Baba Yaga
Poznat
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 40
Dakle, obnovio bih vremesnu periferiju za svoj desktop racunar, tastatura + mis + zvucnici, taman za ovoliko koliko je kapnulo od drzave. Kupovao bih u ovlascenoj maloprodaji samo.
Uglavnom, office je racunar, dakle ne treba mi nista spektakularno, pikiram bezicnu kombinaciju tastature i misa, jedino sto se tice zvucnika ne znam sta da uzmem, a dovoljan mi je 2.0 sistem.
Elem, malo sam listao i video ove, barem mi deluju lepo na oko, pa ako ih neko ima da kaze da li su ok za muziku, filmove i slicno... Ne treba mi nista preglasno
gigatron.rs
Ako bih uzeo te, ostalo bi mi oko 6k za tastaturu i misa. A tastaturu bih da bude sto slicnija onima na laptopu, dakle niskoprofilna, scissors key tasteri... Sto se tice misa, on mi je nekako najmanje bitan, cisto da bude bezicni i da radi posao...
Video sam ovaj combo, ali mi je ovaj proizvodjac nepoznat...
gigatron.rs
Ili ako neko ima ideju bolje kombincije za ove pare...
Uglavnom, office je racunar, dakle ne treba mi nista spektakularno, pikiram bezicnu kombinaciju tastature i misa, jedino sto se tice zvucnika ne znam sta da uzmem, a dovoljan mi je 2.0 sistem.
Elem, malo sam listao i video ove, barem mi deluju lepo na oko, pa ako ih neko ima da kaze da li su ok za muziku, filmove i slicno... Ne treba mi nista preglasno

LOGITECH Z200 2.0 zvučnici - Black - 980-000810
Zvučnici za računar LOGITECH Z200 2.0 zvučnici - Black - 980-000810 2.0,5W,80Hz-20KHz,88dB,Plastika,Strujno,3.5mm
Ako bih uzeo te, ostalo bi mi oko 6k za tastaturu i misa. A tastaturu bih da bude sto slicnija onima na laptopu, dakle niskoprofilna, scissors key tasteri... Sto se tice misa, on mi je nekako najmanje bitan, cisto da bude bezicni i da radi posao...
Video sam ovaj combo, ali mi je ovaj proizvodjac nepoznat...

HAMA KMW-700 YU-SRB Crna/Siva Bežična tastatura i miš
Tastature i kompleti HAMA KMW-700 YU-SRB Crna/Siva Bežična tastatura i miš USB prijemnik,Membranski tasteri,Siva,SRB (YU),Alkalna baterija
Ili ako neko ima ideju bolje kombincije za ove pare...