Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Kada ukucam sumu i kliknem withdraw.

EDIT: Zvao support, rekose mi da postoje tehnicki problemi za korisnike iz Srbije i da ocekuju da ce povlacenje proraditi od cetvrtka petka....

Poslednja izmena:
@kamango604

Od proslog cetvrtka ne mogu nista. Dodao sam i novu karticu ali je novac vracen na paypal...

Mislis EUR? Zasto USD? Ako zeli da primi novac bez ikakve konverzije, onda treba u EUR.
Ne znam zasto, tako su rekli u ranijim porukama. Ima logike da je pametnije da se prebaci u EUR, ali bitno je jedino da NE bude u RSD!
Koja vam je valuta kartice se lako moze proveriti. Kada zelite da povucete novac, pogledajte sta vam pise za fee, ako pise 4EUR onda ne treba zvati pp, ali ako pise druga valuta onda ih morate cimati. Za Leupay Visa mi je pisalo fee u bg valuti.
4e je fee kada se kartica vodi kao RSD. Nije to dovoljan pokazatelj.

Kada ukucam sumu i kliknem withdraw.

EDIT: Zvao support, rekose mi da postoje tehnicki problemi za korisnike iz Srbije i da ocekuju da ce povlacenje proraditi od cetvrtka petka....

Moguce, ali ja sam juce povukao novac.

Doduse stoji na "pending" do 48h ali mi je to uobicajeno, zato te pitah kada ti izbacuje gresku.
Ali je povlacenje proslo normalno

Kasne nešto obaveštenja na mail kad neko postuje!!!
Uglavnom, apropo onih čudnih mailova sa paypala ima lepo objašnjenje da kad paypal pošalje email on obavezno i uvek počinje imenom i prezimenom korisnika naloga, tipa Dear Milan Milanović ili Hello Milan Milanović ili Milan Milanović - we're making a few changes ...
Ako nema toga na početku maila onda nije od paypala...

I ja sam u problemu sa povlacenjem sa PayPal na VIZA Intesa karticu, vec nedelju dana.
Moze li se kod koristiti Mastercard banke Intese ili neke druge banke?
PAYONEER bi bio top:)

@markoli ovako izgleda
https://drive.google.com/file/d/17o2muvCYMdsZ5XLySm9U9CJQF2ARXlkP/view?usp=drivesdk

I meni je od petka pisalo pending pa je danas novac vracen na paypal i pise refund.

Koliko je meni poznato, mora da ti pise completed da bi transakcija bila konacna, od pendinga nema nista...

Ne ovo je definitivno greska neka :)

Ja sam regularno uradio withdraw.

Meni je "pending" skoro svakog puta, do 48 casova.
Uglavnom jer primim iznos, i istog dana ga povucem, za manje iznose bi odmah proslo, ili ako bi bile podeljene uplate :)

Naisao sam na fejsu na neku grupu, ljudi su odlepili...

Danas sam zvao support i rekli su da je problem sa Srbijom, Hrvatskom i Ukrajinom, dodali su me ne email listu za obavestenja pa cemo videti sta se desava dalje. Nisu mi dali nikakav rok, jel je izgleda problem ozbiljniji.

Sobzirom da u toj grupi hoce da "zapale intesu" jer su uglavnom kod nje i izdate kartice, nisam suguran da ovo ima nekakve veze sa samom bankom.

Evo zabavite se... :smash:
https://www.facebook.com/groups/672206982908947/about/

Ne ovo je definitivno greska neka :)

Ja sam regularno uradio withdraw.

Meni je "pending" skoro svakog puta, do 48 casova.
Uglavnom jer primim iznos, i istog dana ga povucem, za manje iznose bi odmah proslo, ili ako bi bile podeljene uplate :)
Meni je pisalo pending i nakon nekih 72h kao sto napisah gore vec, novac je refunded. Pitao support da li da probam sa nekom drugom karticom i rekose mi da je problem vezan za zemlju a ne samo banku, pa u svakom slucaju ne bih mogao da dignem novac.

Da onda je ovo neki vec ozbiljniji problem, koji nije do nas (korisnika) :D

Uglavnom meni tih 48h istice popodne pa cu javiti da li je otislo sa Pending > Completed ili je vraceno nazad

Evo na facebooku razliciti odgovori, uglavnom kude Intezu, dok nekim stize posle 5-24 casa u drugim bankama

Hvala,svima na pomoći
Idem da uzmem Inteza vizu elektron.
Ako hoću da podignem eure sa euro balansa na paypalu ,šta da uradim da ne primim slučajno dinare,nisam baš razumeo,odnosno kako da budem siguran da mi ne legnu dinari?
Vezano za funte,tu operaciju krećem čim podignem eure.
Vala iskomplikovaše ,da to nije normalno.Primiš lako,a da podigneš ,treba mečku da rodiš[emoji2]

Poslednja izmena:
Hvala,svima na pomoći
Idem da uzmem Inteza visu elektron.
Ako hoću da podignem eure sa euro balansa na paypalu ,šta da uradim da ne primim slučajno dinare,nisam baš razumeo,odnosno kako da budem siguran da mi ne legnu dinari?
Ja koliko znam vezana je za Devizni racun tako da mislim da ne mozes da dobijes dinare.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

A zasto pricas nesto netacno kada sam na prosloj strani objasnio da se ljudima desavalo da im budu poslati dinari?

U stvari ozbiljno cutim na dalje! Pa kada se opecete, samo cu se smeskati...

Jel imam obavezu da citam zadnjih x postova? Ja koliko ljudi poznajem apsolutno NIKOME se nije desilo da im prebaci u dinare.

Mislim da je Vladimir u pravu. Dinare na karticu možeš da dobiješ jedino pri refundiranju.

Super, uzivajte... i lazite ostale, tj. u ovom slucaju recite im samo 2% cele price, pa neka se snalaze.

#out.

Poslednja izmena:
Ne vidim razlog zasto mislis da nam je u nameri da nekog zeznemo? Nit zelim da sam u pravu niti bilo sta slicno. Stariji si,iskusniji sigurno od mene ali ja samo iznosim ono sto mislim da je tako.

ne mogu da ti legnu dinari ali po alfi može da ti PP isplati u dinarima a banka konvertuje u evre !!!!

ne možeš dobiti dinare na deviznu karticu!!!!

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

ne mogu da ti legnu dinari ali po alfi može da ti PP isplati u dinarima a banka konvertuje u evre !!!!

ne možeš dobiti dinare na deviznu karticu!!!!

ja ne mogu da pričam za drguge ali kod moje banke ako su evri tačno toliko evra i dobijete na karticu (ukoliko je devizna) ako je neka druga valuta vrši se konverzija (ali po VIsa ili MC kursu)...na žalost za dinarsku karticu ne znam kako ide...

a ako nisu evri nego PP uplaćuje dinare šta onda radi tvoja banka [emoji16]

Na deviznu karticu u Srbiji moraju da se dobiju evri i konverziju vrši Visa. Ne kažem da je nemoguće dobiti dinare. To se verovatno dešava kada se plaća Pejpelom nešto gde je cena u dinarima i onda se uplata vrati u dinarima pa verovatno banka izvrši konverziju u evre. Nisam nikad dobio povraćaj novca pa ne mogu sa sigurnošću da tvrdim za ovaj proces. Što se tiče povlačenja, dosta puta sam povlačio dolare i evre i uvek sam na karticu dobio evre. Alfa nemoj da se ljutiš, pretpostavljam da svi ovde žele da pomognu jedni drugima i razmene iskustva. Ti si i meni pomogao kada sam ulazio u ovu priču tako da cenim tvoj doprinos na forumu.

Neka ga cene drugi kada im upadnu padobranci opet i lupe nesto bez citanja i jedne stranice ili barem FAQa, pa ih to kosta...

Ja odo da nadjem nacina da se ubacim tu pricu i zaradjujem od njih, bolje za mene, losije po vinsku industriju :)

Kakva je Visa Elektron Komercijalne banke,vidim da je niko ne živ spominje?

Ona osnovna je skroz nefunkcionalna za net, a imas u temi Komercijalna Banka koja Visa kartica je OK, uz uslov da je vezes za devizni racun.
Ako si iz BG, iskreno mislim da se isplati. Nema provizije banke za ino placanja na TOJ (NE SVIM) KB kartici, a mozes i da uplatis evre na Trgu Nikole Pasica (na bankomatu), a podignes na nekoliko lokacija. Sto je po meni velika prednost naspram Intese.

Ali deo oko dinara i PPa vazi i za nju!

Kako se zove ta kartica?
Ne plaća se održavanje i izrada same kartice?
Nema provizije kod isplate na šalteru?
Šta se dešava sa provizijon na bankomatu?

Vrh Dno