Šta je novo?

PayPal - RADI AmEx!

Chak i da nismo znali, shta mi imamo od toga ? :)

Pa ima nas koji smo ovde ali možemo (is)koristiti i usluge koje su komšijama dostupne. Probaću u decembru kad skoknem do Hrvatske.
Naravno, znao sam za to od ranije.
:wave:

Novi momenat u ovoj spanskoj seriji je da mi je stigao izvod, ali na istom nema nikakvih podataka o transakciji :mad:

I sta sada?

Hoces li obaviti transakciju na paypalu? I koja ti je to viza Nordea Banke?gde je ta banka?:smash:

Shto znachi da nisi ni kliknuo tamo da hocesh verifikaciju :) To sam ja uradio kada sam davno otvarao paypal nalog, pa sam posle tek provalio da moze i da se verifikuje sa tim skidanjem 1.5e..

Shto se tiche Hrvatske, ti morash da zivish tamo ako hocesh da iskoristish to shto se nalazi na paypalu, ako si ovde, a imash njihovu karticu, isto je kao shto svi rade sa paypalom ovde..

Ja sam više ovde, ali i tamo sam par dana otprilike svakog meseca i imam dvojno državljanstvo tako da bi trebalo da mogu nešto da iskombinujem. Meni bi značilo da mogu i da primam uplate ali to ne može kod njih.

ljudi ako neko nadje nacin da se prima placanje neka me please obavesti. puno bi mi znacilo ovako primam pare preko western uniona :(

Za sada se bojim da ne postoji način da primaš pare...western union, ikobo, wire transaction, stormpay itd su ti alternative...

Za sada se bojim da ne postoji način da primaš pare...western union, ikobo, wire transaction, stormpay itd su ti alternative...

:( koristim WU i ikobo. stim da neki hoce samo ili WU ili paypal da mi salju :( :( Ikobo je bas ok

Driver, sta se desava sa tvojom karticom, da li jos uvek mozes da placas preko rapidshare ??

pozz

Hoces li obaviti transakciju na paypalu? I koja ti je to viza Nordea Banke?gde je ta banka?:smash:

Banka je u Danskoj. On ima boravisnu dozvolu za Dansku, i prijavljen je na adresu u Kopenhagenu :)

driver je napisao(la):
Shto znachi da nisi ni kliknuo tamo da hocesh verifikaciju To sam ja uradio kada sam davno otvarao paypal nalog, pa sam posle tek provalio da moze i da se verifikuje sa tim skidanjem 1.5e..

Ne samo da sam kliknuo za verifikaciju, nego su mi iz korisnickog servisa rekli da su u vreme kad sam se prijavio na PayPal izvrsene dve transakcije od po 0.8 evra. Sada mi stoji: Complete Expanded Use Enrollment, i tu treba da ukucam broj. Naravno, broja nema :)

Mozda je problem sto su bile te dve transakcije? Ni sam ne znam kako je to moguce jer nijednom nisam dvaput kliknuo na proceed, bas iz ovog razloga.

Edit: Sad vidim opciju Resend Number. Pokusacu.

Poslednja izmena:
Kako ne mozesh da me nadjesh, poslao sam ti pm, a nisi me ni pitao nishta :D:D:D

poslao sam ti pm... nadam se da ces moci da produzis veceras ! Zadnji pm od tebe je sa 063 brojem koji je nedostupan :(

Poslednja izmena:
Ti imash gadne probleme sa telefonima :D:D

Jel ok da mi prodavac posalje paket sa Global Express Mail™ (EMS)? to je USPS servis, da li se onda naplacuje spedicija? Ili je to kao i Airmail Parcel Post samo brze?

Paypal resenje kako se registrovati i placati iz Srbije?

probajte kartice no ovom sajtu ja sam probao i rade,dostupne svima i nakon uplate na moneybookers dobio sam je za 24h na email i krenuo sa placanjem:

http://virtualvisaworld.bravehost.com/

Viza American express je kreditna kartica i na nju se placa clanarina 2200din + 14-16% kamata na godisnjem nivou.

Poslednja izmena:
Odbili su me za Amex

Ovo je da poludis,:wall: danas su mi rekli da su me odbili za Amex Banka Intese posle provere od 2 dana,samo sto mi nisu proveravali broj gaca:smash: ,vas kreditni biro je u redu samo ne znamo sto su vas odbili imate negativan odgovor,pisite ako ima neka druga kartica za paypal pozdrav:type:

Da li na Moneybookers-u radi Mastercard?

Kakve su ove virtualne visa kartice da li neko ima iskustva sa njima?Da li na moneybookers.com radi Mastercard Postanske Stedionice posto jedino njega imam za registraciju na moneybookers,mada mi je to sve sumnjivo(virtualno):-devil-:

Ova virtualna varijanta mi ne miriše baš. Ti da nekom uplatiš 150+usd i nadaš se da će biti OK bez ikakve garancije. A ni sajt ne obećava :d Napominjem da pričam napamet, neka se niko ne uvredi, ali ovo meni malo liči na scam.

Poslednja izmena:
Verovatno nije scam, mada je chudno shto odjednom postoji gomila takvih servisa. Ono shto tu ne valja je shto za svaku transakciju ti morash novu karticu da uzimash, pa chekash 24h, preveliko je to cimanje, i predugo traje. Na ebayu je vrlo chesto potrebna brza reakcija, a sa ovom karticom ti ne mozesh to.

Ful, proslo je placanje bez problema iako nisam verifikovao karticu :)

Nadam se da ce stici kako treba...

Verifikuj karticu da ti ne bi limitirali account... Ako ti se to desi ( kao meni ) moraces da verifikuje i adresu, sto je nemoguce...

Jel mogu ja sa tom AmEx da kreiram seller account na eBay??? Tamo kad odem pise da moze samo visa ili mastercard???

I da, jel mozes ti, ako imas neke pare na paypal ballance, da uradis withdraw na tu AmEx, tj da povuces pare sa paypala na karticu, pa da posle te pare dignes u banci???

I da, jel mozes ti, ako imas neke pare na paypal ballance, da uradis withdraw na tu AmEx, tj da povuces pare sa paypala na karticu, pa da posle te pare dignes u banci???

ne moze. ja sad gledao moze za banke u madjarskoj pa kontam da skoknem do segedina otvorim racun tamo, zatrazim visa classic karticu i koristim taj racun da skidam pare sa paypal-a

Nemoj se zanositi sa madjarskim karticama... Imam dve i ni sa jednom ne moze da se verifikuje

Nemoj se zanositi sa madjarskim karticama... Imam dve i ni sa jednom ne moze da se verifikuje

juu a juce sam hteo da idem da je pravim... ja sam hteo kod raiffaisen banke u madjarskoj da uzem visa classic cak sam ih i pitao i kazu da moze sa njihovom karticom paypal.... od koje banke imas i kakve kartice?

ajd please odgovori sto pre jer sam stvarno sutra trebao da idem za segedin da sredim to

Poslednja izmena:
Imam od K&H banke Visu Classic i MasterCard. Ako ti poleti, javi mi, idem i ja odmah

Vrh Dno