Šta je novo?

PayPal - RADI AmEx!

Trebalo bi za koji dan onda da te informise da je poslato iz US, e sad, sto ti nije do sad...pitaj prodavca :)

Prodavac tesko da ime veze sa trackingom. Meni su stvari odavno stigle, i ovo nije jedini tracking number koji ne mogu da pratim. A i na google se nadje milion josh ljudi koji imaju ove probleme...

Priority Mail je 2-3 skuplji od First-Class Mail a stizu u isto vreme (otprilike).
Ako vam prodavac salje nesto sto nije kabasto, odlicna varijanta je
Priority Mail® International Flat Rate Envelope - 11$ fixno za pakete do 4 lbs i jos ima tracking. Posiljka stize u tapaciranoj koverti, dobro je za knjige i ostale stvari koje se ne mogu lako ostetiti.

Da,prosao je.Registrovao sam se na Austriu,i samo su ovi pravili probleme iz call centra da mi iscitaju broj za proveru,medjutim cim sam uzeo za online banking sve je proslo ok.Dobio sam je za nekih 5-6 nedelja.

da online im je super....ali nisu savrseni,
Sad cekam da mi stigne kartice - za mesec dana :...

nisu savrseni naravno,mene nervira ovo sto ne mogu npr na salteru da dignem novac al dobro dosta mi sto mogu da prebacim sa deviznog na devizni.

Stigo mi je Intezin MasterCard, koju drzavu na Paypalu da izaberem prilikom registracije? Jel Austrija i dalje prolazi ili da krnem Hungary posto je kartica tamo stampana po recima zene iz banke?

Ja sam bio na Austriju al sam sad promenio nalog na Bosnu I Hercegovinu zbog ebaya,malo prave probleme neki a ovako im svejedno.

Da li bi pokretanjem Paypal dispute doveo do toga da mi ugase racun, s obzirom da sam registrovan preko Austrije, sa Intesinom MC (naravno, nasa adresa)?

Pretpostavljam da bih ostao i bez naloga i bez para, al cisto da proverim da li je neko probao isto bez posledica...

Kako mislis dispute?Za refund?Ja sam pokrenuo i bez problema su vratili novac jos samo da legne na racun.Kod mene nije bila velika suma al opet ...

A da li je neko pokusao da zove phonom support?

Ja sam koristio Visa Virtuon iz Raifajzena preko interneta ali na svim sajtovima gde sam uneo broj kartice i zemlju Srbija (ili Yugoslavia) bi mi kartica bila odbijena. Onda sam upisivao sve moje podatke ali bih samo stavio zemlja USA i radilo je bez problema (stigao sms posle dve sekunde da potvrdi transakciju). Znaci, onda bih mogao da uzemem i PayPal i da se pravim da sam iz USA...

Visa Virtuon nece na PayPal probao sam na jedno 20-tak drzava.Ono sto sigurno radi jeste Visa Internet i MasterCard BancaIntese,Visa Classic isto bude odbijena

Paypal support. Imam nekih problema pri transakcijama. Kada treba da unesem u polje shipping, znaci kada ga automatski ne uracuna onda mi je transakcija uvijek odbijena. Na svim browserima. A kada je automatski uracunat i shipping cost ili ako ja trazim total invoice da mi posalje prodavac, onda prolazi bez problema. Pa sam mislio da zovnem support posto nema koristi preko email-a.

aha najbolje mail posaljes,ja imam problem sa checkout na ebay samo jednom je proslo ok,al evo sad sve moram preko send money-pay for ebay item

aha najbolje mail posaljes,ja imam problem sa checkout na ebay samo jednom je proslo ok,al evo sad sve moram preko send money-pay for ebay item

Meni ni tako ne moze da prodje, jer ja i tu moram da unesem shipping. Ne znam stvarno zbog cega pravi probleme na ovaj nacin. A na email dok odgovore prodje dosta, a i nikakve pomoci nemam od odgovora.

Zamrznuse mi licimuri akaunt :(. Otvorio sam paypal nalog na Hungary sa mastercard-om intesa, i sve je proslo ok i verifikacija kartice, dobio sam status hungarian verified. Medjutim desilo se sledece, cim sam primio prve pare na akaunt zamrznuli su me, i pokrenuli neku istragu. Do tad je sve bilo uredu a par sekundi posto su pare legle ja sam dobio limited access. Trazili su samo utility bill nista vise. I kad sam im ja poslao racun za telefon dobio sam onaj cuveni mail "While reviewing your PayPal account, we discovered that you reside in a country that we do not service at this time... bla bla truc". Znaci zaobidjite telekom racune jer ne prolaze.
I sad se ja pitam sta da radim, da li da probam da uklonim karticu sa naloga i probam da je registrujem na drugi nalog ako je moguce. Mrzi me da i im sad nesto pisem, kukam, molim, ne verujem da ce mi vratiti nalog. Jos nisu male pare u pitanju... ali ***.

Ako se neko pita zasto nisam registrovao BiH to je zato sto oni mogu samo da placaju preko paypala.

A da li je neko do sad uspio da prodje tu verifikaciju kada traze skenirane racune?

Za Clock,
Dobio si limited access zato sto si imao verovatno uplatu preko 500 eura, za uplate vecih suma moras da im potvrdis sve podatke.

Za Zeljkot,
Predpostavljam da si nesto kupovao. Ali stvari idu ovako, ako prodavac nije definisao cenu shiping-a neces moci da platis dok ti on sam ne posalje total racun, tako da to nema nikakve veze sa paypal-om nego sa ebay-om.

Za Clock,
Dobio si limited access zato sto si imao verovatno uplatu preko 500 eura, za uplate vecih suma moras da im potvrdis sve podatke.

Za Zeljkot,
Predpostavljam da si nesto kupovao. Ali stvari idu ovako, ako prodavac nije definisao cenu shiping-a neces moci da platis dok ti on sam ne posalje total racun, tako da to nema nikakve veze sa paypal-om nego sa ebay-om.

Pisalo je da je shipping 0$ world wide. U pitanju je seller iz hong konga. Medjutim kada ja idem na pay now, izbacuje da moram da unesem 0 pa da kliknem na reset (recalculate) i posle toga kada pokusi da plati prijavi gresku.

I da, jeli neko uspio da prodje sa slanjem skeniranih racuna ili bankovnih izvoda? Da li se automatski kada se posalje account blokira, posto se adrese ne poklapaju?

ja kad radim sa checkout i kad kliknem da me prebaci na paypal,izbaci page not found :(

za Zeljkot,
Prodavac ima opciju da definise cenu shipinga ali nije obavezno, ako nije definisana trazi total racun od prodavca.

Za Madness99 i Mladen,
Pojasnite detaljnije o cemu se radi, kad kupujete ili prodajete checkout ne radi, itd.

Kad kupim, odem na pay now. Dole imas skroz da kliknes continue, da te prosledi na paypal. Ne prosledi lepo, nego ispise page not found... Funkcionisalo skoro 2 godine normalno, zeza par meseci vec

Mozes da im placas direktno iz PayPal-a preko opcije send money.

Mislis da posle 2 godine koriscenja to nisam znao? :)

Pa da nisam tako radio, do sad bih dobio xx negativnih feedbacka :)

Pa verovao sam da znas, ali rekoh za svaki slucaj, a i jos neko se na to zalio pa zbog toga.

Mozda je greska do paypal-a ili ebay-a, koliko znam ranije je trebalo da se poveze paypal i ebay.
Mislim na vezivanje vaseg ebay imena na paypal-u, mozda je to problem.

Vrh Dno