Šta je novo?

[pc] Kotor II: Sith Lords izlazi 15.02.

Imas utiske po stranim forumima, za Xbox verziju. "RPG" sa 20 kvestova, tuga...

Poslednja izmena:
i btw nije aurora vec je na osnovu aurore uradjen nov engine.. tako se bar developeri hvale...

sahekajmo josh malo za konacnu ocenu.. uostalom i prvi deo je bio 'tuga' kao rpg ali generalno kao igra je bila ok...

A i kad su neku SW igru napisali na izvornom Engine-u. Uvek su maznjavali gotova resenja ili pravili cak modove postojecih igara. Bitno je da je StarWars...

jao majko...droooga...dolaziiii...

e ne obracajte paznju ja se unezverim svaki put kad pred izlazak novog sw naslova...:)))

znaci u utorak...e dajte recite neko mesto gde imam da uzmem pyrat cd ali u toku nedelje...ali neko provereno...ne ono...e ides malo levo pa tri koraka desno i trebalo bi da je u okrugu od 1 km...:)))

E sramota ako je nisu ispeglali za ovo vreme... razumem da je kec morao da izadje pre bozicnih praznika, ali sad su bar imali vremena... a jos ako se setimo i bagovitog "fixa" koji je dolazio uz igru...

Pa kako da ga ispeglaju. Ubacili su zilion efekata u vec mator endzin. Nema tu peglanja...
Ali to je najmanji problem, videcemo kakva je prica i da li je glupi sistem borbe malo izmenjen...od rpg elemenata je vec iz previewova jasno da nema nista sem otfikari mu glavu/pusti ga da zivi izbora koji ionako nema efekta...

Izasao i review na gamespotu
http://www.gamespot.com/pc/rpg/kotor2/review.html
Dobio 8.5 na nacin k'o Hl2 sto je dobio 9.5, samo sto nisu napisali da je igra inovativna zbog toga sto ima borbe i level-upovanja. Gomila problema, ocajan frejm-rejt i na najjacim sistemima, nista novo ali to je novi SW. Cak se u zakljucku osvrcu na to da je igra potpuno identicna prethodniku
Mislim da cu ovaj nastavak zaobici

Hm... ukupnu ocenu najvise obara ocena za grafiku... mada i da nisu dirali nista po tom pitanju u odnosu na keca, meni je OK...
Eee, dokle je igracki svet dogurao... do juce se igralo u 640x480 softverski, a sad svi hoce fotorealisticnu grafiku...

pa neznam gde procitaste vi za te bugove, na gamespotu su stavili:

Stability:
Minor Problems

dobro, Community Lowdown je dobio 9.6 ali kapiram da je bar 50% ljudi glasalo a nije ni videlo igru... :)

aj javite kad stigne kod nekog od "distributera" u bg tj. da nije neko narucivanje od po sedam dana...

Ma uopste nije problem grafika, to je problem za Maxa i Nedju, nego je problem to sto je strahovito repetitivna, sto joj je glavna mana. Sve je totalno isto kao u prvoj igri. E sad, kome se toliko svidja taj gameplay (a meni se ne svidja toliko) njemu ce biti super, meni je gameplay Kotora toliko neizazovan i neinventivan da mi ne pada na pamet da igram ponovo maltene istu igru. Pa jos kad vidim u review-u da je 95% borbi toliko lako da su imali osecaj da prolaze kroz svajcarski sir - sve mi je jasno...

ono sto sam ja cuo jeste da je prica fantasticna i po nekim autorima opisa jedna od najboljih koju su imali prilike da igraju ... gamespy i jos par opisa...

sto je meni i bitno jer atmosfera i prica me i dalje vise loze od fant. grafike

filipenko je napisao(la):
E sad, kome se toliko svidja taj gameplay (a meni se ne svidja toliko) njemu ce biti super, meni je gameplay Kotora toliko neizazovan i neinventivan da mi ne pada na pamet da igram ponovo maltene istu igru.
Sto se mene tice, i da su izdali obican mission pack bio bih savrseno zadovoljan :)
Kad sam mogao triput da predjem keca, moci cu i dvojku barem dvaput :D

Videces da ti nece biti svejedno. Tebi je Kotor prva ljudska igra koju si igrao jer si po prvi put uzeo iole bolji komp. Ali sada...Mislim, i ja sam tako svojevremeno po nekoliko puta prelazio neke igre koje danas mozda ne bih ni po prvi put presao :)

Specijalan najnoviji info - jos nije izasao !

filipenko je napisao(la):
Videces da ti nece biti svejedno. Tebi je Kotor prva ljudska igra koju si igrao jer si po prvi put uzeo iole bolji komp. Ali sada...Mislim, i ja sam tako svojevremeno po nekoliko puta prelazio neke igre koje danas mozda ne bih ni po prvi put presao :)
E, pa nisam ja juce uzeo komp :)
Zezam se, ali KotOR je kod mene dosao sasvim neocekivano (cak kad sam citao review u SK-u nisam se nesto preterano odusevio), a plus sam vise puta pre (a i posle :) ) KotOR-a igrao NWN ko blesav, tako da to definitivno nije prva ljudska igra koju sam igrao...

Poslednja izmena:
Milak je napisao(la):
Da!
Ono je najbliza slika buducnosti koju mozes da vidis na tv-u.Ako si gledao serijale(novije,naravno-ne onaj spok i kirk:d),onda bi trebao da znas na sta mislim...
Mada ako si upoznat sa tehnologijom znas da ce dosta toga iz star treka biti moguce za 30-ak godina.
I nemoj neko da me zasmejava sa onim...Sila je sa tobom!apsurdno

Eto, josh jedan dokaz koliko su ukusi razliciti i koliko o njima ne treba raspravljati, meni su filmovi sa Kirkom i Spokom mnogo bolje od onih kasnijih sa celavim gejom kao kapetanom, iako se recimo vidi da su neki brodovi odradjeni od kartona. :D Pretpostavljam da ce moci igra da se naruci kod onih likova u Terazijskom prolazu, posto sam juche video da ih ne drze vishe izlozene (zent a? :)), pa ko voli.

p0z.

Poslednja izmena:
Voodoo_NBGD je napisao(la):
Hm... ukupnu ocenu najvise obara ocena za grafiku... mada i da nisu dirali nista po tom pitanju u odnosu na keca, meni je OK...
Eee, dokle je igracki svet dogurao... do juce se igralo u 640x480 softverski, a sad svi hoce fotorealisticnu grafiku...

Da, ali kada malo bolje pogledash to "juche" je bilo pre jedno 7-8 godina :)

Ludi^Procesor je napisao(la):
Eto, josh jedan dokaz koliko su ukusi razliciti i koliko o njima ne treba raspravljati, meni su filmovi sa Kirkom i Spokom mnogo bolje od onih kasnijih sa celavim gejom kao kapetanom, iako se recimo vidi da su neki brodovi odradjeni od kartona. :D Pretpostavljam da ce moci igra da se naruci kod onih likova u Terazijskom prolazu, posto sam juche video da ih ne drze vishe izlozene (zent a? :)), pa ko voli.

p0z.

Filmovi su potpuno druga prica. Star Trek filmovi sluze da "dorade" serije. Filmovi sa Kirkom i Spokom su se nadovezivali na prerano prekinutu seriju (zbog nedostatka love) i potpuno su sve razjasnili, a imali su i sta da razjasne. Kao takvi su imali pregrst materijala od strane Dzina Rodenberija i izvanredno su odigrali svoju ulogu. Malo ko zna da su u stvari ljudi hteli da snimaju nastavak serije posle 15 godina, medjutim kako je SF film u to vreme dozivljavao bum odlucili su se na serijal filmova koji se dopunjuju na seriju, sa manje-vise radnjom predvidjanom za nastavak serije.
Next Generation je sa druge strane kao serija potpuno zaokruzen te je postojao objektivan problem kako uklopiti filmove u univerzum 24. veka, koji je jos dodatno zakomplikovan smestanjem dogadjaja iz DS9 i Voyagera u isto razdoblje...
I jos jedna vrlo bitna stvar - filmove Next Generationa nije radio Dzin Rodenberi, originalni kreator Star Treka, a filmove sa starom postavom jeste.

P.S. sto se Kotora 2 tice imam jos jedan ekskluzivni info - trebao je da izadje a jos nije

Poslednja izmena:
los ti je info, kotor2 je izasao i postoji na netu, ali nije crackovan jos...

!!!

leksa je napisao(la):
los ti je info, kotor2 je izasao i postoji na netu, ali nije crackovan jos...

ma i tvoj nfo je los :D ...izasao je c***k za kotor2 ima ga vec na poznatim site-ovima :smoke:

Izadjose Kotor 2 i Settlers Heritage Of The Kings. Prvi na 4, drugi na 2 diska.

Evo i par utisaka ljudi koji su je vec odigrali na Xkanti pa znaju vec sta ce se desiti

Takodje, potvrdjeno je da Doom 3 Ressurection Of Evil za PC, kao i Doom 3 za Xkantu izlaze 4. aprila

Poslednja izmena:
Ukoliko je verovati driveru, bice bolji. Ipak je u pitanju konzola...

Nabavio ja juce, presao par kvestova, dobar je. Vise mi deluje kao exp nego bas nastavak.

Koliko je tezak? Imas li velikih problema sa A.I.jem? Jesi li uocio neke velike bugove?

Nazad
Vrh Dno