Kada ti PayPal support promeni valutu kartice, neće biti konverzije.Ovo je ponuđeno
Posle možeš da namestiš samKada odradim plaćanje neće biti problem da opet vrate na €?
To je posledica nečeg što se zove segmentacija korisnika i ti si zapatio nekakvu sistemsku grešku koju je PayPal bot nametnuo. Obriši stari nalog da ne bi dobio trajni ban na oba zbog duplih naloga.Na kraju sam napravio novi paypal, dodao istu karticu i kupio na Blizzardu to sto sam hteo i proslo je bez problema.
Prebaci ga onda na Business pa stavi da si Individual, to se toleriše, ali nemoj onda da ga koristiš za transakcije sve dok ne budeš bio privredni subjekt. U tom slučaju, za preduzetnika se navodi Sole Proprietor.Ovaj stari je od 2015te nesto mi zao![]()
Otvoren račun u Erste pre neki dan, čeka se izrada kartice. Vezaću je za PP i koristiti za ino plaćanja, što preko PP, što direktno, mada kontam gde može ići ću preko PP. Vidim u Erste aplikaciji da mi piše iznos na računu i na Master kartici. Kad budem uplaćivao jel ima ikakve razlike da im kazem da uplate na račun ili na karticu? Pretpostavljam da je svejedno jer su vezani.Slazem se. Nikako da razdvojim, sve mi na Unicredit. U principu mislim da bi mi Erste Master vezana za devizni vrsila posao i za PayPal vezivanje i za placanje direktno karticom. Za Temu racunam da ce koristiti kurs Mastera sto je ok, jedino sto prethodno rucno moram da kupim Eur al nisu to neki iznosi pa ok.
Nema razlike, ali uplaćuješ na račun. Raspoloživo stanje na kartici je identično kao stanje, s tim što nakon potrošnje budu rezervisana sredstva i transakcije na čekanju do knjiženja su vidljive u pripadajućem odeljku.Vidim u Erste aplikaciji da mi piše iznos na računu i na Master kartici. Kad budem uplaćivao jel ima ikakve razlike da im kazem da uplate na račun ili na karticu? Pretpostavljam da je svejedno jer su vezani.
Problem je što povlačenje na Prepaid karticama nije dozvoljeno. Ako imaš povezanu karticu, otvori chat i pošalji upit:Imam visa prepaid karticu komercijalne banke. Moze li se ona koristiti za paypal? Ako moze, koje su joj mane posto vidim u prvom postu da su intesine kartice najvise preporucuju.
xxxx su poslednje 4 cifre kartice. Ja sam tražio promenu kategorije na Debit i odobrili su mi, ali mnogima nisu, dok nekima jesu na Credit. Suština je da nema garancije i sve je na dobrovoljnoj bazo agenta koji se javi.Hello, can you please cahnge category of my Visa card ending xxxx to Credit?
Za plaćanje da, za povlačenje ne. Jedino Komercijalna knjiži po prodajnom kursu i to čak ako se povlače dolari, a isto kroz chat zatraži promena card currency na USD, u e/mBankingu stoji originalni iznos.Može da se koristi ali problem je što je to dinarska kartica tako da konverzija neće biti najpovoljnija.
Nisam do sada koristio paypal tako da nemam jos ni nalog ni povezane kartice. Znaci u sustini bih trebao kada povezem karticu da zamolim agenta paypal-a da se smiluje i da prabaci karticu dabit u credit kako bi imalo bilo kakvog smisla. U suprotnom, ako sam dobro razumeo sa ovom karticom bi mogao samo eventualno da placam. A da li su mi bar dozvoljene uplate na nju posto bih ja paypal koristio za ko-fi.com.Problem je što povlačenje na Prepaid karticama nije dozvoljeno. Ako imaš povezanu karticu, otvori chat i pošalji upit:
xxxx su poslednje 4 cifre kartice. Ja sam tražio promenu kategorije na Debit i odobrili su mi, ali mnogima nisu, dok nekima jesu na Credit. Suština je da nema garancije i sve je na dobrovoljnoj bazo agenta koji se javi.
Za plaćanje da, za povlačenje ne. Jedino Komercijalna knjiži po prodajnom kursu i to čak ako se povlače dolari, a isto kroz chat zatraži promena card currency na USD, u e/mBankingu stoji originalni iznos.
Tebi u suštini plaćaju na PayPal kroz posrednika preko checkout usluge na tvoj e-mail i on će se videti kroz listu transakcija, kao i tvoje ime i prezime (analogno, kupovao sam matrice preko BeatStars), odnosno dovoljno je da trećem licu, poželjno kompaniji, daš samo mejl i on pusti uplatu koja se kod tebe umanjuje za iznos provizije. PP ne toleriše međusobne lične transakcije u većem obimu, ali kroz posredničke platforme je to već ok.Nisam do sada koristio paypal tako da nemam jos ni nalog ni povezane kartice. Znaci u sustini bih trebao kada povezem karticu da zamolim agenta paypal-a da se smiluje i da prabaci karticu dabit u credit kako bi imalo bilo kakvog smisla. U suprotnom, ako sam dobro razumeo sa ovom karticom bi mogao samo eventualno da placam. A da li su mi bar dozvoljene uplate na nju posto bih ja paypal koristio za ko-fi.com.
Registruješ se naZdravo, treba mi pomoć oko pay pal naloga. Imam visa banka Intesa karticu pa ako može pomoć oko pravljenja naloga. Neka mi se neko javi na pp ako ima vreme. Hvala unapred.
Možeš.Mogu li vezati Intesa internet karticu na paypal?
Neće. PayPal balance je nezavisan od kartice. Ako ti taj neko uplati klasičnom metodom, provizija se tebi odbija i plus PayPal uzima dodatno za povlačenje na karticu 1%, odnosno 10€ ($, £... ako tražiš supportu da ti namesti kao valutu kartice) za iznose preko 1000.Da li će se sredstva koja mi neko uplati pojavljivati na toj kartici ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari