Ne znam zasto, tako su rekli u ranijim porukama. Ima logike da je pametnije da se prebaci u EUR, ali bitno je jedino da NE bude u RSD!Mislis EUR? Zasto USD? Ako zeli da primi novac bez ikakve konverzije, onda treba u EUR.
4e je fee kada se kartica vodi kao RSD. Nije to dovoljan pokazatelj.Koja vam je valuta kartice se lako moze proveriti. Kada zelite da povucete novac, pogledajte sta vam pise za fee, ako pise 4EUR onda ne treba zvati pp, ali ako pise druga valuta onda ih morate cimati. Za Leupay Visa mi je pisalo fee u bg valuti.
Kada ukucam sumu i kliknem withdraw.
EDIT: Zvao support, rekose mi da postoje tehnicki problemi za korisnike iz Srbije i da ocekuju da ce povlacenje proraditi od cetvrtka petka....
@markoli ovako izgleda
https://drive.google.com/file/d/17o2muvCYMdsZ5XLySm9U9CJQF2ARXlkP/view?usp=drivesdk
I meni je od petka pisalo pending pa je danas novac vracen na paypal i pise refund.
Koliko je meni poznato, mora da ti pise completed da bi transakcija bila konacna, od pendinga nema nista...
Meni je pisalo pending i nakon nekih 72h kao sto napisah gore vec, novac je refunded. Pitao support da li da probam sa nekom drugom karticom i rekose mi da je problem vezan za zemlju a ne samo banku, pa u svakom slucaju ne bih mogao da dignem novac.Ne ovo je definitivno greska neka
Ja sam regularno uradio withdraw.
Meni je "pending" skoro svakog puta, do 48 casova.
Uglavnom jer primim iznos, i istog dana ga povucem, za manje iznose bi odmah proslo, ili ako bi bile podeljene uplate![]()
Ja koliko znam vezana je za Devizni racun tako da mislim da ne mozes da dobijes dinare.Hvala,svima na pomoći
Idem da uzmem Inteza visu elektron.
Ako hoću da podignem eure sa euro balansa na paypalu ,šta da uradim da ne primim slučajno dinare,nisam baš razumeo,odnosno kako da budem siguran da mi ne legnu dinari?
Mislim da neces dobiti pomoc sad od Alfaunitsa ragequit jeKako onda biti siguran da neće leći prokleti dinari?
ne mogu da ti legnu dinari ali po alfi može da ti PP isplati u dinarima a banka konvertuje u evre !!!!
ne možeš dobiti dinare na deviznu karticu!!!!
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari