^ Jer ti je 1,5€ odavno vraćen ali se ne vidi često uopšte kao transakcija koja se ikada desila. Tvoj PP Ballance nije 1,5€, zar ne? (već 0)![]()
Menja se kada ti neko posalje na PP nalog novac.
Sto se tice koriscenja balance-a tice, treba automatski i on da se prvo koristi, moguce da ovo nesto ceka da se vrati na kartiuc...
Aha,e vidis ovo moze da bude obzirom da mi je u $ placanje preko AE i GBTrebalo bi da povuce taj novac kad placas u evrima , mozes i da uradis balance konverziju u valutu kojom ces platiti nesto , nije los kurs .
Pogledam lepo gde je refundiranje, moram da rešim, kopka me, nemam mira, a i da znam za ubuduće :d
. Da li je to ok vreme za čekanje refundiranja novca na karticu, kada se plaća sa paypal? Koliko treba vremena u drugim bankama?
Interesantno...Eto ako neko ima pitanja oko ove poklon kartice neka me pita.
Uzeo karticu u Halk, a onda:Халк Банка, девизни рачун валута $ + виса класик картица, све бесплатно. У банци ти исплаћују у валути коју си примарно изабрао (долар), а можеш у ЕУР. Када добијеш картицу бришеш постојећу картицу MasterCard и верификујеш нову Visa. Код који ти ПП буде тражио добићеш у СМС поруци. Ово ти је комплетна и најједноставнија процедура што се тиче ПП и Банке.
А после долази тежи део, а то је колико ПП узима провизију за извршену услугу, то погледај на следећем линку https://www.paypal.com/rs/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside&countries=
Било које друге "алтернативне" опције за пролазак "без провизије" у случају ПП нису доступне (легалне). Оно што такође треба да знаш ако је велика сума (већ су ти овде написали) јесте да ПП може у било ком тренутку да стави налог на "верификацију" тј. да провери да ли си ти стварно власник тог налога, е онда опет зезање са њима које може потрајати неколико недеља, а за то време новац је у блокади. Такође правило око задржавања новца од 30 дана је применљиво на продају предмета преко Ebay-a, у осталим случајевима постоји заштита ПП од 180 дана...
Da li je uobičajeno da PayPal kada se primi novac drži novac na "hold" 14 dana ako je međunarodna uplata?
Uplaćeno je mom drugaru 230€ kroz Pay good and services i svuda pise da posle izbora opcije "order processed" počinje period od 14 dana čekanja (on hold, kada ne raspolaže novcem). To je za slučaj kad je reč o uslugama, inače je jos bar 7 dana duže ako se šalje.
Nisam se sretao sa time ovde na forumu, ali vidim da se na netu/YT dosta spominje. I nikome nije jasno zašto, posebno kada su u pitanju usluge.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari