Šta je novo?

PES 2011

Za mene je Ronaldo nažalost, tipičan primer zašto ne volim Brazilske fudbalere. Čovek je bio velika zvezda, ali je već pre tridesete godine bio potpuno islužen, sklon povredama i nesposoban da se vrati u vrhunsku formu.

Uvek ću više ceniti igrače koji nisu toliko u centru pažnje, ali su u stanju da igraju na vrhunskom nivou dugi niz godina (Maldini, Zanetti, Inzaghi, Giggs, Van Der Sar, Drogba...).

Evo ovako, sto se tice full verzije, igra je malo brza, na PC verziji nema da se podesi brzina na -1 i -2?! Sutevi su za nijansu popravljeni, vise sudija ne secka igru tj. nema vise onih glupavih faulova ako samo pogledas protivnika, pogledajte sliku dole, 1 faul sa moje strane i to u 81 minutu i 2 faula CPUa od kojih je jedan bio klizeci i cinimi se da se sad teze oduzima lopta.
Malo je popravljen balans u odnosu na demo sto se tice napadaca i defanzivaca, napadaci vise nisu onoliko spori sa loptom i nemocni... a primetio sam da igraci imaju i nove medju animacije kod kretanja, menjanja pravca i tako to, sad je malo tecnije u odnosu na demo ali to me nekim cudom sad nervira... i onda se ja pitam KONAMI koga Vi lazete kad kazete da ce demo biti reprezent finalnog koda, razlike su ocigledne!

Prilozi

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    54.2 KB · Pregleda: 58
Poslednja izmena:
Ma, lozi Jon Murphy koji je ocigledno previse odsecen od japanskog studija da bi znao o cemu prica :) ili je lak na tastaturi pa voli da lupeta ne proverene informacije..

Pogledajte snimak. Izgleda da taj bag ima i u full verziji. Ili japanci misle da je to tako normalno. Isprobao sam full verziju samo jednu utakmicu, i tu mi se desilo isto kao i od pre neki dan kad sam igrao sa drugom. Tamo mi se to desavalo bar 10puta.

Ocajan je snimak, ali jasno se vidi :)

http://www.youtube.com/watch?v=71y5z1wLm_c

Edit: Izlgeda da ne radi, okacicu posle ponovo.

Poslednja izmena:
Evo ovako, sto se tice full verzije, igra je malo brza, na PC verziji nema da se podesi brzina na -1 i -2?! Sutevi su za nijansu popravljeni, vise sudija ne secka igru tj. nema vise onih glupavih faulova ako samo pogledas protivnika, pogledajte sliku dole, 1 faul sa moje strane i to u 81 minutu i 2 faula CPUa od kojih je jedan bio klizeci i cinimi se da se sad teze oduzima lopta.
Malo je popravljen balans u odnosu na demo sto se tice napadaca i defanzivaca, napadaci vise nisu onoliko spori sa loptom i nemocni... a primetio sam da igraci imaju i nove medju animacije kod kretanja, menjanja pravca i tako to, sad je malo tecnije u odnosu na demo ali to me nekim cudom sad nervira... i onda se ja pitam KONAMI koga Vi lazete kad kazete da ce demo biti reprezent finalnog koda, razlike su ocigledne!

Full verzija? Zar je "izasla"? Ajde baci neki linak na p.m. :d

Meni je demo super, nisam primetio nikakve bagove, jos ako su popravili to sto kazes ja sam zadovoljan :),)

Pozz

haha

Boki, sreco, vidim lep ti je avatar :)

Pa nego, ako posaljes CV dobices i ti slican :d

Radi ti sad.. znaci ne znam kako si ovo uspeo, nijednom ovako nesto nisam video, a ti si kao video 10 puta u jednom danu.. daj bre, nemoj nam vredjati inteligenciju.. ili baronises, ili je ovo neka zesce bagovita verzija, Vsync featuring Frame Skipping, numera - Lie to me.

AAAAAA, izgleda da rade Option fajlovi i Online!! Ulepsa mi dan! :)

[YOUTUBE]OozSCSaLs-A[/YOUTUBE]

Wladimire, nemoj da si tuzio ovo sad EA-u, da ne pokrenu neke tuzbe prokletnici! :)

Radi ti sad.. znaci ne znam kako si ovo uspeo, nijednom ovako nesto nisam video, a ti si kao video 10 puta u jednom danu.. daj bre, nemoj nam vredjati inteligenciju.. ili baronises, ili je ovo neka zesce bagovita verzija, Vsync featuring Frame Skipping, numera - Lie to me.

Desilo mi se 7-8 puta sigurno. Pazi ne igram uopste PES, igram samo kad me pozove drug kod njega da igramo. U roku od 2,5h desilo mi se sigurno do 7-8 ne realnih suteva. Ja nisam retardiran, i nisam nista namestio. Na 2 kompjutera, se desilo, kod druga i kod mene.Kad budem igrao, ako se ponovo desi, snimicu ponovo.

Wladimire, nemoj da si tuzio ovo sad EA-u, da ne pokrenu neke tuzbe prokletnici!

Pa neće oni pokretati nego FIFA koja deli licence ;)

Desilo mi se 7-8 puta sigurno. Pazi ne igram uopste PES, igram samo kad me pozove drug kod njega da igramo. U roku od 2,5h desilo mi se sigurno do 7-8 ne realnih suteva. Ja nisam retardiran, i nisam nista namestio. Na 2 kompjutera, se desilo, kod druga i kod mene.Kad budem igrao, ako se ponovo desi, snimicu ponovo.

Ajd necu nista da pricam, mozda je do PC verzije, jer mi se nijednom tako nesto nije desilo, a igrao sam mozda 50, 60 utakmica u demou..

Pa neće oni pokretati nego FIFA koja deli licence ;)

Nema sta da pokrecu.. to korisnici menjaju, nema veze sa Konamijem.. :) Citam da i navijacke pesme izgleda rade online, kakav vrh..

Ma otom potom - to je prvi put da je KONAMI dozvolio da se koristi online i videćemo šta će biti sa tim, verovatno ništa.

[YOUTUBE]hd436xh-83k[/YOUTUBE]
Ako hocete da vidite kako sad kontrola lopte izgleda u odnosu na demo evo ovaj video, priblizno je... ja ne mogu da shvatim kako su mogli da uprskaju kontrolu lopte i dribling, skroz je sad drugi osecaj :wall:

Jel postoji mogućnost isključivanja prezimena igrača ili bar da se namesti kao što je bilo ranije u dnu ekrana sa leve i desne strane? Mnogo me nerviraju ta slova iznad glava. Skinuo sam neku italijansko/mađarsku verziju za xbox pa me zanima da li to ne može samo u toj verziji (pošto sam sve živo ispritiskao i izmenjao) ili neće moći ni u engleskoj verziji?

Kako to do sad ne znate gde se gasi.. Ides na 'select sides' pa stisnes shut, ili centarsut, i onda imas opciju imena, broj, ili da ne pise nista. Tu takodje treba namestiti 'semi assisted' jer je 'assisted' default.. to se odnosi na menjanje igraca koje kontrolises, na assisted je poprilicno lose..

[YOUTUBE]hd436xh-83k[/YOUTUBE]
Ako hocete da vidite kako sad kontrola lopte izgleda u odnosu na demo evo ovaj video, priblizno je... ja ne mogu da shvatim kako su mogli da uprskaju kontrolu lopte i dribling, skroz je sad drugi osecaj :wall:

Kako retardirano izgleda kad se igra na krstiću. Sva sreća pa moj zaborac preferira analog kao i ja.

Ma koji analog, opet ne vidim nikakvu razliku i prednost :) Samo je 6 puta nezgodnije... osecaj je kao da voznju sa volanom vozim iz treceg lica, kad se vidi ceo auto.. :)

Evo ga jedan gameplay celog mecha, sa engleskim komentatorima, Champion ima par novih recenica ali u principu to je to, Jim Beglin se retko kad ukljucuje, a kad se ukljuci lupi glupost (Berbatov daje gol, a ovaj kaze "that was close, a decent effort" :D ).
Ali atmosfera na stadionu je dosta bolja, sjajno zvuci kada najave koliko ima do kraja, takodje i kada se vrse izmene..

[YOUTUBE]ABIKgLpn3Ms[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ma koji analog, opet ne vidim nikakvu razliku i prednost Samo je 6 puta nezgodnije... osecaj je kao da voznju sa volanom vozim iz treceg lica, kad se vidi ceo auto..

Opet ti pričaš o nečemu što nisi ni probao - kako misliš da imaš 360 sa Messijem ako igraš na d-pad majke ti? :)

A kako to nisam probao? Ne vidim prednost (toliku), a s druge strane mnogo je neprijatno za koriscenje, tako da cu pre imati manje 'stepeni' nego da igram na silu..

Odgledao sam sve klipove te UK verzije sa pesfana i ni u jednom se nije desilo da igrac onako skrene oko lopte, ono da kruzi... WTF, meni se to desava u svakoj utakmici!?

"Probati" ne znači odigrati dva meča i dignuti ruke kad ne ide već znači da stekneš naviku za takvo kretanje pa tek onda možeš da proceniš ima li ili nema koristi.

Ovako kako ti spominješ da si probao pre znači da je teško za naviku (što jeste istina, pogotovu u odbrani kad sklizne palac sa ručice) nego da "nema koristi".

maremas: a na čemu ti igraš? na analogu ili d-padu?

Odgledao sam sve klipove te UK verzije sa pesfana i ni u jednom se nije desilo da igrac onako skrene oko lopte, ono da kruzi... WTF, meni se to desava u svakoj utakmici!?

Da, nijednom nije bilo u ovom sto sam okacio.. ko zna bre kakvu vam je to download verziju uvalio Konami :p

"Probati" ne znači odigrati dva meča i dignuti ruke kad ne ide već znači da stekneš naviku za takvo kretanje pa tek onda možeš da proceniš ima li ili nema koristi.

Ovako kako ti spominješ da si probao pre znači da je teško za naviku (što jeste istina, pogotovu u odbrani kad sklizne palac sa ručice) nego da "nema koristi".

Pa da, mnogo je tesko za naviku.. a to sto mi spadne prst je samo jos jedan od problema, jednostavno je neprijatno.. ali prebacim se nekad u toku mecha pa igram na analog koji sekund :) Da, moze i to, nije ko u FIFI ili d-pad ili analog :)

Vladimire ja igram na analog jos od PES6, skoro sam pokvario d-pad pa i da ocu ne mogu, tj. prvi put kad sam otvorio gamepad ostao mi je deo koji ide ispod d-pada koji nisam umeo da vratim, tako da se sad d-pad nekad cudno ponasa :D

Eto, onda je možda do analognog kretanja, možda snimci koje si gledao idu preko d-pada.

Borise, pa svaki kontroler koji ima dugme da upališ analog ili ne može to što pričaš, nema to veze sa igrama. Ja igram na SIXAXISu pa nemam opciju da se prebacujem sa analoga i nazad.

U svakom slučaju, jednom kad se navikneš na analog, navikao si se. Ali s obzirom da je tebi i to cimanje ne čudi me zašto isprobavaš samo demoe od konkurencije - jednostavno si pottato man :d

Ne kapiram, kako nemas opciju da se prebacujes sa analoga na dpad? :) I kakvo dugme za analog na sixaxisu?

Pa imam ako stisnem start i promenim komande. Na SIXAXISu nemaš ono dodatno dugme pored starta i selecta koje imaju ostali kontroleri kao recimo Logitechov Rumblepad gde možeš u hodu zameniti kontrolu izmedju analoga i d-pada.

Evo tek sam se danas registrovao na sajt i rijesio da bacim neki komentar vezano za pes,gledam ewo 15-ak dana vase komentare vezane za demo 2011,za stari pes 2010,i za novi shto tek treba da stigne owix dana...Po meni pes 2010 je bio weliki promashaj ,ali sam ga ipak pored swega toga igrao skoro swaki dan bilo na sony 3 ili na kompu sa ekipom.igrao sam mnogo turnira , prolazio solidno,ali ipak nije bilo to-to dok se nije pojawio demo za pes 2011,koji je odushewio mene i moju ekipu i igramo ewo 15 dana skoro swaku noc,znam da je owo wec isprichano swe ali ewo da dam i ja moj sud o owome...mnogo je poboljshan,izmijenjen(kretnja,pasowi,animacije golmana,odbrana je sad ok,dueli su skroz realno uradjeni),samo me malo shutewi smaraju,nadam se da su to barem malo poprawili u full werziji, i narawno za kameru imam malix zamjeraka,nadam se da ce bit ona standrdna wide... Widim da ima odje i nekix likowa (FIFA FANOWI) koji smaraju sa prichom da je fifa bolja od pesa jer to nikad i nece bit....:p i ewo jednog mojeg gola od sinoc,snimio sam fonom pa rekox da ga postawim....

http://www.youtube.com/watch?v=UfYLLBZ-KeA

Nazad
Vrh Dno