Šta je novo?

PES 2010

Da malo ozivimo temu :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/WU3smP_gppY&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/WU3smP_gppY&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Nema smisla da izadje samo za XBL.

Poslednja izmena:
TV reklama

[YOUTUBE]uZ0x9unP5vg[/YOUTUBE]

:p
[YOUTUBE]nGiR-5QQ1Qc[/YOUTUBE]

lol :)

A u ovom snimku (review code), ako nije placebo, cini mi se da je sporiji ritam, kao u PES demo-u, i odziv slican ili bolji nego u WE demou, savrsena kombinacija koju sam prizeljkivao :) I izgleda kao da nema vise onih "pripremanja" pre nego sto potrci, ono kad ubrza nogama u mestu pre nego sto krene, ako znate na sta mislim..

[YOUTUBE]2SGqhbW9J7M[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Sudija i dalje ne svira ocigledne faulove. Vec vidim kako mi komp u Master Ligi lomi nogu u petercu a sudija odmahuje rukom :(

Ne postoji ta animacija još uvek :D

Ovo je sigurno sporije od WE a za response nećemo znati dok ne probamo. Možda su ovi momci naučili da rade stvari malo "unapred" kako bi izbegli te probleme, nije baš teško navići se na to. ;)

Eh, da je ovako izgledao PES2008 :(

Evo je i nova, duza TV reklama

[YOUTUBE]5uxd3mLagN0&[/YOUTUBE]

Dva snimka iz Review code-a, Barsa - Real

[YOUTUBE]kVG74ltybhk&[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]OXx-fL_6QH4&[/YOUTUBE]

Ovo je brže od onog prošlog snimka. I ima nekih čudnih animacija duplih paseva + individualnosti na kub. Ja blage veze nemam šta je review code više :D

PS - Tu je i legendarni POING! (drugi snimak, 02:06)

Poslednja izmena:
Kao i prosle godine, tako cu i ove godine da postim sto se fudbala tice...
Igracu demo kada mi se bude igralo, ali ne daje mi se novac za igru koja je nedovrsena + puna nekih bagova!
Da nije smesno bilo bi tuzno, kako se igraci ponasaju u nekim situacijama...lopta se odbija od njih kao od drveta!
Dosta golova sam primio bas iz takvih situacija, ili kada zatreba da pridju lopti da je ispucaju onda nista ne rade i protivnik moze da bukvalno udje u gol s obzirom da su golmani glupi ko tuc!
Ima izuzetaka kao Buffon ali i njemu se desi da lopta prodje pored njega a on ni da ne trepne, ali zato brani ono sto drugi ne bi!
I sta za boga miloga su uradili sa dodavanjem na trougao!?!?!!?!
Jedino sto mi uglavnom uspe jeste L1 + trougao i to isto kao to izvode igraci kao Gerard, Pirlo, Xavi, Iniesta...
Steta, ali Konami mi nekako i dalje nije dobro preneo PES sa PS2 na trojku...Nadam se da ce se to promeniti.

Ima tu jos dosta toga sto mi smeta, ali nemam zivce da pisem sve sta fali ovom nekeda odlicnom fudbalu!

Poslednja izmena:
Mene najvise nervira kada igrac iako ima slobodan prostor nece da krene napred, verovatno zato sto mu to nisam podesio u taktici(mada je pitanje da li bi i tada utrcao).
2-3 puta viknem na ekran, a onda gasim igru :).

@ marko

Mislim da gresis, ali ok :) Meni ovogodisnji PES ima potencijal da bude najbolji do sada. Mislim da je vreme da se batali PS2 gameplay, slazes se? Bilo je zanimljivo provlaciti se kroz odbranu bez ikakve fizike i inercije pre, ali je vreme da se to promeni, da je to igrivo, jeste, da mi je toga preko glave, i to je tacno.. Ipak je 2010-a godina jos malo.
Ne znam da li si gledao neke od ovih snimaka, izgleda sve prirodnije i tecnije nego demo.. Golmani su uzas u demo-u, tacno, ali takodje na trenutke i vrlo dobri, samo jos malo da ih ispeglaju, sto verujem da jesu.. I u stvarnosti je tako, kapiram da je uzasno tesko napraviti dobre golmane, ustvari uopste fudbal kao igru.. Fora je da ti ne dozvolis lake suteve, e sad sto nekad kiksiraju, ***, retko je, desava se i u pravom fudbalu.. nasmejes se, cugnes vopi/kocu, sta god, i teras dalje.. :)
PES je uvek imao taj dugi period privikavanja, svaka nova verzija je cudna u pocetku.. ali posle nekog vremena shvatis ustvari koliko je dubok i da ces ga igrati cele godine..

Poslednja izmena:
Mene najvise nervira kada igrac iako ima slobodan prostor nece da krene napred, verovatno zato sto mu to nisam podesio u taktici(mada je pitanje da li bi i tada utrcao).
2-3 puta viknem na ekran, a onda gasim igru :).

To zesce nervira kada je odbitak u pitanju, npr iz kornera i on sam na 20-ak metara umesto da razvali po lopti on ceka da mu dodje na grudi i sta god vec, tada je uglavnom vec kasno!

@Boris
Ja se slazem sa tobom, delimicno ali se slazem...Ono setanje i driblanje u kaznenom prostoru jeste preterano, ali sada je barem meni do sada dribling totalno neizvodljiv! Kada primi loptu, ako je primi kako valja vec mu bezi za korak...Takodje ona fora sa bacanjem po burek, novine itd. :) vise ne funkcionise!
Radi se kocki + X, sada kada to hocu da uradim treba mu pola sata da to izvede.
PES jeste i dalje dobar fudbal, ali zaista i dalje ima dosta gresaka sto me najvise nervira!
Sada ce neko reci da kada hoces da driblas moras da koristis R2, sto je meni malo glupo...Mislim jedan David Villa, kada njemu treba 3 sata da promeni pravac onda mislim da je i to preterano!
I nekako sve kasni, barem u demo-u...Ali sto se vidi u PES 2010 jeste da se vise trazi pas igra a manje driblinzi, barem sto sam ja primetio kada igram protiv Barse na Top Player-u...sve tu ide iz prve! :D Bas onako skolski! :)

Poslednja izmena:
Cekaj bre odakle ste skinuli demo ? nema na US store-u.

Ja sam skinuo sa nemackog store-a...trebalo bi da ima i UK tj uopste evropski store-ovi.

Ja sam prekljuche igrao PES 6, (podsetio sam se) i mogu reci da je po meni ipak malo bolji PES 6 od PES 10 demo.

"Jučer je seabass (pes 2010 producent) potvrdio da demo nije ni blizu full verzije i da se pes fanovi ne brinu oko nekih nedostataka koje su uočili u demu." - preneseno sa drugog foruma.

Poslednja izmena:
Uh, ebacu Royal mail ako budu strajkovali..

Vrh Dno