Audiofilka
3.5" Floppy
- Učlanjen(a)
- 31.10.2013
- Poena
- 6
Narucila FC530, nadam se da ce mi biti to to. 
zujanje kod mojih microlab je bilo jer je unutra zica iz mreze bila blizu zice koja ide iz predpojacala u pojacalo, pa inducirala brum. razdvoio i nije vise bilo zujanja
Pozdrav, planiram da uzmem nove 2.1 zvucnike. Trenutno imam Blueberry SW-M30 koji su odlicni i sluze me odlicno godinama, ali pocelo je dosta da me nervira zujanje iz zvucnika kad nije pusten nikakav zvuk, kad se pusti muzika to muzika pokrije totalno i tu nema zamerke.
Blueberry su jacine 55W i na 50% su preglasni za mene, tako da bi mi nekih 40w zavrsilo moje potrebe, koje su YT klipovi, muzika nekih sat vremena dnevno, neka igra povremeno, neki film ponekad i to je to otrpilike. I da napomenem treba mi neki sistem koji ima potenciometar odvojen ili na zvucniku, da se ne zavlacim ispod stola svaki put kad hocu da pojacam ili smanjim. Nemam fixan budzet ali obzirom na moje potrebe, ne bih davao vise od 5000.
Znam da ste preporucivali Microlab FC330, ali nemaju potenciometar odvojen za pojacavanje jos su i skuplji od planiranog, FC360 je jedna opcija sa odvojenim potenciometrom ali preskupi za moje minimalne potrebe.
U uzi izbor mi je upao Microlab M-200, 40w dovoljno snage, imaju odvojen potenciometar koji mogu staviti na sto, pristojno izgledaju iako mi to nije toliko bitno.
Zna li neko kakv im je zvuk? I da li i tu postoji pomenuto zujanje.
Ako neko zna kako da resim zujanje na mojim zvucnicima i to bi bilo super, ne bih ih menjao da nema zujanja.
B77 u odnosu na moj stari sistem je osetljiviji na lošiji kvalitet muzike
--------
Uglavnom, neki napredak u odnosu na stariji sistem nisam osetio.
ja sam prešao sa B77 na 6C zato što me zasvrbelo, zadovoljno sam koristio B77 pet godina i posle toga hajde da udovoljim potrošaču u sebi6C su veći, jači sa nešto kvalitetnijim zvukom, i naravno skuplji.
Samo da se upisem i dam glas za odlicni PreSonus 3.5, ako neko moze neka ih poslusa, za ove pare nema bolje realno. Moja preporuka
Za monitore jesu bolji za nijansu, za svakodnevno slušanje muzike su znatno lošijiIdealno bi bilo da su bluetooth. Da li ima verzija sa tim ?
Videh da ima PreSonus Eris 3.5 BT za oko 15.000,00 Da li su bolji od Edifer ?
Za monitore jesu bolji za nijansu, za svakodnevno slušanje muzike su znatno lošiji
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk