Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Na pej pal imao sam Visa karticu koja je istekla i Mts Master karticu.
Malo pre mi je jedan lik vratio nekih 8 evra i to mi se videlo u balnsu i ja uzeo obrisao ovu Visa karticu posto je ne koristim i u balansu mi se sada ne vidi tih 8 evra. Ukoliko ibacim neku Visa karticu hoce li mi se pojaviti tih 8 evra ili nece?
Koji sam *****, to mi tako stoji godinu dana, nisam dirao i sada sam se setio da obrisem...

Nece to biti zbog brisanja, pogledaj u History malo detaljnije.

Moguce da balans nije dostupan ako je ispod neke cifre a nemas karticu (jer nema od cega da povuce ostatak)

Sto sam se nasmenjao slatko...
Dobio neki refund za ostecenu robu, od kineza (a od koga drugo da dodje nesto polomljeno jer ne pakuju valjano) i email mu je da se "upišaš" od smeha...

jebolist.JPG

Ko ne vidi pise "je b o list" i "poje b o list". :D

Poslednja izmena:
Jeste znali da PayPal ima "srpski broj"? :D
Koriste VoIP za callback ka nasim brojevima, sa nekog 061 broja, veza je UZASNA :D

Opet jedno početničko pitanje - da se ne bi napravila greška u koracima:

Prodavac mi je ponudio refund za robu koja nije stigla. Pitanje je:
Kako se pravilno zatvara ovaj slučaj?
Ima li potrebe da se umeša PayPal ili mogu prodavca da držim za reč i da zatvorim slučaj (Mark this issue as resolved)?

Hvala unapred, odgovor dodajem u prvi post za slučaj da se neko nađe u istoj situaciji. ;)

Slucaj se sam zatvara kada izvrsi refund.

Slučaj se zatvara kada prihvatis dogovor kakav god on bio.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Zašto dobijam ovu poruku pri svakom prijavljivanju?

Sorry, we can't log you in. If you think there's an issue with your account, contact us and we'll help resolve it.

I onda moram da promenim lozinku da bi se prijavio.

Slučaj se zatvara kada prihvatis dogovor kakav god on bio.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nisam dobro postavio pitanje.
Da li sada da prihvatim predlog tako što ću da kliknem na "problem resolved" ili prvo da čekam da mi uplate pare na PP account (I ako je bilo plaćeno sa parama koje su bile na kartici a ne na PP accountu).

Sent from my TA-1021 using Tapatalk

Mala pomoc,placam iptv preko paypal-a.
E sad,prodavac mi je poslao uputstvo i crvenom bojom je obelezio ovo:

-Pay as SERVICE - Do not pay as friends/family

Prosao sam celu proceduru i nigde me nije pitao ni za jedno od ovo dva!
Kad sam otvarao racun izabrao sam personal a ne biznis nalog!!!

Sa srpskog paypal naloga može samo da se plaća za robu i usluge, ne možeš da šalješ novac prijateljima i porodici...

^tako je.
Kako bese situacija, posto nije ubaceno u FAQ:
- Kada se USD povlaci, treba kartica da bude podesena u USD? (zove se Paypal podrska da se postavi kartica u USD, a ne RSD kako uvek stave nase kartice)
- Kada se EUR ili druge valute povlace, isto treba USD, ili moze i ta druga valuta?

^tako je.
Kako bese situacija, posto nije ubaceno u FAQ:
- Kada se USD povlaci, treba kartica da bude podesena u USD? (zove se Paypal podrska da se postavi kartica u USD, a ne RSD kako uvek stave nase kartice)
- Kada se EUR ili druge valute povlace, isto treba USD, ili moze i ta druga valuta?

Pa mislim da je bitno u kojoj valuti zelis da primis novac.
Npr ako imas EUR i zelis da primis EUR, onda naravno da ces staviti EUR. Neces valjda USD. Ako zelis USD, onda stavis USD. Valjda je tako. Inace, za EUR, za nase kartice mislim da ne treba da se zove PP support.
Da biste videli koju vam je valutu kartice stavio PP, mozete kad povlacite novac, u Fee delu.

Mora da se kontaktira. Sada sam update-ovao karticu i video da mi stoji kao RSD za withdrawal, iako se nista ne vidi pri povlacenju da ce to kostati :) A provereno kosta.

Ne mogu da se setim da li je bitno da se postavi u USD bez obzira na valutu povlacenja ili ne. Ajmo provereni info ko je skoro povlacio non-USD, da se ubaci u FAQ.

Meni je EUR>EUR i nema problema :D

A kako se tebi vodi PayPal, na Srbiju?

Možda i jeste problem zato što se loguješ na dva naloga.
Probaj da obrišeš kukije (mislim da može samo za paypal, ne moraš sve), da obrišeš keš, na jedan se uloguj normalno a za drugi otvori New private window i probaj tako baš da vidiš hoće li opet biti isti problem.

Da li.kucas lozinke ili ih browser pamti?

Scylla, samo USD withdrawal se secam, jer je cest. Zato iskustvo, da upisemo, da ne pitamo opet :)

Ne pamtim lozinke u pretraživaču za Pejpel i banku. Probao sam već sa brisanjem kolačića ali je opet bio isti rezultat. Sad ću opet da ih obrišem i promenim lozinku pa ću da pratim u čemu je stvar. Jedino što meni pada na pamet je da se to dešava jer sam se mnogo više puta prijavljivao sa tog drugog naloga nego sa ovog na koji mi se poništava lozinka.

Uradi screenshot kada ti se to desi, ne vidim zasto bi ti trazio da resetujes lozinku.

Vrh Dno