Šta je novo?

[pc] Kotor II: Sith Lords izlazi 15.02.

To sa robotom je prolog (popravljas Ebon Hawk i ides na onu rudarsku koloniju) koji mozes da preskocis - ti si ga preskocio verovatno slucajno a sada si na pocetku igre.

Igram 1024x768 sve na MAX, full AA i AF i grafika mi je nekako bezveze.

E vidis zato nije nista bolja grafika - sada mozemo da se lozimo kako imamo strava masine ;)

Bez zezanja, sve sto si naveo je tacno, igra je ocajna sa te strane i nece biti nista bolja do kraja.

Cekajte ljudi, jel' grafika bas toliko losa ili samo nema napretka ? Mislim tesko je i bilo ocekivati ko zna koji napredak, modifikovana Aurora je vec u prvom delu bila napumpana do samog maksimuma...
Ne znam, meni grafika u takvim igrama nikad nije bila nesto bitna. Mada bih voleo da vidim Pavleb-a (valjda je taj nick) i ostale koji su tvrdili da Kotor 2 ima fenomenalnu grafiku, nikad vidjene efekte i slicno. Mada mozda ce da banu konzolasi da nam objasne kako mi to sa PCem ne razumemo a da se na konzoli sve vidi :)

Koliko postujes u ovom threadu mogao si da je instaliras da barem znas sta pljujes! ;)

Igra je na nivou keca a izasla je neispeglana (odavno nisam sreo ovako losu final verziju igre - ajde da je to neka alfa...).

Ma te programere treba streljati, nista drugo.

I posle da covek treba da kupi original igru za 50e!?? Ovakvu? Ne, hvala...

pa to nije bug :) igraj i saznacesh ko je robot

Ja nisam mnogo razocaran. To sto igra puca, za to su krivi Atijevi programeri. A da je kraj los - los je.

nisam mislio na bagove u igri, zato sto ja nisam naleteo ni na jedan.

mislio sam na igru uopste.

prica, likovi, borba...

kada sam stigao do 3.nivoa force lightning, bilo je u fazonu, dodje 10 likova i samo pritisnem f1 2 puta i kraj borbe - lame.

dark jedi-e i sith lordove sam ubijao sa 3 force lightning.

valjda ce republic commando da bude bolji, bar mi se cini na osnovu onog demo-a.

Ok, ono sa pocetka sa robotom nije bag ali tako izgleda!!! Animacija sa njim se zavrsava kao prekid filma, kao da ju je neko presekao, nekako cudno tako da izgleda kao bag. Kao robot, vatra iza njega i odjednom *KLIK* i kraj... a pre toga mi isto nije jasno, kao slecem brodom na planetu i odjednom se ponovo animacija nekako divljacki prekine, i vrati me na brod gde zenski glas govori kako na brodu jos ima prezivelih... nista mi nije jasno...

Znaci, ja ne mogu da verujem da ti programeri naprave drugi deo neke fenomenalne igre cisto da se kaze da igra ima drugi deo, i to bude cak gori od prvog, nikakav napredak da se vidi, pa to je stvarno strasno, samo da uzmu neke pare! Mozda je to zato sto ju je pravila druga kuca, je l' tako? A mozda ce mi se do kraja promeniti misljenje ali sumnjam. Ovo je kao da igram prvi deo sa drugim likovima, sve je potpuno isto, osim one fore sa rastavljanjem nekih predmeta radi pravljenja novih. Cak je i babin glas odvratan, i uopste njena gluma glasovna, uopste mi se ne svidja.

Cak je i shortcut ikonica igre jadna!!! Mrzim igre koje imaju jadnu ikonicu!!!
Sta je bre ono na slici? Fucking sova???

Poslednja izmena:
Papss je napisao(la):
Pa bolja je ikonica od one za prvi deo. Ona iz prvog dela uzasno lici na condom :d
Btw, meni igra isto ima par cudnih delova price koji su totalno mimo svega ostalog. Recimo kada onaj veliki okrugli robot sprzi u jednom trenutku onog malog remote-a, a posle toga on ziv i zdrav. Ili kada HK-47 cacka oko voice koda na navi computeru, pa ga utility droid drmne munjom i posle toga nikom nista...

Papss je napisao(la):

hehe, ja sam mislio da sam jedini kome se ne svidja igra.

Cekaj samo da dodjes do te sove.Taj lik je toliko smesan i uopste ne znam koja je njegova uloga u celog igri, sem da je sith lord. Ono sto on prica mi lici na pokvareni zvucnik, neko zavijanje, nista ga ne razumes, a da ne spominjem da sam ga ubio sa nekoliko force lightning.

Da stvar bude jos gora, kad ga ubijes, ona riba mu pridje, skine masku, i ne kaze ti ko je u pitanju
:banana: :banana:

Evo sta se meni desava:

1) U menijima, kada se ucita igra, trebalo bi da zasvetli svaki pojedinacan meni na koji se ode kursorom, medjutim kod mene uglavnom ne svetli, onako zasvetli ponekada i kako pomeram kursor sa menija na meni cuje se neki odvratno iritirajuci pucketajuci zvuk.

2) Kada ucitam snimljenu poziciju UVEK mi je namesteno da nema kursora na ekranu iako sam ja prethodno to namestio - to je valjda ono Mouse Look, i sto je najcudnije, u meniju zaista stoji da treba da ga ima a nema ga, a onda kada tu podesim da ga nema on se pojavi, znaci sve suprotno.

Sve u svemu - propast, tuga, cemer i jad.

Ma ti si u stvari igrao Kotor 1, nego nisi provalio :d

Ili to :d
Ma bre, jedno je pljuvati konceptualne nedostatke igre, a drugo je zaliti se na graficke bagove koji se drugima ne desavaju...

Zna li neko koji je poslednji nivo do kojeg mozes da apgrejdujes PC? Zavrsio sam igru sa 26. nivo-om ali vidim da moze jos.
Inace, force lightning je stvarno prejak. Iako sam igrao kao light jedi i samim tim bi trebalo da dobijam penale za koriscenje dark sile, ni jednom mi se nije desilo da sam "presusio".

Bez obzira na sve, dvojka mi se vise svidja od prvog dela. Konverzacija izmedju likova je bolje odradjena, mogucnost upgrade-a opreme obimnija a to da grafika nece biti nista preterano bolja od prvog dela je bilo najavljivano i poznato mesecima unapred.
U vecoj meri se stice utisak da razlika u biranju jedne ili druge opcije, u pojedinom momentu, utice na dalji nastavak igre i odnos PC sa ostalim clanovima crew-a.
Sto se bagova tice, ja ih ne videh.

presao i ja...

prvo da pitam jeste vi ljudi sto ste toliko pre mene presli, uopste radili nesto zadnje 2 nedelje? mislim ja sam je dobio dosta davno... ali radim svaki dan |>>>

elem igra jednsotavno deluje nedovrseno...
znaci puno se krenulo i siroko se krenulo, pa su morali da skrate, moj utisak... nije mi zao sto sam je igrao... bilo bi mi zao da sam dao 50eu za nju |>

Meni je igra oduzela 6 dana, igrao sam otprilike 4-5 sati dnevno u dva navrata...

i meni je drugi deo bolji od prvog.. zapravo postoje neki dijalozi pricha je intrigantnija likovi su mnooooogo bolji i zapravo imash neke koristi od njih... borba je ista kao u prvom delu prosta i priglupa ali kad se naviknesh onda ti je svejedno da li cesh nekog ubiti 5 puta force lightningom ili 2 puta :) ... kad je borba vec toliko neinventivna bolje da traje shto krace... imash koristi od inteligencije ...i od awarenes-a... u principu igra lichi mnogo vishe na rpg... zato se i ne svidja mnogima koji su imali mokre snove posle prvog dela :p

Ako ste prvi deo odigrali samo jednom i ako niste zavrsili sve NPC quest-ove (Bastilina majka, Juhani i Xor, Carth i njegov sin, Mission i brat, itd) onda je jasno da vam se drugi deo nece svideti jer niste ni za prvi imali dovoljno strpljenja. Meni je inace jedna od najjacih fora u prvom delu kada igrate kao zenski lik pa vam Juhani izjavi ljubav na Temple Summit-u.

E!
Prvi deo sam odvozao nekoliko puta, sve u zelji da ocistim sve moguce questove, ali se nisam setio da igram kao zensko... :d

A je l' ima u drugom delu tripova kao sto su one trke, borbe u "koloseumu", pazaak itd. ?

Pa jel si igrao il nisi? :)
Naravno da ima... samo su sada trke *******ije :wall: Nema vise easy-money...

Sad se vratih od ortaka gde sam imao prilike da pogledam igru. Auh debilne li borbe !!! Ova igra je klasican primer kako je dovoljno procitati walkthrough bez ikakvog igranja cisto da bi se upoznali o cemu se radi bez maltretiranja sa prelaskom jer je mehanika igranja totalno neizazovna...

audiofreak je napisao(la):
Ako ste prvi deo odigrali samo jednom i ako niste zavrsili sve NPC quest-ove (Bastilina majka, Juhani i Xor, Carth i njegov sin, Mission i brat, itd) onda je jasno da vam se drugi deo nece svideti jer niste ni za prvi imali dovoljno strpljenja. Meni je inace jedna od najjacih fora u prvom delu kada igrate kao zenski lik pa vam Juhani izjavi ljubav na Temple Summit-u.

Ma zakljucak ti je do jaja...

Presao sam 4 puta kotor 1, sa tipom i sa ribom po 2x, i apsolutno nema to nikakve veze sa cinjenicom da je drugi deo djubre...

Da li ma kome smeta random loot.Iz vecine lockera dobijas kredite a onda od nekog non-boss marginalca ubodes oklop vredan 750 componentsa.Prasici na dxunu su posebna prica.

Yep... ko u Neverwinteru kad ubijes pticicu a iz nje ispadne dvorucna sekira :d

pa prasici na dxunu su normalna pojava jer jedan od mandalorioana ti pojasni kako oni jedu sve i svashta i bilo bi cool da pogledash shta ostane iza njih shto nisu uspeli da svare jer je shirom celog dxuna rasuto mnogo opreme za vreme rata :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno