dreamer89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.02.2008
- Poena
- 304
Intel je bolje imati u masini od bilo kog AMD procesora u ovom trenutku, mislim na C2D procesore, sto se igara tice sa dobrom grafikom 8800, 9600, 3750 ta razlika izmedju procesora je mala u korist intela, pritom mislim na igre koje su graficki izuzetno zahtevne tipa Crysis ciji Engine koristi sve napredne stvarcice koje su podrzane sa DX9 i DX10, sa losijm kartama tipa 8600, 3650 ili daleko bilo 8400 razlika je dosta veca u korist intela, jer recimo overklokovani E8200 na 4000mhz u igrama kada je manja rezolucija i setovanje kvaliteta grafike na low ili medium daje dosta veci broj freimova u odnosu na fabricki klok a to je upravo pored arhitekture procesora i najveca prednost intela oc potencijal, za one koji se nebave tim sportom sasvim je sve jedno dali ce za 100e uzeti intel ili amd procesor a kupuju ga iskljucivo za igre jer sami procesori na trzistu su tako pozicionirani da za recimo tih 100e dobijas skoro isto i od amd i od intela zato intelovi procesori E8500 i Q9xxx kostaju nesrazmerno mnogo u odnosu na druge procesor AMD jednostavno nema cime da odgovori narocito na Q9xxx seriju procesora.
Po meni sam overclocking je najzanimljivija igra
"Ja sam juce presao sa AMD X2 4ghz na intel 8200 ,prodao sam graficku 8800gt256 mb da bih uspeo sve ovo da pazarim i stavio moju staru krs graficku 7300gs u novi pc. U CRYSIS RADI ISTO ako ne i malo bolje sada sa sa 7300gs ???
Nisam mogao da poverujem koliko procesor znaci i koliko je velika razlika izmedju INTEL i AMD (uvek sam pre kupovao AMD) inace probao sam i unreal novi ista prica sve je vise nego igrivo. Sad neznam koju graficku da kupim na kraju meseca do 200e?"
Sta ste se okomili na coveka zar nevidite da je tek doso na forum i da se slabo razume, ovde su svi izgledami rodjeni sa znanjem o hradveru ali pre bi reko da jedava cekaju da se pojavi neko kao ovaj momak da na njemu lece svoje kompleks i frustracije (mislim na sve koji su krenuli u prozivanej sa podsmehom i sprdnjom). Covek je izneo svoje subjektivno misljenj koje do duse nema veze sa zivotom ali to nije razlog da ga neko ismeva.
... zblajz?
Poslednja izmena: