Nema sanse da radi istoJa sam juce presao sa AMD X2 4ghz na intel 8200 ,prodao sam graficku 8800gt256 mb da bih uspeo sve ovo da pazarim i stavio moju staru krs graficku 7300gs u novi pc. U CRYSIS RADI ISTO ako ne i malo bolje sada sa sa 7300gs ???
Nisam mogao da poverujem koliko procesor znaci i koliko je velika razlika izmedju INTEL i AMD (uvek sam pre kupovao AMD) inace probao sam i unreal novi ista prica sve je vise nego igrivo. Sad neznam koju graficku da kupim na kraju meseca do200e?
Dobices oko 20% ubrzanja u igrama.Hvala na savjetima, kupujem.
Ja sam juce presao sa AMD X2 4ghz na intel 8200 ,prodao sam graficku 8800gt256 mb da bih uspeo sve ovo da pazarim i stavio moju staru krs graficku 7300gs u novi pc. U CRYSIS RADI ISTO ako ne i malo bolje sada sa sa 7300gs ???
Nisam mogao da poverujem koliko procesor znaci i koliko je velika razlika izmedju INTEL i AMD (uvek sam pre kupovao AMD) inace probao sam i unreal novi ista prica sve je vise nego igrivo. Sad neznam koju graficku da kupim na kraju meseca do200e?
AMD, 4GHz![]()
Ok proc znaci, ali KAKO ISTO SA 8800GTS I 7300GS?????????????????????????
Ovo je za rubriku verovali ili ne ako postoji na ovom forumu.
Ja sam juce presao sa AMD X2 4ghz na intel 8200 ,prodao sam graficku 8800gt256 mb da bih uspeo sve ovo da pazarim i stavio moju staru krs graficku 7300gs u novi pc. U CRYSIS RADI ISTO ako ne i malo bolje sada sa sa 7300gs ???
AMD, 4GHz![]()
Ajde ne lupetaj. Kriza je GPU bound igra pa tek onda CPU. Svaki AMD X2 i Core 2 Duo ce poterati tu igru kako treba na 8800GT, ali na 7300GT vrlo tesko.Ja sam juce presao sa AMD X2 4ghz na intel 8200 ,prodao sam graficku 8800gt256 mb da bih uspeo sve ovo da pazarim i stavio moju staru krs graficku 7300gs u novi pc. U CRYSIS RADI ISTO ako ne i malo bolje sada sa sa 7300gs ???
Ajde ne lupetaj. Kriza je GPU bound igra pa tek onda CPU. Svaki AMD X2 i Core 2 Duo ce poterati tu igru kako treba na 8800GT, ali na 7300GT vrlo tesko.
Ako ne verujes ima thread i pogledaj rezultat za X2 3800+ @3.0 Ghz + HD3870 GPU: 857, MEM: 2610 Mhz http://www.benchmark.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=34872
i za
Kentsfield @ 3.2 Ghz + HD3870 GPU: 843 MEM: 2502 Mhz
http://www.benchmark.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=34698
pa ces videti koliko na high setovanjima znaci GPU. Na tvom 7300GT bi verovatno imao 2.5 FPS u tih 1680x1050 na high... :d
Morao sam! :d :smoke: Verovatno da ovde ima jos takvih koji misle da je najskuplji CPU neophodan uslov da bi igre imale "gladak" FPS, njima ce takodje koristiti!Ma kakav GT vidis da je GS
Ne verujem koliko si se potrudio da mu odgovoris, ja sam procitao njegov post blago se nasmejao i nastavio da citam dalje![]()
Evo još jedne urbane legende:-devil-: Cenjeni mladiću kada se tako nešto pojavi javi nam svima a mislim da čak ni na Farcry-u ne bi taj 7300 mogao pismeno da radi a o Crysisu da ne govorim evo ja ću ti dati moju u zamenu za tvoju grafiku ako okačiš validan dokaz te tvoje tvrdnje:beat:
... sto se igara tice sa dobrom grafikom 8800, 9600, 3750 ta razlika izmedju procesora je mala u korist intela, pritom mislim na igre koje su graficki izuzetno zahtevne tipa Crysis ciji Engine koristi sve napredne stvarcice koje su podrzane sa DX9 i DX10...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari