Šta je novo?

PES 2008 Demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja igram 1280x1024 high detalji.... tako da nisam ostao kratkih rukava sto se rezolucije i detalja tice :D

Meni isto ne da preko 1024x768, a imam 8800GTS, valjda ce neka "zakrpa" da reshi te probleme. Inache, grafika je bolja nego prethodne verzije, lopta se po meni teze kontrolishe, shto je dobro jer ce smanjiti nerealno soliranje sa nekim igracima, igra je mozda malo brza od vanilla 6-ice (bez patcheva), i to je isto tako pozitivno. Sve u svemu, dobar korak napred, videcemo kako ce da se pokaze u multiju

svakim danom u svakom pogledu...pes sve vise lici na fifu

Meni javlja kada hocu da promenim setovanja sa low na high, ali mi javlja da graficka nema vr 64mb, a kada pokrecem demo javlja da masina nije kompatibilna sa igrom, tj. da imam slabu masinu za pes (masina iz potpisa). Koristim vistu x64

heh kao sto sam govorio napravice par novih forica i time ce nas kupiti dok ne smisle sta ce ubaciti u sledeci deo, evo par kojih sam zapazio onako na brzaka 2 tekme tacnije :p

1. cuju se igraci (vika, dreka itd)
2. cuju se kako trce po terenu
3. instant replay iz razlicitih uglova
4. igrac koji je "povredjen" nakon ukazivanja pomoci (ako je odnesen van terena) prikazuje se kako ulazi na teren (slika u slici dok traje utakmica)

i ko zna sta jos ima, mozda neka nova finta, simuliranje faula itd...a i vizuelno izgleda bolje

DObar je, ima dosta poboljsanja.Meni radi i 1280*720. Cekamo final version.

Dosta novih poteza ko ce da pohvata ta sva trcanja sa strane itd :) Jel mogu da simuliram pad samo u 16 metara ili?

E bre vune pa imate u spisku komandi :) Kombinacija tri dugmeta i dive u sesnaestercu, samo sto kapiram da ce u 98% slucajeva da usledi zuti za vas :)

Kod mene radi 1280x1024 i bez tog patcha al' dobro :)

Generalno je igra vizuelno bolja, nekako mi se čini da su ostale stare boljke iz prethodne verzije, npr. golmani i dalje brane kao mentoli, itd. Takođe mi se čini da je teže dati gol nego pre, a i šutevi iz daljine više ne prolaze kako treba.

I konačno su ubacili linijske sudije i publika više nije "zalepljena" :D

svidjaju mi se pokreti samih sudija sad kad svira stvarno stavi pistaljku u usta linijski lepo masu bas extra odradjeno
jel moze i rez 1600*1200 na75hz sa tim patchom
ubi me 1024*768 na 60hz kako da dignem herce
sve ostale igrice su mi na 85hz

Poslednja izmena:
TIME PATCH (skinuo, probao, radi)

http://dl.yocksky.com/PES/PES2008_Time_Patch.rar

-otvori program skinut sa linka
-pokreni demo
-dok si u formaciji, Alt+Tab, odaberes program, izaberes minute (10...45) i klik na DESNO dugme (meni je slovo Ð na njemu, a slova su cudna jer je kinez radio)

Nisam neki konzument tih sportskih igara (osim sto sam jedno vreme bio nalozen na hokej), ali u 2 dana sam probao PES2008 demo i Fufa 2008, i mogu reci, ovako laicki, da je PES za 2 koplja, 3 stita i 2 cadjave dvocevke ispred Fufe, sve je tecno, prosto mami da igras, i zaista mi nije jasno kako ovi iz Electronic Arse nisu za ovih 100 godina postojanja Fufa serijala uspeli da skapiraju sta treba da ponude trzistu ...

мени је фифа "ovako laicki" "za 2 koplja, 3 stita i 2 cadjave dvocevke ispred" С ПЕ ЕС А

;) фифаааа оле оле оле

E bre vune pa imate u spisku komandi :) Kombinacija tri dugmeta i dive u sesnaestercu, samo sto kapiram da ce u 98% slucajeva da usledi zuti za vas :)

Treba mi spisak komandi za PES2008 tj za DEMO pa ako ne zna gde da ih skinem nek postuje link... Fala! Odbrojavam dane do C2D i 2600XT (PS vidi masinu iz potpisa furam je od 2000-te jedino GC poboljsana od tada :mad:)

1. radi u 1680X1050 posle patcha

2. spisak komandi imate u igri zaboga :)

Odlican je novi pes, gameplay je veoma slican pes6ici mozda malo otezano dodavanje(realnije),a i punjenje suta je sporije pa je lakse preciznije sutati. Animacije i kontakti igraci pri uzimanju lopte su lepo uradjeni. Cuju se zvuci pri klizenjaku, napucavanju drugog igraca, vika pri faulu. Vise nema onog super preciznog suta pri povratnoj lopti, koji je u 90% slucajeva bio gol. Lepo radi u high na 1680x1050 (60fps zakucano) jedino u medju scenama dosta padne fps ali ne smeta puno. Odlicno nema sta...

Jel moze nekako da se igra u dvoje?

Evo jos bolji( nije kineski :D ) patch za produzavanje vremena.

Time expander je napravio Juce (za one koji ne znaju, čovek koji je napravio i Kitserver), a ovaj dodatak kao što samo ime kaže produžava vreme trajanja utakmice.
Kada ga skinete, pokrenite ga i upišite vreme (od 5 do 255) i na kraju samo pritisnite SAVE i izađite iz programa.

Pri startovanju PES-a će vam pisati da utakmica traje 5 minuta, ali kada malo bolje pogledate, primetićete da je vreme trajanja upravo onoliko koliko ste podesili u time expanderu

Ovaj zanimljiv dodatak možete skinuti ovde.

I jos ovaj patch za vreme vam omogucavca da ako se utakmica zavrsi nereseno,izvodice se penali!!!

Poslednja izmena:
sem fizike

kako namestiti u dvoje ili9 vise ,ne moze vise od jednog igraca ZASTO

PA ZATO STO JE TO DEMO!!!!! Zar nevidis da pravimo razne patcheve kako bi osposobili osnovne funkcije?!

sem fizike

Ma kakvi, jedino ako tebi graficki lici? A i zasto bi kopirao fifu, vise mi se cini da je obrnuto... Pes je oduvek imao svoj prepoznatljivi gameplay i vremenom se malo unapredjivao ali u sustini je sve ostalo sto je imao jos na sony kecu. Grafika je doterana i animacije su raznovrsnije ali stil igre se nije puno promenio i mnoge je bolji od fife uvek bio.

Jel nekome uspelo da isfolira penal ili faul sa onim padom, probao sam vise puta dok me je drugi igrac vukao i uvek dobijem zuti?

Pa mozda zato sto je PES6 Demo izasao posle finalne verzije! Da li si razmisljao o tome? :wave:

Po ovim poslatim slikama pes liči na fifu2000 (onu što je bila kao od plastelina) :wall: Nadam se da ce final biti daleko lepši ipak smo u eri jakih grafičkih karti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno