Šta je novo?

PES 2010

Ovo je najbolji komentar koji sam do sad procitao na WENB:

As a PES fan who has criticised the game heavily the last 2 years , I really dont see what all the negativity is about. :roll:

Its much better than 08 and 09 !

It feels fresh and new , the menus , graphics and even gameplay to an extent. Like the old days it takes time to fully adapt but it still remains true to PES.

Ive had NO response issues , I dont even think there are much response issues , just people who cannot adapt to the slower pace of the game.

Graphics are amazing . The players faces , kits , ball , boots , stadium all looks incredible.

The entrance video is great , small things like the Refs checking the nets is a nice addition.

My only Negatives so far .

- The AI are not good enough IMO. In 2 games they have had only about 3 shots , and I have been completely dominating possession.They are also poor positionally at the back at times , giving you too much space to run down the wing etc.

- The hunched back running animation is still bad , but doesnt take anything away from the game only a small annoyance.

All in all I am very pleased , a good and worthy alternative to FIFA10 .

S tim sto se ne slazem za grbavce, nisu kao Elden Kembel ali definitivno nisu grbavi kao u PES 2009. Da jesu do sad bi vec izbrisao demo uprkos svim kvalitetima.

Ma daj bre, PES je uvek bio najbolji na pc-u, ako ni zbog cega drugog, a onda zbog lakse mogucnosti modovanja.

Ko se tebi cini demo?

Poslednja izmena:
The speed of the game is perfect on the PC but seems a little faster on the 360 for some reason. The graphics on the PC are unbelievable - the grass, lighting and animation are way better than on the 360 version and there's no slowdown on the replays too (though there's not much on the 360 really). I hope Konami do something about the running animation before the release because it looks so crap in comparison to how good the graphics are.

I like the game on the Xbox 360 but on the PC it feels soooo much better. I'm actually loving it and never thought I'd be saying that after the things people were saying about it. In fact, I may even prefer the PC demo to the Xbox 360 FIFA 10 demo. I'm so happy.

Hmm, aj nek javi neko ko je probao oba demoa da li je ovo tacno.

Ma daj bre, PES je uvek bio najbolji na pc-u, ako ni zbog cega drugog, a onda zbog lakse mogucnosti modovanja.

Liga Sampiona je tu, tako da mi se ebe za ostalo, jer uglavnom igram/o sa tim timovima :) A dresovi mogu da se edituju i na PS3 verziji, tako da LS plus editovana premijer i primera, i to je to, ne treba mi vise nista.

Hocu konacno online da igram, a ubedjen sam da ce sve tecnije i prirodnije teci na PS3 nego na PC-u sto se toga tice, plus bluetooth PS3 sluske su spremne, a i konkurencija, jer je najvise hard-core PESovaca na PS verzijama.. a i nemam hardver/graficku dovoljno dobru :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Onda nisi pravi ljubitelj fudbala.
Dosta toga propustas jer su i u PESu i Fifi utakmice dosta zanimljivije ako se igra sa slabijim timovima.

Pazi, u LS ima dosta tih slabijih timova, pogotovo sada sa novim kvalifikacionim pravilima, i cesto igram na Random, ali unutar Lige sampiona, pa onda ispadne Aalborg i slicni timovi i priznajem da budu zanimljive utakmice, i neretko dobijem/o i najbolje timove.. Jeste zanimljivo, ali najcesce prevagne da se biraju top timovi, *** :) Takodje i najvise volim da igram u LS rezimu zbog celog tog fazona (muzika, meniji su drugaciji, one prave LS reklame, Playstation, Heineken, Mastercard... pa mi zbog toga nije toliko bitno sto nisu pravi dresovi u Bundes Ligi i slicnima, jer njih ne pratim ni ovako..

Poslednja izmena:
Hocu konacno online da igram, a ubedjen sam da ce sve tecnije i prirodnije teci na PS3 nego na PC-u sto se toga tice, plus bluetooth PS3 sluske su spremne, a i konkurencija, jer je najvise hard-core PESovaca na PS verzijama.. a i nemam hardver/graficku dovoljno dobru :)

Pa pazi, da imas 8600GT ili nesto slicno siguran sam da bi ti igra radila bar u 1280x720 sve na high, sudeci po komentarima po netu. Igra je bolje optimizovana od 2009 a izgleda znacajno bolje.

Ako te ne bude mrzelo skini PC demo pa probaj 1280x720, mislim da ce raditi na medium skroz tecno, mozda i na high.

Za par sati ces imati odgovor ;).

Jesi li probao PC verziju ili nisi?

Poslednja izmena:
Znamo,znamo Fifa je bolja. :D Nemoj da se ljutis wladymeer malo se salim :p

Jesi ti igrao uopšte PES2009 kada tako nešto pitaš?

PES2009 je imao LŠ licencu, ali nije imao sve klubove koji su igrali LŠ. Zato i pitam da li se nešto na tom planu promenilo.

Poslednja izmena:
Malo mudrih reci:
These things just don't happen on FIFA, in FIFA everyone is just perfect all the time and you just pass/ shoot blah blah, you don't put up with the randomness/ charm/ the fight of football- in PES, you do.
It just has so much more heart and passion in it.

:eyebrows:

Cemu uopste prica o Fifi?
Necete valjda da umesto pohvala krene nabrajanje stvari koje su i dalje losije:)?

Jesi ti igrao uopšte PES2009 kada tako nešto pitaš?

PES2009 je imao LŠ licencu, ali nije imao sve klubove koji su igrali LŠ. Zato i pitam da li se nešto na tom planu promenilo.

Nisam igrao konzolnu verziju, drugar je odmah ubacio patch sa dresovima po izlasku igre, pa se ne secam kako je bilo na default..

Pa opet patch sa dresovima nije rešio pitanje Anorthosisa i ostalih ekipa kojih nije bilo u PESu.

Pricam o PC verziji, ali ti bas mislis na timove unutar LS moda? Ok, na to stvarno nisam obratio paznju i ne znam da li PC patchevi odrade i to?

Patchevi odrade ali opet ne možeš igrati online sa tim klubovima. Doduše preko ovih hamachi-fora možda i može ali sam pitao da li se ove godine nešto promenilo na tom planu ili se nastavlja po nebuloznoj ideji da imaš licencu a ne i sve klubove koji igraju u tom takmičenju pošto je prošle godine bilo tako :D

Evo na ovom forumu ima i drugacijih misljenja. Ja se ne slazem sa njima jer i nemam sa cim da se slozim. Ova trojica sto napljuvase igru nisu rekli zasto igra ne valja vec nije kao Winning Eleven sa PS2 (to je malo sirok pojam da bude ozbiljna zamerka).

S druge strane su komentari na WENB gde je vecina dala neku bazicnu analizu. Kome verovati?

Ja znam da mi se za razliku od prethodna dva ovaj PES jako dopada i da cu ga igrati ako ne ukake final. Bilo bi jako lepo kada bi sredili online. U tom slucaju od mene dobija jaku 9-tku.

Bilo bi jako lepo kada bi sredili online. U tom slucaju od mene dobija jaku 9-tku.

Vratili su se na PES 6 sistem za online, a citam da je on radio perfektno bukvalno.. Nadam se da radi chat, to bi bilo neoprostivo ako ne radi.. Inace 95% komentara na WENB su bas pozitivni i inspirisuci :)

Borise pogledaj ovo:

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lSDHPluhfP0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lSDHPluhfP0&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

:smoke:

Inace igra je puna tih sitnih animacija, poteza, ma uzivancija :)

Ja sam sa Zlatanom dodao u njegovom stilu onu podignutu sa zemlje sto izvodi bez gledanja. Ali Tores sto zna da zamulja onu loptu to nije zdravo, inace nisu u pitanju fazoni kroz igraca nego lepo animacije kontakta.

Ne mogu da gledam snimke odavde, vidim da tamo kace kao ludi a ja cupkam nogom i nerviram se! :D :(

PES6 online nije radio perfektno ali je radio sasvim fino. Na PES6 je bio in-game chat. Ako online bude na tom nivou, PES je napravio pun pogodak.

Poslednja izmena:
Evo na ovom forumu ima i drugacijih misljenja. Ja se ne slazem sa njima jer i nemam sa cim da se slozim. Ova trojica sto napljuvase igru nisu rekli zasto igra ne valja vec nije kao Winning Eleven sa PS2 (to je malo sirok pojam da bude ozbiljna zamerka).

S druge strane su komentari na WENB gde je vecina dala neku bazicnu analizu. Kome verovati?

Ja znam da mi se za razliku od prethodna dva ovaj PES jako dopada i da cu ga igrati ako ne ukake final. Bilo bi jako lepo kada bi sredili online. U tom slucaju od mene dobija jaku 9-tku.

Jao koji kako ljudi ne viđeno *****ju, zbog takvih likova smo i imali onakva zadnja dva PES-a :wall:

Samo neka ne slušaju raju, nego da krenu opet da prave fudbal...

Poslednja izmena:
Samo neka ne slušaju raju, nego da krenu opet da prave fudbal...

U potpunosti se slazem. Cak sam spreman da se odreknem demoa (zamalo :D) samo da se takvi likovi ne bi petljali u Seabassove planove. Covek ocigledno zna sta radi, prethodna dva jesu bila krsh, ali za ovaj sve sto je izjavio ispunio je. Jos samo da vidimo taj online.

P.S. Bojim se da ga ne ubrzaju :S:

Patka, nije stigao, neki magarac lozi! Izvinjavam se.. bice u 18:00 verovatno

Poslednja izmena:
Ne znam kako je ovaj lik ovo izveo ali WOW

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3N_D9zZgxLI&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3N_D9zZgxLI&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

:zgran:

Nikako nije uradio, jednostavno svi igrači koji imaju ocenu 1 ili 2 za weak foot mogu to da urade (ronaldinho, recoba itd itd)

Meni je mnogo simpatičniji momenat na 00:19 :)

Vrh Dno