Kul. Jesi uzimao u banci novac ili drugacije?
Tebe banka nece pitati neka suluda pitanja. Mozda si previse cuo prica o nekim "upucenim" radnicima (a moram da priznam da sam i ja za Intesu, a tek za Postansku..).Hvala. Alfa pa pitam da znam sta da ocekujem. Siva zona u zemlji bezakonja. Preko povuces kad hoces i sta hoces niko te nista ne pita. Samo bi ovda da muljaju i da se ugradjuju.
Tebe banka nece pitati neka suluda pitanja. Mozda si previse cuo prica o nekim "upucenim" radnicima (a moram da priznam da sam i ja za Intesu, a tek za Postansku..).
Ali po pitanju toga sta banci stvarno treba - samo da nema sumnje u poreklo novca (to ne znaci placanje poreza, nego da nije neka ilegalna radnja skroz). Da primas na racun, mora poreklo i osnov prijema novca, jer je to neki zaostali zakon od "pre Tita"To mora svugde, samo je drugde automatizovano uglavnom.
A sto rece cisco, ovde mozes na takve nacine da prodjes bez placanja poreza/doprinosa. Nemojte u politiku samo dalje od toga!
Povukao pare sinoc sa paypala na karticu, jutros otvorio netbanking i pare stigle. Kad sam povlacio pisalo je da je estimated time 5-7 dana, a tako sam i cuo da par dana treba da stigne. Al eto meni stiglo za manje od 12 sati.
Koja je banka u pitanju za manje od 12 sati i u koliko sati si radio withdraw sa pp-a ako moze neko okvirno vreme ?
Onda je verovatno jeftinije PPom, zavisi od sume. Racunaj oko 6% PPom.
I NIKAKO nemoj da ti konvertuje PayPal AUD u EUR, niti da oni konvertuju. Neka posalju AUD, povuci AUD na Visa Electron, bice po Visa kursu konvertovano u EUR (obavezno gledaj da ti PayPal ne pominje konverzije niti dinar ili EUR kada povlacis!)
Antara: Cisto informativno off pitanje, posto sin ide do australije:
Western Union ne posluje tamo, ako zatreba da mu saljem kintu?
TuturuTu on 6X
Juče i danas imam problem sa plaćanjem preko paypala.
Na ebeju izaberem da platim preko paypala, izbaci novi prozorčić gde bi trebalo da se logujem na paypal i potvrdim plaćanje.
Međutim tu neće da se uloguje, kaže da su login podaci netačni iako 100% jesu tačni jer ako otvorim stranicu PP i logujem se kao da hoću da pogledam transakcije isl. loguje se normalno!
Da li je neko primetio nešto slično?
Pogledajte prilog 269999
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari