MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Da li to znači da će možda konačno da mi proradi?!?
http://steamcommunity.com/app/208580/discussions/0/541906348058768450/
Steam verzija je dobila ogroman apdejt. Ačivmenti, podrška za moderne widescreen rezolucije, gamepad, steam workshop itd... Sjajne vesti (iako je imalo više smisla da ovo prvo urade za KOTOR kec).
Mozda i naprave nesto slicno ipak to je sad dizni i stize 5 novih sw filmova![]()
Cemu toliki antagonizam?
Bilo je vreme da simplifikovana bajka u svemiru sa princezama i dobrim vitezovima koji se bore protiv apsolutnog zla dođe svome jatu.
KOTOR 2 se ni malo, ali ni malo, ne uklapa u taj kalup.
E, nemojte sad da vam Filipenko objasnjava sta je prava space opera koja se bavi ozbiljnom diplomatijom izmedu svih mogucih rasa u univerzumu u kojoj svi praktikuju i postoju allmighty 'murca demokratiju... Jer to je umetnost a ovo je bajka za malu decu koja sad ima i Diznijev logo![]()
Jes vala, pošto je Dizni poznat kao neko ko pravi kvalitet.
![]()
Meni je, inače, Dizni i Star Wars a match made in heaven (or hell), ali iz sasvim drugih razloga. Bilo je vreme da simplifikovana bajka u svemiru sa princezama i dobrim vitezovima koji se bore protiv apsolutnog zla dođe svome jatu. I Bioware kao developer takvih igara, samo im još fale mapetovci ali bez Statlera i Waldorfa, da ne unose previše zabune u publiku. :d
Dizni je vrlo adekvatan štand za Star Wars limunadu.
Mislim, pogledajte taj 4K video gore. Je li moguće da vam se danas igra nešto takvo? Generička Bioware priča (gde je, istina, prvi put igrač mogao da bude zloća što je bilo wooooooow, ali suštinski nije menjalo tok igranja), zatvoreni hodnici, presmešna borba koja je zbunjena jer bi htela da je 2d izometrija umesto 3d okruženja sa kliktanjem po nekakvim ikonicama...i uporedite sa nekakvim 4K remasterom Morrowinda. ***, šta da kažem, možda mrzite Bethesdu danas, ali ne mogu da verujem da mi neko ozbiljno kaže da bi pre igrao Kotor 2.
Meni cak postalo i zabavno da citam tvoje komentare vezane za kotor jer se bas svojski trudis da bacas drvlje i kamenje....![]()
Mislim, pogledajte taj 4K video gore. Je li moguće da vam se danas igra nešto takvo? Generička Bioware priča (gde je, istina, prvi put igrač mogao da bude zloća što je bilo wooooooow, ali suštinski nije menjalo tok igranja), zatvoreni hodnici, presmešna borba koja je zbunjena jer bi htela da je 2d izometrija umesto 3d okruženja sa kliktanjem po nekakvim ikonicama...i uporedite sa nekakvim 4K remasterom Morrowinda. ***, šta da kažem, možda mrzite Bethesdu danas, ali ne mogu da verujem da mi neko ozbiljno kaže da bi pre igrao Kotor 2.
Uvek treba slušati ljude sa takvim avatarom, kada se priča o Xbox ekskluzivama... /sarcasmStrašno koliko je ova Xbox timed ekskluziva bila iza svog vremena.
Zezanje na stranu, K II ima jedan od najbolje napisanih ženskih likova u igrama.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari