Šta je novo?

PES 2008 Demo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Placebo Izgleda ga nisi dovoljno igrao, istina je da treba nekada i sreca da bi dobro prosao ali nema bas tolikog uticaja koliko ti kazes. Ako dobro igras nema sanse neki losiji igrac da te pobedi ma koliko ga islo. Primer, igrao sam sa drugom koji je pes6 igrao skoro koliko i ja, a i ranije smo igrali starije verzije na sony-u. I posto sam ga skoro stalno pobedjivao, kladili smo se u 10 cevapa, da cu od 10 partija pobetiti vise od 8, tj da mora da odigra samo dve neresene ili pobede, svejedno. Malo sam preterao ali ajde poceli smo, samo je sestu izvukao 1:1 ostale sam sve pobedio po bar 2 gola razlike. Poludeo je ,).
A uklizavanje je veoma korisno i treba dosta koristiti, najvise na dobrim napadacima jer je tako najsigurnije uzeti loptu. Vremenom steknes osecaj, i lako bez faula mozes uzeti loptu...

A uklizavanje je veoma korisno i treba dosta koristiti, najvise na dobrim napadacima jer je tako najsigurnije uzeti loptu. Vremenom steknes osecaj, i lako bez faula mozes uzeti loptu...

Eto, o tome ja pricam vec par godina. To uopste nije prednost vec najveca mana novijih nastavaka fudbala. Igra se svodi na to da pravovremeno uklizas ispred igraca, pokupis i njega i loptu i napravis neku kontru a retardirani sudija to iskulira. Umesto da gradim napad i akciju ja ne mogu da se oslobodim igraca koji mi konstanto PRAVOVREMENO uklizavaju u noge taman toliko da me onesposobe da predam/primim loptu a da sudija ne svira. Kad oboje primene istu taktiku (posto drugacije ne ide, posebno ako igras protiv nekog chelsea -ja ,milana, l'pool-a i slicnih fizikalaca) utakmica lici na sve samo ne na fudbal.

@psaras : Slazem se da je bolji od fife hiljadu puta. Ali eto prva asocijacija kad sam pokrenuo demo je bila fifa 2003 onako kako mi je ostala u secanju posle pet godina.

Kad stigne finalna verzija pa se proba PvP onda cu videti sta da mislim. Do tada PES3 :)

Pa start spreda i nije faul ako se uklize na loptu kada igrac da for ili sa strane kada se cisto pokupi lopta. Mada mozes da se zaustavis kada protivnik krene u klizenjak iznudis penal\faul. Jeste na nekada sudija pretera pa ne svira ostriji start ali manje vise je dobro. A takodje mozes da spreda krenes sa X-om i gradjenem lopte tako da ili uzme loptu ili srusi igraca pa nema prolaska. A 2008-ica je skoro slicna po gameplay-u sto mi se svidja. Ne znam kakve promasaje govorite iz blizine, nije nesto tesko pogodoti gol, ako je igrac dobro okrenut i ako se gadja pravi ugao...

Pa start spreda i nije faul ako se uklize na loptu kada igrac da for ili sa strane kada se cisto pokupi lopta. Mada mozes da se zaustavis kada protivnik krene u klizenjak iznudis penal\faul. Jeste na nekada sudija pretera pa ne svira ostriji start ali manje vise je dobro. A takodje mozes da spreda krenes sa X-om i gradjenem lopte tako da ili uzme loptu ili srusi igraca pa nema prolaska. A 2008-ica je skoro slicna po gameplay-u sto mi se svidja. Ne znam kakve promasaje govorite iz blizine, nije nesto tesko pogodoti gol, ako je igrac dobro okrenut i ako se gadja pravi ugao...

Ne kazem ja da je start spreda faul, ali moze biti,zavisi kako startujes. Ne govorim o gradjenju, to nema veze. Govorim o nacinu igre koji prolazi a koji nema veze sa fudbalom a svodi se na besmisleno uklizavanje i davanje golova iz iznenadnih sansi\odbitaka\fauliranja odbrambenih igraca itd...nema prostora za gradjenje akcija i nadmudrivanje sa odbranom. Ima, ali ne kao pre.

:wave:

Poslednja izmena:
Ma mislim da se sve pretvorilo u komercijalu i izdavanje igre u oktobru, pre novogodisnjih praznika, tako da mi se cini da vise definitivno to nije to. Dok je pes bio sony ekskluziva, bilo je tu entuzijazma i kvalitetnog rada, sada, iako poredjenje nije nimalo lepo, to je
pro evolution FIFA, a ne PES. cekam finalnu verziju 2008, ali prvi utisci su bas ovo.
p.s. I od 20-ak meceva na 2008 pes-u samo jedan sam odigrao 0:0, sve ostalo je bilo 4+, naravno na pro nivou.

Znam, znam, PES6 ne mogu ni da igram bez Evo patcha :) Ništa onda, čekamo finalnu verziju, pa onda patcheve, pa onda ponovo nerviranje... :D

I onda na posao Raksa pa da skidam patch od 4GB pa da ga lepo sredim! Zao mi je sto sam uopste radio ono proslog puta!
Ovog puta cim skinem odmah dobijate :trust:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evo i malo nekih caki za PES 2008:

Only C.Ronaldo from Evo-Web brings this list of pretty much 90% of the moves that are in the game.

Nutmeg
While standing with R2, Press Back+R2 and Forward+R2 quickly.

Diving
L1+L2+R1

Shirt Pull
R1+X

Look Up Cross
L1+R1 Then O

Crossing Stance
L1 then R1 x3

Drag Ball Stepover
L1+R1 Then L1 2x

Drag Ball Into Stepover Dash
L1+R1 Then 2x L1+R1

Sidestep Stepover
Do a sidestep up/or/down+R2 then quickly press L1 x2

Go Around The Ball
While running hold L1 then tap quickly R1 x2

I onda na posao Raksa pa da skidam patch od 4GB pa da ga lepo sredim! Zao mi je sto sam uopste radio ono proslog puta!
Ovog puta cim skinem odmah dobijate :trust:

I onda svi mi lepo skupimo kintu i vodimo raksu na meshano meso i pivo :bottle::banana:

I onda svi mi lepo skupimo kintu i vodimo raksu na meshano meso i pivo :bottle::banana:

Ako se nesto bude pojavilo a vredno skidanja nije frka! Sad imam i Rapid acc pa ce sve to brze ici :p
Cim se pojavi eto mene da skidam...

Jel to beshe onaj Raksa koji je snabdeo pola bencha sa Evo Patch-om ? :D
U najmanju ruku zasluzio je spomenik .. :Klanjanje:wave:

Evo i zakasnelog utiska za PES 2008 DEMO :
- grafika je bolja definitivno , ali su boje previše drečave za moj ukus - čak ni štelovanje ne pomaže - generalno više mi se sviđala slika na terenu iz PES 6, što neko reče - modeli igrača su nekako "ko iz crtaća" , animacija i pokreti igrača su najbolji do sada, kao i zvuk - mada lopta odaje dojam "tvrdoće" - ko da je kamen u pitanju.
- najbolja novina je, na osnovu nekoliko utakmica - sam gameplay. Odbrambeni igrači se bolje ponašaju i lakše je oduzeti loptu ; startovi više nisu onako moćni kao ranije - bitnije je kretanje, kontrola lopte i naročito dodavanja su odrađeni mnogo realnije - nema više i brzih i preciznih dodavanja ; soliranje sa napadačima je definitivno teže i ne isplati nešto naročito ;
; golovi se relativno lako daju ali iz izgrađenih pozicija - još nisam dao neki "filmski gol" - što mi se sviđa. (U PES6 mi je ovo bio veliki problem - golovi padaju iz nemogućih pozicija, a ziceri se i previše promašuju)
- generalno, utisak je da utakmice izgledaju prilično realistično (samo me malo iritiraju modeli igrača - konkretno dresovi, lica i konstitucija su sasvim OK - i još nešto : primetio sam da su neki igrači sada lošije urađeni nego u 6-ici - način kretanja, vođenja lopte - ne liči na njih dok su neki drugi mnogo bolje odrađeni nego u 6-ici , al dobro - ipak je ovo demo)
odigrao sam destak utakmica na top player (otale težine nisam probao) - što je nedovoljno za kompletan utisak - ovo je "na prvu loptu".

Da li mi moze neko reci da li u demo-u moze da se upali Vsync u podesavanjima za graficku? Da znam da li da stavljam XP ako ni u PES 2008 nece biti opcije za Vsync ON..

Da li mi moze neko reci da li u demo-u moze da se upali Vsync u podesavanjima za graficku? Da znam da li da stavljam XP ako ni u PES 2008 nece biti opcije za Vsync ON..

Instaliraj RivaTuner i uz njega imas korisno programce koje forsira triple buffering i v-sinc. Stavis ga da se dize sa windows-om i nemas problema vise sa tearing-om u nijednoj igrici

26.10

Previse sareno i previse brzo.

zavisi brzina, ipak je ovo samo demo

Kod mene na masini iz potpisa igra radi na razlicitim podesavanjima razlicito (mislim na brzinu)

1. 1680x1050 full details - igra radi normalno, dodavanja normalna, trcanje igraca normalno
2. 1680x105 medium details - igra radi mnogo brze i sve je ubrzano.

Nadam se da ce u fuul verziji ovo biti otklonjeno

A mogli bi i da vrate podesavanje brzine. Ovako igra deluje previse arkadno.

Instaliraj RivaTuner i uz njega imas korisno programce koje forsira triple buffering i v-sinc. Stavis ga da se dize sa windows-om i nemas problema vise sa tearing-om u nijednoj igrici

Aaaa God bless you! :) RADI!!
Uz riva tuner se dobija programcic D3D overrrider i u njemu se namesti da forsira Vsync... Hvala puno!

Jel to beshe onaj Raksa koji je snabdeo pola bencha sa Evo Patch-om ? :D
U najmanju ruku zasluzio je spomenik .. :Klanjanje:wave:

Hvala svima na podrsci. Patch jesam skidao 4-5 dana i bio je spakovan na 1 DVD i tezio je nekih 4,3 GB! Dosta sam se bio mucio oko raspakivanja pa onda skidanja dodataka pa testiranja ali na kraju je ispao veoma kvalitetan patch kakvog i vi danas znate - Evo Patch (naravno za PES6).

E sad ako bude bio za PES2008 (a bice) ja cu ga opet gledati prvi da skinem sto preko mog RS naloga sto od strane drugih linkova a sve vezano naravno za PES2008.

Ajmo sad opet neke novine vezane za PES2008 koliko sam cuo u novom izdanju ove veoma popularne simulacije fudbala bice i dva kluba sa teritorije bivse SFRJ. A to su Crvena Zvezda (nas aktuelni prvak) kao i Dinamo iz Zagreba prvak Hrvatske i oni su licencirani timovi za novo izdanje PES-a. Ako vas zanima kako sve to izgleda za nas tim kao i za ostale mozete pogledati pojedinosti na:

http://www.pcaction.de/?menu=browse...d=616843&entity_id=-1&image_id=711372&page=42

Prilozi

• Czv.jpg
    Czv.jpg
    45.4 KB · Pregleda: 103
U, mamu im japansku! A, Partizan nista, a ucestvovao u Ligi Sampiona, a ovi sto ih delju Slovani iz Libereca i slicno, licencirani, sramota!

I ja kazem, al' oni imaju vezu u Japanu - PIKSIJA :D :d

Poslednja izmena:
koji to oni ?... (predlazem da se obrisu moj, kao i prethodna dva posta)

Za simpatizere Partizana:

Dajte mu neshto jache iduce godine :D:d:p

xolhtifn3.jpg

Chovek sa slike:
Shingo “Seabass” Takatsuka
Glavni i odgovorni za PES ...

Treba da preispita svoje postupke od 2003 na ovamo. Ono cim se do tad radio je ocigledno bilo bolje

Hehehehe, stvarno Piksi! No komentar!

Blago rečeno, lupetate gluposti. Zvezda je tu zbog Toyote

Sta ste se isprimali, naravno da lupetamo, k'o deca ste neka :d

Only 5 more days to go...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno