Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Ima li neko neku najnoviju informaciju za ovo oko kodova sto ne stizu sms-om ?

I meni na mts-u ne stiže kod za log in na paypal, kad odem na zaboravljen pass dobijem kod za izmenu pass.

S-man jesi prosao druze ?
Kontaktirao sam MTS i oni kažu kod njih je sve u redu. Zatim sam poslao Paypal-u poruku na njihovoj oficijalnoj stranici na FB i dobio sledeći odgovor
"It has been confirmed that your account is affected by a known technical issue that has already been reported with our engineering team. Due to the nature of the problem, we are unable to provide you with a specific timeframe for the resolution of this case but we would like to assure you that it will be solved as soon as this is possible."

kôdovi još uvek ne stižu na sms, login je i dalje nemoguć

Javite kada proradi , bilo kome sa tim problemom, kada pocnu da stixu sms-ovi

Probao sad, ne stize kod isto MTS

i dalje nista

Izgleda da je proradilo, upravo mi stigao SMS (iOS aplikacija, mts).

Od kada ti nije radilo ?, od kog dana ?

Meni isto kao i svima od kraja prosle nedelje.
Sada preko same Android aplikacije mi stigne SMS kod i mogu da udjem, ali preko bilo kog browsera i dalje nece.
Problem je sto u aplikaciji nema opcija da se iskljuci 2FA vec mora preko browsera.

meni i dalje ne stize, probao i preko browsera i aplikacije nista.

Pa je li neko zvao PP podrsku ili mts ?

Zvao Irsku u petak, pa opet nista :mad:
onda znamo da je do mts-a a ne do paypal-a. da je do paypala bilo bi sredjeno. sramotno mts, sramotno.
***** paypal, nije mi hitno kupovati nista sad, ali zamisli da ti je kriticno zbog posla ili necega i ti ne mozes da se logujes... nema smisla

neko neki update?

Ima li neko neke nove informacije od PP ili mtsa

Vrh Dno