Sada ti zovi tvoje gde si ti kupio nalog i kaži da ti je neko hakovao nalog i da ti daju nov user i pass.Taj haker je uistinu onaj ko ti je maznuo lovu,tako da si miran,govoriš samo istinu i samo istinu[emoji2]Pozdrav svima,
imam mali problem.Naime na ebay sam prodao counter strike account (igra)..Covek je platio,ja mu poslao podatke potrebne,sve proslo kako treba.
E sad tu pocinje problem,naime on se zalio paypalu da je neko hakovao njegov account na ebay i na paypalu i da je to kupio umesto njega,i meni paypal otera account 40 usd u minus...Ja se zalio u resolution centru da sam ja svoj deo kao prodavac ispostovao,a to sto njegov account nije zastitio to je njegova krivica i krivica paypala.
Dobije odgovor od paypala da proizvod koji prodajem ne spada u seller protection i da ne mogu da mi pomognu,sta mi je ciniti i kako da vratim svoje pare nazad.
Posto je lik garant prijavio lazno..
Šta bi sa onim funtama? Baš me zanima kako se sve završilo.Da odgovorim samom sebi.Pare su legle za tačno 48h.
A da li znaš je li bilo moguće da se povlače posebno evri i funte?Funte su prethodno bile konvertovane u evriće na paypal-u,da se dobije jedna, jedina ,suma sumarum sumica, u evrićima[emoji2]
Nisam siguran da mi je jasno.To ti mozemo potvrditi, mogu zasebno da se povuku razlicite valute (i moraju, tj. ne mogu odjednom, bez rucne konverzije u jednu valutu)
HDMI, ajde javi kurs Funta->Eur, ako ima neki fee zasebno, i da li si dobio tacno koliko je PP poslao (-4e)?
Moguce je.Nisam siguran da mi je jasno.
Mene zanima da li je moguće zasebno povlačenje različitih valuta (dve transakcije, sa 4 € + 4 £ provizijom)?
Kurs je isti onaj koji ti vidis na paypal suma sumarum sumici.Kod dve valute,meni je uvek total stanje bilo u evricima,osim kada odem na povlacenje,vidim funte i evrice zasebno.Izracunao sam da je bolje da funte samo konvertujem u eure i ustedim 4 eura.Bolji je kurs kod nas za funte,nego paypalov.Sve zavisi koliko funti imas,sto vise funti,to je usteda od 4 eura mizerna,u odnosu koliko funta vredi kod nas.To ti mozemo potvrditi, mogu zasebno da se povuku razlicite valute (i moraju, tj. ne mogu odjednom, bez rucne konverzije u jednu valutu)
HDMI, ajde javi kurs Funta->Eur, ako ima neki fee zasebno, i da li si dobio tacno koliko je PP poslao (-4e)?
Posto ima previse poruka evo da pitam:
1. za Srbiju koja je najbolja banka za visa karticu kako bih mogao da podignem novac?
2. Da li se placa mesecno ili godisnje odrzavanje kartice? *(i koliko u slucaju da se placa)
3. Koliko je potrebno vremenski da se novac podigne?
Napisao sam, da sve zavisi koliko funti imaš.Mislim da te nisam razumeo, ili si pogresio.
Ako je PP conversion fee >4eur, onda se ne isplati da menjas u EUR prvo, sto znaci da ima GORNJI limit do kada se isplati konverzija, a ne dodji od kada se isplati. Kurs funte kod nas je bukvalno skroz nebitan za ovu pricu.
Ako je javni PP conversion fee (sto je valjda 2.5%, 2.5% = 4e, 100% = 160e. Preko 160e se ne isplati da PP radi konverziju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari