Šta je novo?

Perfect World- igra li neko

Evo i mene opet. Ovog puta cu da iskoristim priliku da pljunem po svemu sto sam do sada rekao jer, jelte, NISAM BIO U PRAVU!!!

U PWI nema kineza i igra nije suvi grind, cak sta vishe u pitanju je najbolja kopija WoW-a koju sam do sada video. Igra je miljama daleko od ostalih dalekoistocnih online proizvoda.

Preporuke za one koji bi da igraju nesto slicno WoW-u a ne bi da daju pare. Meni je idealna jer poseduje ono sto mi je jako falilo u GW i sto je u sustini ono sto me najvishe zanima u jednom MMO-u a to je crafting oruzja i armora.

Grafika je jako dobra, neki mix GW i WoW-a i cini mi se kvalitetnija nego u oba. Igri zameram preveliku slicnost lokacija (tek sam 9 lvl) mada koliko vidim mapa je ogromna tako da je moguce da nisam u pravu. Inace istrazio sam oko 25% mape jer sam bio zalutao trazeci pig ore. Utepase me na kraju.

IGN: Leshma
Lost City

Slazem se sa tobom, probao sam skoro svaki MMO koji je do sada izasao (ne Free) i pored Warhammera nijedan drugi mi se ne dopada. Sto se tice samih FREE MMO naslova gledao sam da ih zaobidjem, da bih izbegao nerviranje. Ali kada mi je ortak pokazao trailer i kada sam skinuo klijenta video sam da sam u ovom slucaju pogreshio.
Jedino sto mu zameram je lag, toliko zna da ukoci bez da me diskonektuje, i onda me ubije krip lvl 2 ... :( enivej, ako imate vremena / zivaca probajte ovo cudo.
Iskreno ne gotiwim WoW vise uopste, toliko je vremena proslo sada ga igraju deca od 5-9 godina i ostali ljudi kojima je WoW sve. eXpanzija ce biti ok, ali nista spec, plus WAR kida ... toliko ...

Instalirao sam danas ovu igru. Imam problem (koji sam za sada primetio) da kada nesto promenim u setting-u izbaci me u desktop ali je igra jos uvek aktivna, kao da sam uradio alt+tab (takodje kada i uradim ovo imam isti problem), zatim se vratim u igru, kurzor misa se promeni u windows-ov (nije vise onaj iz igre), a u dnu treperi po malo taskbar, i kad god kliknem misem negde vrati me opet u desktop. Zatim moram da ubijem igru i da pokrenem opet.

Da li je neko imao ovaj problem i kako ga je resio?

Imao sam pre na XP-u. Na Visti sad nemam. Nekoliko sam puta instalirao XP i problem se pojavljivao. Mada uglavnom drzim vistu tako da nisam ni trazio resenje problema.

Ok, hvala na odgovoru. Nadam se da ce se neko pojaviti ko je imao problem a resio ga. U suprotnom brisem igru.

jesi probao alt+enter kombinaciju kada ti se to javi? to mi je resavalo slican problem u visti/win7

Poslednja izmena:
Ja imam nešto slobodnog vremena na raspolaganju i već dugo vremena nisam igrao ni jedan MMO, ali pre nego što isprobam PWI želim da znam par stvari:

1. Kakav je PvP? PvE me ne interesuje ni najmanje, interesuje me samo grupni PvP, idealno bi bilo da je nešto nalik na GW, sa akcentom više na veštini nego na opremi. Ima li nekih masivnih borbi u igri?

2. Kakva je situacija sa hakerima i botovima?

3. Koliko nedavanje novca hendikepira igrača i koliko novac olakšava stvari?

Moj savet ti je da batalis to sto si naumio. Postoji vise razloga zasto ne treba gubiti vreme sa azijskim F2P MMO igrama i ne mogu ih opet ponavljati.

Moj savet ti je da batalis to sto si naumio. Postoji vise razloga zasto ne treba gubiti vreme sa azijskim F2P MMO igrama i ne mogu ih opet ponavljati.

prvo si pljuvao po igri, pa si napisao da si pogresio i posle skoro godinu dana - ovo...
sta sam propustio?

Pljuvanje je opravdano. To sam u tom trenutku mislio da sam pogresio ali sad znam da sam svo vreme bio u pravu. Ovako koncipiran F2P azijski MMO ne bi pozeleo ni najgorem neprijatelju. Ista prica vazi i za sledece igre: Runes of Magic, Sword of the New World, Jade Dynasty, Atlantica Online. Ako vam se igra MMO bolje igrajte nesto sa pretplatom ili Guild Wars. Original igre uvek mozete prodati kad vas smori igra a 12 evra mesecno stvarno nije puno.

e pa yebiga sad...
taman sam se ponadao ali sada ne ocekujem nesto preterano... (trenutno se updateuje)... verujem, jer runes of magic je stvarno shit isto kao i sword of the new world i slicne igre... bah...
:wc:

Runes of Magic je najkvalitetniji MMO iz te grupe (ako se izuzme ruznjikava grafika i losa optimizacija). Medjutim problem je finansijske prirode. Ako mislis da igras fer ispadnes budala, ako mislis da platis (a treba jako puno da se plati) opet ispadnes budala. Znaci imas samo dve opcije:

1) Da zahebes nekog zapadnjaka i uvaljujes mu krsh iteme za dobre pare (dijamante) i tako dodjes do kesha
2) Da varas kao sto vara 80% "bitnih" high lvla (botovi, spekulacija, kradja itema, klasicni citovi)

Tvorce igre boli dupe ako varas, nece te banovati. Njima je samo bitno da je priliv zapadnih ovaca koje za dva meseca igranja puknu 500$ konstantan.

F2P MMO - igra dobija patcheve iskljucivo tokom trajanja Open Bete i tad je najbolja (jeftini itemi, sluzi da namami sto vise ovaca). Posle toga patchevi su iskljucivo kozmeticke prirode i dizu cenu po Item Shopovima, gimpuju opremu, u sustini rade sve da te nateraju da das pare.

Ako si spreman da se upustis u sve to, ako si spreman da koristis ingame bota (SotNW, Jade Dynasty) ili malo da cackas makroe da napravis legalnog bota, da varas ljude, da igras 8 sati dnevno, da te cimaju da ides u instance u 3 ujutru, da batalis Benchforum (dva lika koja su ovde bila redovna ne posecuju forum otkad igraju RoM, jedan je zaradio pare praveci budalama glupe klince sa zapade, drugi je boter). Nadam se da ce doticni da se konacno pojave na forumu posto sam ih ovako javno isprozivao :D.

Ja kada sam igrao Perfect World nisam primetio legalne botove medjutim igra iz iste firme (Jade Dynasty) koja koristi isti engine samo je scenografija drugacija ima ingame bota koji je 100% legalan. Ne bi me cudilo da je PW dobio taj "feature" u medjuvremenu.

Dobio sam free mounta na poklon za godisnjicu igre. Ja sam kao neki veteran :D.

i ja poceo da igram posto me je wow smorio, interesantna za pocetak.

name: Shunjolist
server :Lost City

Nazad
Vrh Dno