Hvala na informacijama, bilo bi dobro da se jave ovi za Visa KB karticu, posto me drug ubedjuje da kao moze na O&O da se prima uplata on je prebacivao eure na tu karticu, ali mi nije rekao da li je sa PP balanca bas ili sa druge kartice na PP.
Sto se tice Payoneera meni je to najbolja varijanta, povezana je kartica ali je zamrsen proces oko povezivanja bank accounta, treba da se traze novi racuni, i to mi je smaranje sada sa njima, vec su mi razdvojili balance i kartice usd i eur, jos mi istice usd kartica bice cimanja oko toga, ali Payoneer je zakon.
Problem je taj sajt gde radim je kanadski i moze samo PP ili cek, izgleda da smo mi jos uvek banana drzava, toliko banaka i svega, a ne mozemo obicne uplate da prebacujemo sa PP.
Jeste Komercijalna cudna, sad npr. treba da idem na salter da uplacujem novac na realno nebitnu karticu za mene, da bih ustanovila da li na nju moze da legne uplata sa PP, mislim da ne postoji opcija uplate na ATM uredjaju, barem nije bilo ranije, staromodno je sve.
A znaci Intesa Elektron moze da prima uplate sa PP?
A, npr da li mogu da posaljem novac sa PP balanca, na drugi PP account, pa da me taj drugi korisnik isplati? 😀
Trazim neko adekvatno, a da nije komplikovano resenje, pa svaka ideja je dobrodosla.
Tnx