Šta je novo?

[pc] Kotor II: Sith Lords izlazi 15.02.

meni je baba bash cool lik... i totalno ima interesantnu prichu...igram sa nabudzenom intel. wisd. i charismom ne bih li otkrio sve skrivene opcije u dijalozima sve skrivene prichice i to... borba je u pochektu interesantna ali kad pochnesh da dobijash moci prava je boza

meni se igra nesto cesto ubija... tj ubije mi celu masinu...

spoiler

na prvoj planeti t...
da li je normalno da mi baba i onaj lik nestanu posle sto robot ode u czerka corp i pokupi prljavstinu...
onaj mi se zahvali, kao leci me malo |>, a babe i lika nema... posle toga ih mercovi napadnu, njih gomila a ja sam.. nemam sanse da ih umlatim... pogotvo sto mi akcione sekvence nisu bas najcistije... u prvom delu su nekako bile normalnije resene...

to je jedan od pet hiljada bagova na koje ces da naidjes, idi na party selection (L) i dodaj ih.

skontao sam |]
nasao sam... glupson, mogao sam i sam da se setim.
kako bi mi se svidjala igra da mi ne zapuca racunar svaka 2 sata (ponekad uspe da ga ugasi sa end now, nekad ni to...)

danijel00 je napisao(la):
spoiler

na prvoj planeti t...
da li je normalno da mi baba i onaj lik nestanu posle sto robot ode u czerka corp i pokupi prljavstinu...
onaj mi se zahvali, kao leci me malo |>, a babe i lika nema... posle toga ih mercovi napadnu, njih gomila a ja sam.. nemam sanse da ih umlatim... pogotvo sto mi akcione sekvence nisu bas najcistije... u prvom delu su nekako bile normalnije resene...

koristi bombe... lako se dolazi do njih a efiikasne krajnje...

bash ke cool shto mozesh dobro da se fajtash i goloruk :)

Jer predvidjeno da prilikom breakdowna itema svi npc-ovi koriste moju vrednost repair skilla ili je to samo jos jedan bug?

BTW:Izpacen je patch za kotorII.

Maelkum je napisao(la):
BTW:Izpacen je patch za kotorII.
Na zvanicnim sajtu nema nista, kao ni na gamershell.com

daredevil je napisao(la):
da li ce izaci verzija na dvd-u?
Mozda nece zvanicna, ali moze se vrlo lako odraditi backup 4CD na jedan DVD (prebaci data3, data4 i data5 sa CD2, 3 i 4 na CD1, rezni i to je sve, imas DVD).

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Mozda nece zvanicna, ali moze se vrlo lako odraditi backup 4CD na jedan DVD (prebaci data3, data4 i data5 sa CD2, 3 i 4 na CD1, rezni i to je sve, imas DVD).
Kod prvog dela ako se radi ovako mora DVD-u da se dodeli label cetvrtog diska... za ovaj deo ne znam.

ajde ako neko uspe da uradi backup kotor2 na dvd, neka javi kako je uradio

@Voodoo
Moze da se da bilo koja labela (ja sam ga nazvao "SW Kotor 2" i radi). Inace ovo sto si rekao za prvi deo je tacno, ali i nije jer moze da se skine sa neta modifikovan autorun koji resava problem kada igra na kraju instalacije trazi CD4 (inace bas sad gledam, labela za prvi deo mi je "Star Wars KotOR")

@mnemonik
Napisao sam gore kako, mislim da je sve potpuno jasno.

Poslednja izmena:
ok, nisam znao da si vec uradio to, mislio sam da pricas napamet.

hvala

A za breakdown itema, jel bug ako Bao-Dur sa repairom 23 dobija jedan component od rasturanja blastera, isto kao ja koji nemam nijedan skill poen investiran.

Taj patch sadrži samo manual za ne-američke verzije igre.

Na isonewsu jedan kaze da moze neki henchman wookie (u daljem tekstu "medved") da se nabudzi do beskonacnosti. Navodno moze se popricati sa medvedom i dati mu bonus +2 na snagu i -2 na inteligenciju. A trik je valjda sto dijalog nikada ne nestaje pa se medved moze toliko zbudziti da je neranjiv na skoro sva oruzja i da cisti sve pred sobom, ukljucujuci i dzedaje. Ne znam da li je to tacno posto sam prestao da se zanimam za SW nesto posle 6. rodjendana pa nisam ni probao ovu igru ali je uzas ukoliko jeste, mislim samo se prosetate kroz igru i gotovo...

Izvinjavam se, nije u pitanju medved vec izvesna stvorenja po imenima Bao Dur i Harharr. Valjda kad se vodi jedan onaj drugi se moze zbudziti na opisani nacin.

pa dobro bre filipe bug kao i svakoj igri sigurno nije tako namerno ostavljeno :)

Poslednja izmena:
filipenko je napisao(la):
Ne znam da li je to tacno posto sam prestao da se zanimam za SW nesto posle 6. rodjendana pa nisam ni probao ovu igru ali je uzas ukoliko jeste, mislim samo se prosetate kroz igru i gotovo...
Da, chudno je to kako si prestao da se zanimash za SW ali zato chitash postove o tome, i razne bugove pregledash... ae idi bimuj se na enterprajz :p

Pa napisan post o tom bagu na jednom drugom forumu u sticky tredu o bagovima :) Sta da radim...
Inace secam se da mi je daleko teze pao prestanak kupovine Mikijevog zabavnika i Mikijevog almanaha u 8. nego prestanak gledanja SW sveta (filmovi, stripovi, crtaci) u 6. godini :d

Ah, crtaci iz SW univerzuma...Droidi i Evoksi.

ubija mi se i igra i dalje... bice da se masina nesto glupira... dali se pregreva ili koji joj je ocin... grr ko me tero nf8 da uzmem |[

Evo zavrsih je...
Kraj je stvarno antiklimaktican, prosto vristi za nastavkom.
Za sve vreme igranja, samo jednom mi je pukla, mada sam naleteo na neke bagove, uglavnom u vezi zaglavljivanja likova u nekim situacijama. Bice verovatno patch uskoro. Prvi deo je imao tri patch-a ako se dobro secam.

danijel00 je napisao(la):
ubija mi se i igra i dalje... bice da se masina nesto glupira... dali se pregreva ili koji joj je ocin... grr ko me tero nf8 da uzmem |[
Jel si probao ono sa iskljucivanjem hardware mousa u konfiguracijama?

Prvi vizuelni utisak u igri me je prilicno razocarao, grafika nije ni mrvicu promenjena, mislim jeste da je u ovakvoj igri najbitnija prica ali ipak sam ocekivao promene na bolje i na polju grafike. Igram 1024x768 sve na MAX, full AA i AF i grafika mi je nekako bezveze.

Jos jedan prvi utisak je da mi igra deluje nekako.... "nestabilno"... cudno pocinje da ucitava, mislim resetovace mi komp a on ucita, cudno prekida animacije, na primer kada sam kliknuo da odem na onu prvu planetu, nesto se desi i zenski glas prica kako ima jos nekoga na brodu, pojavljuje se neki robot i tu je prekid filma, sledeca scena je kako ja ispadam iz one "komore" . Je l' to neki bag, sta se desilo, koji je taj robot!?

Vrh Dno