Šta je novo?

PES 2008 Demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nostormo

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
619
Evo izasao je Demo pre par dana za Xbox360 a stavljam temu i ovde zato sto ima ovde mnooogo ljubitelja a ista je igra pa koga zanima iz prve ruke o novom PES-u (da ih ne daj Boze nateramo da dodju u sobu za konzole) :d.Ja sam danas skinuo.Sta reci , demo ima 5-6 reprezentacija i moze samo single player! steta da je bar da za 2 igraca.
Gameplay: sto je jelte najvaznije...drugaciji, bolji ili losiji ne mogu odmah da kazem jer na par utakmica to nije to.Vise utisaka posle mozda 30-40 utakmica.Pas sistem je po meni poboljsan, ima dosta sporijih dodavanja narucito u situacijama poput onih kada i nije logicno dodati nekih 40m.Takodje za sad nisam video i neka nelogicna dodavanja tipa perfektnih dodavanja iz/u nemoguce pozicije.Znaci grese igraci - ljudi su. Mislim da su napadaci maximalno favorizovani.Kao primer navodim da je Emre prosao skoro kroz 4! brazilska odbrambena igraca, ne 1-2 vec 4 i to u petercu i predriblao golmana! eto takav sam gol primio.Golovi inace dosta lako padaju , ja sam u 1. utakmici dao 2 gola u prvom poluvremenu a nisam se ni privikao na igru.Ja igram PES na 6 zvezdica ali mi se cini da je ova verzija laksa jer mi AI pruza manji otpor na normal nivou nego ranija verzija.A i to prilagodjavanje AI-ja tvojoj igri treb jos dosta utakmica da bi video.Ja sam se npr zaleteo od svog kaznenog i sa jednim igracem stigao do protivnickog gola predriblavsi 3 igraca i dao gol.Nekako mi je to mnogo lako izgledalo.Sutevi su OK ,znaci dobro izbalansirani sto se tice snage i preciznosti.Ja se uglavnom ne bavim centarsutevima tako da sada to ne mogu komentarisati ali probacu ovih dana.Sto se tice startova oduzimanje lopte mislim da je malo otezano bar igracima koji dobro kontrolisu loptu sto je i logicno, a CPU se dobro nosi i sa klizecim startovima pa ume i da ih zaobidje.Za start na sredini koji jeste za zuti naravno dobio sam crveni.Sto se tice fora, nisam stigao jos da probam tako da povlacenje za dres i foliranje faulova tek treba da probam.
Grafika:
Modeli su odlicni, nije niki vrh ali bolja nego ranije i to dosta. Narocito detalji, npr mreze su fenomenalne i "upijaju" loptu znaci nema odbijanja lopte a izgleda fenomenalno.Trava je dosta poboljsana.Animacija je perfektna, znaci igraci se zanose ako nisu u poziciji da sutnu (npr. odbije se lopta od nekog igraca a ovaj drugi nije bas u situaciji da je zahvati ali ce siguno pokusati) pa nekada i padnu.Isto vazi za animaciju svih poteza. Da li se meni cini ili sta ali ne bi bilo zlo da ima par frejmova vise. Nadam se da ce ispeglati jos malo finalnu verziju.

Sve u svemu ovo su pocetni utisci, vise posle par dana.Izgleda da ce biti bolji od proslogodisnje varijante, kao i uvek nesto poprave a ponesto i pokvare pa ce mo videti.Inace ko je banovan sa Marketplace-a moze da skine Demo sa Torrenta pa nareze na obican DVD i radi. :d

PC demo bi trebalo sutra da izadje, pretpostavljam da ne postoji mogucnost screenshota na toj tvojoj kutiji? Zivo me zanima kako izgleda.

Poslednja izmena:
Pa trebalo bi da postoji ako ima Windows Media Center Edition 2005 ili neki noviji Windows(Vista).

Jos ce te da trazite da uzmem i snimam sa foto aparatom film dok igram.Nece zena da snima dok igram. :d Pa ja nisam informisan za demoe za PC , pa ako izlazi za par dana vi se strpite. :crash:

Pa mrzi nas, teraj nekog rodju ili najboljeg prijatelja da snima ili obrnuito, a mozda i zena pristane da igra.

Mala dopuna za demo ima Brazil, Argentina, Portugal, France i Turska!!!. Napadaci definitivno kao u pretproslom delu ko stigne Henry-ja dobije nagradu.Na regular nivou ima lufta za brzo trcanje mada odbrana dobrano izlece ispred napadaca i sece lopte.Na TOP PLAYER nivou vec se treba dooobro oznojiti i nema hrkljus trcanja sa loptom.Od dodatih opcija mi se svidelo mogucnost stavljanja stamina bar-a ispo imena igraca pa se fala Bogu odmah vidi koliko je ko crko.I evo nisam izveo ali je Turska pokusala sa foliranjem jedanesterca ali je popio zuti karton.Znaci extra, a niko nije bio oko igraca na metar. :p

Skroz je glupo sto nema PvP, ovo moze biti cisto da vidimo kako izgleda i malo da se upoznamo sa gameplayom ali nista dok se ne odigra protiv zivog protivnika, skroz se drugacije igra. Dobro, bar nas je Konami koliko - toliko ispostovao ove godine, a ne kao prosle godine kad nisu ni izbacili demo + sto nije bilo zvanicne informacije o izlasku same igre.
PES2008 izlazi 26.10. ako se ne varam.

Nego, kako je odradjen sut iz daljine? Jel i dalje sutiraju ko invalidi???

Skroz je glupo sto nema PvP, ovo moze biti cisto da vidimo kako izgleda i malo da se upoznamo sa gameplayom ali nista dok se ne odigra protiv zivog protivnika, skroz se drugacije igra. Dobro, bar nas je Konami koliko - toliko ispostovao ove godine, a ne kao prosle godine kad nisu ni izbacili demo + sto nije bilo zvanicne informacije o izlasku same igre.
PES2008 izlazi 26.10. ako se ne varam.

Nego, kako je odradjen sut iz daljine? Jel i dalje sutiraju ko invalidi???

kao sto rekoh napadaci su favorizovani, znaci bolji je i sut iz daljine ali naravno sa boljim igracima za razliku od do sada gde je samo Adrijano imao extra sut.Ne moj pogresno da me shvatis i ovde promasuju i zicere ili skine golman ali sutne ko covek ne ko pic*a :d

Poslednja izmena:
Ide sa Gamershell-a ali ne punom brzinom. Bice tu za jedno 2-3h.

Poslednja izmena:
Ako neko moze kad skine da okaci na rapidshare bilo bi dobro?!

Aaaaa ... :shock::hair::banana::bottle:... nemate pojma koliko sam srecan sto se pojavio demo !
Naravno, svoje utiske cu izneti chim ga se dochepam. :)

Poslednja izmena:
Nema shanse da mogu da nadjem torrent koji nije prenatrpan...Sajtove nisam ni gledao jer tek tu necu naci nista a da ide pristojnom brzinom...

Hvala za rapid....poz!

Prvi utisak da je igra poboljsana...
Izvodjenje je malo sporije(ili ja nisam lepo namestio taster za brzo trcanje,),opet konzolaski fazon)
Ima samo nekoliko najpoznatijih reprezentacija,opcija 1 mec i to bez nekih stelovanja dodatnih...
cak i rezolucija ne moze preko 1024*768
Toliko za sada,idem da odigram jos malo

Prilozi

• PES2008DEMO 2007-09-25 19-51-02-26.jpg
    PES2008DEMO 2007-09-25 19-51-02-26.jpg
    130.9 KB · Pregleda: 105
  • PES2008DEMO 2007-09-25 19-51-57-29.jpg
    PES2008DEMO 2007-09-25 19-51-57-29.jpg
    78.2 KB · Pregleda: 111
  • PES2008DEMO 2007-09-25 19-52-41-42.jpg
    PES2008DEMO 2007-09-25 19-52-41-42.jpg
    190.6 KB · Pregleda: 171
  • PES2008DEMO 2007-09-25 19-46-20-10.jpg
    PES2008DEMO 2007-09-25 19-46-20-10.jpg
    158.5 KB · Pregleda: 171
uf dugo nisam ovako iščekivao neki demo :banana: evo još 40ak minuta pa da oprobam...

Prvi utisak da je igra poboljsana...
Izvodjenje je malo sporije(ili ja nisam lepo namestio taster za brzo trcanje,),opet konzolaski fazon)
Ima samo nekoliko najpoznatijih reprezentacija,opcija 1 mec i to bez nekih stelovanja dodatnih...
cak i rezolucija ne moze preko 1024*768
Toliko za sada,idem da odigram jos malo

A tvoja mashina je ... ? :)

Ma pitam zbog ovoga:

Verovatno imash grafichku sa 256 Mb ili manje ...

Evo jos nekih detalja,nesto mi je cudno kretanje tj.brzina izvodjenja...nesto sam promenio i onda kao dupla brzina a inace je malo sporije...inace,nema ni promene kamere ali ipak je ovo demo

Sto se tice grafike,imam 7900gt top(256) i zakucano je 60 frejmova pa ne mogu da ocenim koliko je zahtevna,ali deluju lepo face igraca i terena...

e ne moze preko 1024, pa hocu li moci da pokrenem na wide 20" ? pffff....

Ma izaci ce fix koji ce omoguciti igranje u vecoj rezoluciji... Nije ovo prvi put da se ovako nesto desava :)

E ***.... nismo svi GTX-ovci :p

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno