Šta je novo?

Perfect World- igra li neko

kuzma_x

Slavan
Učlanjen(a)
24.07.2007
Poena
380
Danas sam poceo da igram ovaj MMORPG i cini mi se da nije lose. Ovo je neka open beta verzija. Ja sam se prijavio preko Game Spot-a za betu. Ako neko hoce da igra neka me PM-uje. :D

Igra je Free to dl , free to play.

Poslednja izmena:
Sta?? Nema Paladina??? :zgran: I'm shocked and apolled! :( :d

Mogu samo da kazem da za jednu free igru ima mnogo dobru grafiku. :)

ok, skidam, to je ovo od 2375mb ? (game client)

PS. Hvala na infou :wave:

Poslednja izmena:
Pa vi niste normalni, to vam je kineski WoW. Mogli ste malo da istrazite o F2P MMO igrama pre nego sto pocnete da igrate tako nesto. Vecina su gubljenje vremena i imaju jednu zajednicku osobinu, a to je grind, grind i samo grind.

Hehe, kolko vidim onu pesmicu su skinuli sa sajta (bilo negde oko nove godine). Ako vam se posle ovoga jos igra ovaj kineski Grand MMO onda vam svaka cast

Inace, za sve MMO fanove, ako Huxley omane ode mast u propast. AoC je prso, WaR ne izgleda bas najbolje. Aion je obicno korejsko djubre kao i 999 WoW klonova. Bice ovo tezak period za sve pasionirane MMO igrace.

Edit: Inace mislim da ovu igru sponzorise kineska vlada ili tako nesto.

Poslednja izmena:
aha, a cekaj, u MMORPG inace ima nesto drugo osim grinda ? Ako ima navedi molim te :) (ima i party grind al grind je grind). Ili ja mozda ne razumem dobro sta znaci rec "grinding" (besumucno ubijanje svega iznova i iznova kako bi se doslo do itema i XP-a, recimo Diablo serial i sve ostale single player off line hack&slash igre :p )

PS. Oce ovo ostati free ? Mislim, ako nece da ni ne pocinjem :p

Poslednja izmena:
Oce.

Al postoji kineski/korejski grind i ovaj zapadni kao WoW. Ma nek ti je sa srecom, al nemoj onda da kukas kad te razvali ludi kinez 756-tog lvl-a.

Diablo je mala beba za te igre sto dolaze iz Azije. U Diablu do max lvl-a stignes za mesec dana. A ovim drugi max lvl NE POSTOJI. I uvek se nadju hakeri/zaludjenici.

Inace grafika je krsh. Ako hocete da vidite lepu grafiku u F2P igri pogledajte ovo (malo je mutna slika al se vec na prvi pogled vidi da je grafika bolja nego u PW). Steta sto nikad nece izaci van Koreje. Ima i ovaj Fury (baziran na UT3 enginu al to bas i nije free, kazu da jeste al malo morgen). Gej je video al bar pokazuje kvalitet grafike.

Nego, vidim ja, vas dvojica ste se primili na onu kineskinju pa poceli da igrate taj Perfekt World :p

Poslednja izmena:
@G@W

Grafika je odlicna. Jedna od najboljih u besplatnim igrama. Cak ima i smenu dana i noci, bloom i nesto kao HDR efekte. I sto je bitno , ima dosta igraca, cak i iz Srbije.

Za nesto sto je dzabe, odlicno je.

@gx-x

Moras samo kada skines igru da se prijavis na gamespotu za beta kljuc, i kada ga dobijes odes na zvanicni sajt igre i registrujes se i u svom nalogu ubacis beta kljuc i onda mozes da igras. Naravno mora da si registrovan i na gamespotu.

Poslednja izmena:
Nemo samo posle da kazes da te nisam upozorio. Takve MMO igre su zlo, pogotovo kad nemas sansu usled velikog broja ludih kineskih gejmera.

Kao da se ja igram toliko. Ovo mi je cisto kad nemam sta drugo. Mislim ne privlace me toliko MMORPG-ovi, ali svi moji drugari se odusevljavaju sa igrom Fiesta. Kazu da je to najbolji free MMORPG. Ja sam probao i ne svidja mi se nesto, dok mi se Perfect World vise svidja. Taman da ga igran nedeljno i 2 sata! Sta da radim kad ima mnogo igara :D ( a malo vremena )

Mene grafika podseća na Silkroad, a ako je isti grind i botfest onda bež'te što dalje od ovoga.

Nemo samo posle da kazes da te nisam upozorio. Takve MMO igre su zlo, pogotovo kad nemas sansu usled velikog broja ludih kineskih gejmera.

ja ovo skidam da probam, al bukvalno. Nikada pre nisam igrao MMORPGus :p Hteo sam Lineage da igram (besplatno) al sam se smorio kad sam video sta sve treba da radim od gimnastike da bi ga igrao.
Ako imas neki predlog za bolju igru, besplatnu (necu da placam posto necu imati puno vremena da igram) ti slobodno kazi :wave:

PS. Zar ne treba za PvP da mi taj lik level XYZ izda neki request koji ja mogu i da odbijem ? :trust:

Za ovu igru kazu da je kombinacija WOW-a i Lineage-a. Da bi te neko mlatio prvo ti posalje zahtev za duel, koji ti mozes da odbijes. Mene su saletali da me biju ali ja jos nisam jak dovoljno, tek sam 8. level. :D Za sad odbijam duele, ali cekaj samo.... :p

sto znaci da ne moze da me siluje level 789 Kinez :d

To jeste tacno al nemas ni neku perspektivu u igri. A to bas i nije neka casual MMO igra kao sto je na primer Guild Wars. Ako ti se igra nesto kvalitetno, nabavi Guild Wars od nekog ili skini image. Gledaj da je Prophecies (prvi deo). Jeste igra prastara i nema mnogo igraca kao sto je nekad bilo al kad vec nisi probao ne bi bilo lose da ga sad probas. Ja cu da ti posaljem moj nalog, sa izmenjenom sifrom i usernameom (kolko se secam to moze da se menja, nisam ga igrao 3 godine pa se ne secam). Sifru koju oces mi posalji na PM a ja da otvorim neki mejl koji sluzi kao username pa cu sve da ti posaljem. Ionako ga ne igram. To vazi za svakog sa foruma ako vec ti neces.

Za mene je PW bas casual igra, igram je kad stignem i ne smaram se. Bitno mi je da ima dosta ljudi na severu i da ih "slusam" sta provaljuju. Non stop izvaljuju nesto. Po neki put samo stanem i pratim chat. Ludaci su :D

Ima i nasih igraca ali jos nisam uspeo da ih kontaktiram, a engleski mi nije bas fluentan da bih upadao u chat sa strancima. Prosli put su neki nasi pricali na srpskom, a ostali poceli da se nerviraju.... :)

Pocela je pre par dana open beta, i likovi koji se naprave ostaju zauvek. Ovi iz closed bata su obrisani. Poceo sam da igram i igra mi se svidja. Posto je free , evo linkova:

Gameplay Video :
http://www.youtube.com/watch?v=qFdWaka8g9Q

Official Website :
http://www.perfectworld.com/

Account Registration :
https://register.perfectworld.com/register

Download :

Perfect World downloader V3 (SUPER FAST)

http://rapidshare.com/files/141590084/PerfectWorld_Downloader_v3.Illidan_000.rar

104paaf.jpg

n36wht.jpg

14w367q.jpg

10zshas.jpg

11j94qw.jpg

1zph6qe.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam što se svi lože na tu blurovanu grafiku, kada Guild Wars već godinama ima

etc etc

Ja sam naštekao oko 3GB screenshotova iz Guild Wars jer sam obožavao grafiku, i u glavi više ne stvaram ideju da probam bilo koju MMORPG jer "lepo izgleda". KAda poželim tako nešto, vratim igricu sa bekapa, skinem patcheve i odigram par sati. :)

Pa ne bi ja ovo poredio sa GW. Perfect World je ipak WoW klon. A ako hoces da vidis MMO koji lepo izgleda probaj AoC ili cekaj da izbace Huxley (izgleda malo bolje od UT3). Onaj Aion mi ne izgleda nesto narocito.

Inace najlepsi deo Guild Wars-a je stari Ascalon. Mene je to odusevilo pre 4 godine kad sam ga prvi put probao.

Zasto ste triperi? Ako vam se ne svidja , zaobidjite temu, a ne da dosadjujete o tome sta je koliko bolje nego PW.

Slazem se sa kuzmom x...nije mesto za raspravu koji mmorpg je bolji od Perfect Worlda. Inace uopste ne pravite razliku izmedju nekih stvari. Kako mozete da poredite Guild Wars i PW??? To nije isto. PW je BESPLATNA kopija WoW-a i sadrzi vecinu njegovih elemenata. A Guild Wars je nesto drugo sasvim...zapravo tacan opis GW bi bio cooprpg...ili cooperative rpg jer se svodi na resavanje questova zajednicki. I to je sve. Dok u PW imate siroko razvijene manufacture profesije, trading, sakupljanje sirovina, teritorijalne ratove i xy stvari koje nema u GW. Inace sam igrac PW i znam da sad ova verzija koju igram nema veze sa kinezima! Ova verzija je za americke i evropske igrace! Sajt http://www.perfectworld.com/ pa pogledajte. Igram na Heaven Tears serveru pod imenom "Mariana" pa ko igra neka me potrazi.

Ja sam se navukao na igru, ali je ne igram cesto. Ali kad sednem.....

Tek sam, lv9. Mnogo se sporo leveluje posle. Svidja mi se sto sve kvestove mogu da radim sam. Dobro za neke mi treba pomoc, ali vecinu mogu sam.

Videcemo se u pw-u, kazi mi samo koji si level, jer ako si mnogo jaci onda bi te samo usporavao.

Ja sam se navukao na igru, ali je ne igram cesto. Ali kad sednem.....

Tek sam, lv9. Mnogo se sporo leveluje posle. Svidja mi se sto sve kvestove mogu da radim sam. Dobro za neke mi treba pomoc, ali vecinu mogu sam.

Videcemo se u pw-u, kazi mi samo koji si level, jer ako si mnogo jaci onda bi te samo usporavao.

Uf ja sam lvl 19 i sve questove do sad sam sam uradio...:) Ali *** sad pocinju teski questovi koji bez partyja nema teorije da odradis...bitno je samo da sve questove pokupis, ali bas sve pa i najmanje i onda polako radis jer po resavanju jako puno exp. dobijas...suvi grind ti nece doneti puno....

Evo i mene opet. Ovog puta cu da iskoristim priliku da pljunem po svemu sto sam do sada rekao jer, jelte, NISAM BIO U PRAVU!!!

U PWI nema kineza i igra nije suvi grind, cak sta vishe u pitanju je najbolja kopija WoW-a koju sam do sada video. Igra je miljama daleko od ostalih dalekoistocnih online proizvoda.

Preporuke za one koji bi da igraju nesto slicno WoW-u a ne bi da daju pare. Meni je idealna jer poseduje ono sto mi je jako falilo u GW i sto je u sustini ono sto me najvishe zanima u jednom MMO-u a to je crafting oruzja i armora.

Grafika je jako dobra, neki mix GW i WoW-a i cini mi se kvalitetnija nego u oba. Igri zameram preveliku slicnost lokacija (tek sam 9 lvl) mada koliko vidim mapa je ogromna tako da je moguce da nisam u pravu. Inace istrazio sam oko 25% mape jer sam bio zalutao trazeci pig ore. Utepase me na kraju.

IGN: Leshma
Lost City

e ***, ja je obrisao bez da sam je i probao :wall:

Ja sam LV 20 i igra razbija koliko je dobra.

name: Milia
server :Lost City

Levelovanje kasnije nije moguce samo ubijanjem monstera jer daju premalo EXP-a, mora da se rade questovi. Oni daju gomilu EXP-a, a i zanimljivi su. Samo posle 15 lv-a mora da se igra sa jos nekim, jer postaje tesko.

Eto samo treba probati i videti...a vidim ima i takvih koji su igru obrisali, a da je prethodno nisu probali kad je vec bila na hardu...:) Verujte da sam se odusevio videvsi sve to u PWI i mogu slobodno da se pridruzim tvrdnjama da je za sad ovo najbolji WOW klon...znaci bas sto kazete crafting oruzja i armora moze da me zadrzi online par sati dnevno, a gde je jos sve ostalo...grafika prelepa milina gledati kad je sve na max...char build je neverovatan! Nigde nisam jos video osim u nekim offline igrama toliko podesavanja. Znaci nema sanse da neko lici na mene sto me je ponegde izludjivalo...jos kad naidje vise verzija tebe...:wall: Questovi su ipak pomalo onako ne jako inteligentni i mrsavi, ali bilo je i kad sam se smejao i ostao prikovan za monitor do kraja iscekujuci sta cu naci...(macku sa psecim imenom za koju sam mislio da je pas pa doneo kosti umesto ribe :D)...itd...itd...Znaci jednom recju zasad odlicna online igra...svima koji niste jos videli porucujem....vredi probati!,)

pa kad sam uzeo da igram Guild Wars, mrzelo me da se cimam :)

Vrh Dno