Šta je novo?

PaySend

REFERRAL1
This promo code will expire on the 17th August 2025

Ako nekom treba

• Like
Reagovanja: uji
ima li neko problema ovih dana sa paysend .... naime ne mogu da odradim plaćanje ka grčkoj ... istu transakciju sam radio i prošle godine (dakle idem samo na opciju da ponovim transakciju) ali neće da prođe ....

Pozdrav svima :) da li je neko skoro slao vise od 1000 evra i kakva su vam iskustva? Citam recenzije, vidim da je dosta ljudi imalo problema, blokiran racun, traze poreklo novca, izvod sa bankovnog racuna itd...

PS da traži poreklo novca??
Pretpostavljam da koristiš karticu za slanje. Zavisno od toga kome šalješ, ne vidim rizik po tebe.

• Like
Reagovanja: uji
Pretpostavljam da se odnosi na primaoce, ali to je već njihov problem kako će njihove banke to tretirati.

PS da traži poreklo novca??
Pretpostavljam da koristiš karticu za slanje. Zavisno od toga kome šalješ, ne vidim rizik po tebe.
Da, koristim karticu za slanje. Pa rizik je u tome sto sam u mnogim recenzijama na Trustpilot Paysend-u procitala da novac NIKADA nije isporucen! Da su imali silnih problema, neki su uspeli da posle vise meseci povrate svoj novac... (pricamo o iznosima preko $1000)... U recenzijama se provlaci da im je (posiljaocu) trazila poreklo novca, da im je blokiran nalog, ne mogu da se uloguju... itd.. Ne kazem da slepo verujem svim recenzijama... Zato i pitam da li je od nasih neko imao problema... @uji

Pojedine banke ne prihvataju novac poslat putem Paysend-a. Royal Bank of Scotland u Nemačkoj je jedna od takvih. Ne pitajte kako znam. Prava muka je povratiti novac. Dakle, obavezno proverite pre slanja ako ste u mogućnosti pogotovo ako je veliki iznos u pitanju.

Evo mog iskustva sa Paysendom. Slala sam novac u Juznoafricku Republiku. Transfer sa moje kartice na suprugovu karticu nije radio, i umalo smo odustali, ali sam ja resila da probam prenos na njegov racun. Prva transakcija je bila moguca samo u dinarima (jednom kada mi je nalog verififikovan, omguceno mi je slanje i u evrima). Prvo sam poslala malu uplatu od 150 dinara, koja je prosla u roku od 24h. Posle toga sam pokusala sa internet kartice 1200evra (koliko sam imala na kartici) ali nije uspelo (ispostavilo se da Inteza zadrzava 7% vise od iznosa koji saljete!). Jednom kad sam umanjila iznos za tih 7%, transfer je prosao bez problema istoga dana je legao na doticni racun. Fee nije bio pri slanju, ali je dobio manje 1%, odnosno 12 evra u protivvrednosti zvanicne valute.. Posle sam negde procitala da toliko naplacuju po transferu (sto nisam prvobitno znala). Pozdrav svima i hvala @Miha87 , @milkobgd , @zmili na pomoci! :)

Vrh Dno