Kartica je placena gotovinom na salteru pri preuzimanju. Kako stvari stoje, tih 188din je 1,5€ koje je PP skinuo za verifikaciju a oni tvrde da je to cena koju PP naplacuje za verifikaciju. Takodje, SMS kaze da je skinuto 1$ i vrhovna koja jedina ima pristup izvodu kaze da je to rezervisano za verifikaciju ali da samo ona ima pravo da vidi to. Nece da se zamara detaljima da je PP naplatio verifikaciju pet dana pre nego sto je povukao sumu za verifikaciju niti da je bilo dve verifikacije, po njima je prva naplacena i nije verifikovana a druga verifikovana a nije naplacena. Inace u svaku recenicu doda da sve to sto ja pitam i pricam nema veze sa komercijalnom bankom.
Inace u prvom izvodu koji sam dobio za tih 188din ne pise PP*XXXX sto bi trebalo nego "Gift kartice - POS". U drugom izvodu pise kod ali ta verifikacija je otkazana. Sad cekam da kocija donese kod od druge verifikacije.
Koliko znam, gift kartice se kupe uz uplatu neke sume i sluze da se poklone nekom umesto gotovine. Ovo je kartica koja glasi na moje ime, vazi tri godine, ima cip, moze da se uplacuje i podize, moze na bankomat... Ovaj je video da pise Gift kartice pa ondfa zapeo za gift kartice kao da ima neke veze sa ovim sto je tema, cak se ne obazire ni na mnozinu. Covek znacajno kaze "Gift kartica je, to je ta vasa kartica" i smatra da je sve jasno i problem resen.
Usput, da li zahtev za verifikaciju kartice na PP ima rok trajanja, odnosno, da li ga PP otkazuje posle nekog vremena?
Sistem koji je radio kao sat izmenili i doveli u stanje da ne funkcionise. Da je strogo po njihovim pravilima, izgleda da bi bilo nemoguce verifikovati karticu na PP a jos ne mogu da kazem da je moguce i sa mimoilazenje pravila.