Da li je neko od vas pokusavao da proba neke zvucnike u ovim nasim prodajnim lancima? Gigatron, Tehnomedija i sl? Da li su voljni za tako nesto?
"Хејтујеш" , а ниси чуо... ц-ц-ц ...Hejtujem FC330 već dugo, ali moraću i taj model da stavim pod "lupu"
...
Sad neko moje glavno pitanje je šta bih dobio prelaskom sa M820 na FC 330? Da li bih dobio na kvalitetu ili bih dobio samo nešto jače zvučnike?
Novi kandidat:
Cekam da se javi prodavac, ali na prvi pogled deluje mi da je prvi vlasnik i da su zvucnici u dobrom stanju.![]()
Oglas - KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!www.kupujemprodajem.com
Ima više komada na oglasima, ali problem su nezaštićene membrane na satelitima i svaki primerak na oglasima ima nekih oštećenja. Jako je teško naći Altec u dobrom stanju i da nije preprodaja u pitanju, ovi ATP 3 iznad mi deluju najbolje sačuvano od svih na KP.Altec 5100 je odličan multimedijalni set.
Ono što ga izdvaja je stereo sabvufer, izuzetna retkost u ovoj cenovnoj klasi.
Za te pare je sasvim pristojan, ukoliko je ispravan.
Inače, po skandinaviji se to ne krade, nego ljudi ostave napolju uvijeno u celofan uglavnom.
Naši to pokupe i šalju za srbiju gde to već završi po oglasima.
Neko me pretekaoNovi kandidat:
Cekam da se javi prodavac, ali na prvi pogled deluje mi da je prvi vlasnik i da su zvucnici u dobrom stanju.![]()
Oglas - KupujemProdajem
Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp!www.kupujemprodajem.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari