mmarkovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.04.2008
- Poena
- 319
Evo i mene opet. Ovog puta cu da iskoristim priliku da pljunem po svemu sto sam do sada rekao jer, jelte, NISAM BIO U PRAVU!!!
U PWI nema kineza i igra nije suvi grind, cak sta vishe u pitanju je najbolja kopija WoW-a koju sam do sada video. Igra je miljama daleko od ostalih dalekoistocnih online proizvoda.
Preporuke za one koji bi da igraju nesto slicno WoW-u a ne bi da daju pare. Meni je idealna jer poseduje ono sto mi je jako falilo u GW i sto je u sustini ono sto me najvishe zanima u jednom MMO-u a to je crafting oruzja i armora.
Grafika je jako dobra, neki mix GW i WoW-a i cini mi se kvalitetnija nego u oba. Igri zameram preveliku slicnost lokacija (tek sam 9 lvl) mada koliko vidim mapa je ogromna tako da je moguce da nisam u pravu. Inace istrazio sam oko 25% mape jer sam bio zalutao trazeci pig ore. Utepase me na kraju.
IGN: Leshma
Lost City
Slazem se sa tobom, probao sam skoro svaki MMO koji je do sada izasao (ne Free) i pored Warhammera nijedan drugi mi se ne dopada. Sto se tice samih FREE MMO naslova gledao sam da ih zaobidjem, da bih izbegao nerviranje. Ali kada mi je ortak pokazao trailer i kada sam skinuo klijenta video sam da sam u ovom slucaju pogreshio.
Jedino sto mu zameram je lag, toliko zna da ukoci bez da me diskonektuje, i onda me ubije krip lvl 2 ...
Iskreno ne gotiwim WoW vise uopste, toliko je vremena proslo sada ga igraju deca od 5-9 godina i ostali ljudi kojima je WoW sve. eXpanzija ce biti ok, ali nista spec, plus WAR kida ... toliko ...