Sto se mene tice, i da su izdali obican mission pack bio bih savrseno zadovoljanfilipenko je napisao(la):E sad, kome se toliko svidja taj gameplay (a meni se ne svidja toliko) njemu ce biti super, meni je gameplay Kotora toliko neizazovan i neinventivan da mi ne pada na pamet da igram ponovo maltene istu igru.
E, pa nisam ja juce uzeo kompfilipenko je napisao(la):Videces da ti nece biti svejedno. Tebi je Kotor prva ljudska igra koju si igrao jer si po prvi put uzeo iole bolji komp. Ali sada...Mislim, i ja sam tako svojevremeno po nekoliko puta prelazio neke igre koje danas mozda ne bih ni po prvi put presao![]()
filipenko je napisao(la):Specijalan najnoviji info - jos nije izasao !
Milak je napisao(la):Da!
Ono je najbliza slika buducnosti koju mozes da vidis na tv-u.Ako si gledao serijale(novije,naravno-ne onaj spok i kirk:d),onda bi trebao da znas na sta mislim...
Mada ako si upoznat sa tehnologijom znas da ce dosta toga iz star treka biti moguce za 30-ak godina.
I nemoj neko da me zasmejava sa onim...Sila je sa tobom!apsurdno
Voodoo_NBGD je napisao(la):Hm... ukupnu ocenu najvise obara ocena za grafiku... mada i da nisu dirali nista po tom pitanju u odnosu na keca, meni je OK...
Eee, dokle je igracki svet dogurao... do juce se igralo u 640x480 softverski, a sad svi hoce fotorealisticnu grafiku...
Ludi^Procesor je napisao(la):Eto, josh jedan dokaz koliko su ukusi razliciti i koliko o njima ne treba raspravljati, meni su filmovi sa Kirkom i Spokom mnogo bolje od onih kasnijih sa celavim gejom kao kapetanom, iako se recimo vidi da su neki brodovi odradjeni od kartona.Pretpostavljam da ce moci igra da se naruci kod onih likova u Terazijskom prolazu, posto sam juche video da ih ne drze vishe izlozene (zent a?
), pa ko voli.
p0z.
Valjda nece jos dugo.kotor2 je izasao i postoji na netu, ali nije crackovan jos...
leksa je napisao(la):los ti je info, kotor2 je izasao i postoji na netu, ali nije crackovan jos...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari