Šta je novo?

[pc] Kotor II: Sith Lords izlazi 15.02.

Naso sam sve jedaje sem na dantooinu.Otvorio sam dakle celu mapu ali ga nisam nasao...Ajde ako neko moze da napise sta treba da se radi ili da osalje PM da nebi otkrivao drugima.

odlicna stvar je sto mozes i neki likove iz druzine da treniras da postanu dzedaji, ti im budes master :) necu reci koji su, zbog onih koji nisu igrali ili dosli dotle jos

da, handmaidenka rula :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Ne znam da li ste primetili, ali nema tipicnih Biowareskih questova, kada na pocetku dobijete questove po imenu svakog lika, i onda sa njima treba da pricate kako napredujete da bi resili quest...

pa naravno kad ga nije radio bioware vec obsidian

@G: Znam, samo konstatujem :)

@Sinter: Ja sam prvo odradio Dantooine, Jedi Master se nalazi zarobljen u onoj pecini sa kristalima, pored onog lika sto ti placa za nalazenje akumulatora (koji su takodje u pecini). Ne znam kako je kada se ne igra Dantooine kao prva planeta, ali mi je ovaj lik rekao da pronadjem sve ostale pa da se onda sastanemo altogether na Dantooinu.

Jel mi moze reci neko koliki su minimalni zahtevi za konfiguraciju,da li radi sa gf 4.

Minimalno:
System: Pentium III/Athlon class 1 GHz or equivalent
RAM:256 MB RAM
CD-ROM: 4X CD-ROM
Video Memory: 32 MB VRAM
Other: DirectX 9.0c compatible computer

Preporuceno:
System: Pentium III/Athlon class 1.6 GHz or equivalent
RAM: 512 MB RAM
CD-ROM: 16X CD-ROM
Video Memory: 128 MB VRAM

Ovu minimalnu konfu treba uzeti sa dosta rezerve, jer bi se mucio i na 640x480 sa minimumom detalja, a i preporucena pretpostavljam da podrazumeva da imas neku nesto noviji GPU. A da, radi sa GF4, bez problema. Zahtevnost je slicna kao i u prvom delu.

Kod mene na 1.4Ghz i GF4Ti radi potpuno glatko na svim ukljucenim detaljima, jedino u nekim prostorijama sporije radi, ali ih je do sad bilo dve :)

Ista stvar.Gf4TI i barton 2500 , igra radi savrseno stabilno i glatko, dok ortaka sa Saphire 9600 pro salje na desktop svakih 15 minuta.

BTW:Covek ima problema u nar shadi.Navodno je ubio nekoga a ta osoba mu se kasnije javlja na komunikator i trazi sastanak u lokalnoj kantini.Naravno, lika ne moze da nadje jer je mrtav...Da li se jos nekome to desavalo?

Handmaiden zenska je zakon :)
Kad treniramo, a ona u donjem veshu ;)
Najludje mi je bilo kada sam joj kao dao Sith dvosekli mac, a onda kad sam joj ga skinuo provalim da pravi veci damage golim rukama!
Igra mi inace jos ni jednom nije pukla, niti sam primetio neke bitne bagove. Par puta mi se desilo da se u skriptovanim animacijama istripuje neki od modela.

SINTER je napisao(la):
Naso sam sve jedaje sem na dantooinu.Otvorio sam dakle celu mapu ali ga nisam nasao...Ajde ako neko moze da napise sta treba da se radi ili da osalje PM da nebi otkrivao drugima.

Vrook je u pecini gde su oni veliki pauci ali najpre moras da odes u razrusenu jedi enklavu i u biblioteci (tamo gde te saceka neki istoricar) uzmes datapad na kojem stoji naredjenje da se Vrook uhvati ziv i odvede u pecinu. Bez toga datapada Vrook naprosto nije tamo.

Agilni je napisao(la):
Minimalno:
System: Pentium III/Athlon class 1 GHz or equivalent
RAM:256 MB RAM
CD-ROM: 4X CD-ROM
Video Memory: 32 MB VRAM
Other: DirectX 9.0c compatible computer

Preporuceno:
System: Pentium III/Athlon class 1.6 GHz or equivalent
RAM: 512 MB RAM
CD-ROM: 16X CD-ROM
Video Memory: 128 MB VRAM

Ovu minimalnu konfu treba uzeti sa dosta rezerve, jer bi se mucio i na 640x480 sa minimumom detalja, a i preporucena pretpostavljam da podrazumeva da imas neku nesto noviji GPU. A da, radi sa GF4, bez problema. Zahtevnost je slicna kao i u prvom delu.

Juuuhuuuu,prvi deo sam uzivao,steta bi bilo propustiti dvojku.Pozdrav :banana: :cigar: :guitar: :bottle:

Ma igre u danasnje vreme sa par izuzetaka uopste nisu zahtevnije od igara od pre 2 godine... bar prema mom iskustvu... cak neke stare igre vise seckaju zbog lose optimizacije bar kod mene...

koje smaranje od igre, strasno...
prvi deo je zakon za ovo.
prica je extra smaranje, likovi su smaranje, ona baba ne moze da nosi double lightsaber, zalosno..

Zato sto je baba :)
Mozes onog mehanicara da pretvoris u Dzedaja.

ma maidenka (kad postane dzedaj) i ona riba visas rulaju
ne moze im niko nista :)

@mnemonik, kako mislis da baba koja nema jednu ruku koristi tu double lightsabre? :)

pa znam ja da zbog toga ona ne moze da koristi dlsb, ali ajde malo imaginacije...
mogli su da joj stave vestacku :)

maidenka se naljutila na mene, ona baba joj je punila glavu nekim glupostima hehe

Vestica je najstudioznije odradjeni npc u igri.Zena bukvalno preispituje svaku bitniju odluku koju donosis, a osim toga ti unapredjuje pojedine skilove i force poene u vise navrata.Odusevio me je njen monolog o "posebnom" znacaju lightsabera za muske dzedaje.
Visas je extra slaba.Za sentinela 6 nivoa dolazi sa nerealno malo FP-ova.

Meni baba nosi double lightsaber.
Preso sam dantooine,na onom mestu sam vec bio ali ga nisam video ali je sada sve u redu.Mislim da sutra zavrsavam igru,

Nego jel zna neko sta je ovo: ocistio sam sve cetiri planete, i sad bi trebalo da se vratim na Dantooine. Medjutim, u brodu kad pricam sa maidenkom, navucem je da postane Jedi, onda baba kaze "Betrayal" i eto me na Telosu u onoj skrivenoj Jedi bazi. Medjutim, nema nigde nikog, sva vrata zakljucana i ne mogu da udjem u Ebog Hawk? WTF?!?

ljudi naglasite spoilere

Odigrao sam prvi deo, nisam planirao da nabavljam drugi, ali zbog ove babe dzedaja-provokatora sa jednom rukom i double lightsaber-om prosto cu morati da je nabavim. To moram da vidim :D

Uzmi obavezno. Neces se pokajati. Evo dva dana se ne odvajam od nje. Ako ti je bila zanimljiva jedinica i ovu ces igrati sa istim zarom. Malih grafickih bugova imam mestimicno ali prica te osvoji i ove greske nestaju. Jednom mi se desilo da mi je T3 zavrsio sa druge strane tekstura i nisam mogao da ga vratim u igru - restartovao sam save i to je to - inace je rock stable.

BTW: G!!!, apsolutno se slazem sa tobom - jos jednom - Naglasite spoilere!

Meni se desilo da mi Maidenka upadne "sa druge strane" zida, ali sam to resio tako sto sam odaljio drugog lika i prebacio fokus na njega, tako da se Maidena odmah tu pojavila - bag se bagom izbija :d

Nego, svi vlasnici Radeona 95x0/9600, evo jednog workarounda koji vam mozda moze pomoci: ortaku sa 9550GE je igra takodje malo/malo izbacivala na desktop, a problem je resio iskljucivanjem "hardware mouse" opcije u konfiguracijama :)

!spoilerchina!

Presao sam igru, posle 27 sati igranja. E sad, pred kraj sam ubedio onog isecenog da se mane corava posla, pa posle savijanja sa Kreiom i ubedjivanja u stilu "ajde ajde, jos se mozes spasti", ispricala mi je buducnost svih svetova i henchmena, a onda sam odleteo sa planete u dubine svemira :)
Medjutim, vidim da mi prijavljuje da sam otkljucao 52 od 65 filmova... Jel presao neko na neki drugi nacin?

!jos gora spoilerchina!

Evo vam trainer i movie unlocker - samo za one koji su presli igru :smoke:

Prilozi

• all_movies.txt
    970 bajta · Pregleda: 85
  • kotor2trn7.zip
    26.4 KB · Pregleda: 63
SPOILERS(O KRAJU IGRE):

ja sam presao na isti nacin i ista prica je kod mene.

igra je uzasno glupa po mom misljenju.
mnogo sam se smejao na kraju, kada je pobedis prvi put, pa se posle boris sa sabljama ...stvarno smesno.

pa ti ona kao prica neke price...pa ona zalosna animacija na kraju...ono sam mogao ja da uradim u 3d studiju...uzas zivi.

prvi deo je 1000 puta bolji od ovog amaterskog dela.

mislim, daj, kao baba hoce da ubije silu hehe, pa to je toliko smesno da nemam reci.

naravno, ovo je samo moje misljenje, nekom se mozda svidela :)

Voodoo_NBGD je napisao(la):
!jos gora spoilerchina!

Evo vam trainer i movie unlocker - samo za one koji su presli igru :smoke:

e ***, ja sam vec izbrisao igru.

kakvi su ti filmovi?

Nazad
Vrh Dno