Ovo neka skrivena kamera ili?
Da nisi možda otvorio poslovni umesto ličnog naloga?
Onda ti je po kursu banke te za intesu ispod 124 pa ti vidi
Meni su refundirali na PayPal nalog iako je kartica bila validna, a cak sam malo i zaradio na promeni kursaJedno pitanje ako moze neki info ?
Na paypal nalogu ubacio sam novu karticu jer mi je stara istekla(i koju sam izbrisao sa paypal naloga) i sta se desava imam dve problematicne posiljke iz Marta meseca koje nisu stigle i juce mi stize od paypala da imam refund od prodavnice i da ce refundacija ici na karticu sa kojom sam platio a to je kartica koja vise nije validna "The redund will go to the card you paid with"
E sada, da li ja treba da se piskaram sa njima(Paypall) da im objasnjavam da ta kartica nije vise validna da novac puste na novu ili ce sami da skapiraju da je ta kartica istekla i da mi novac puste na novu jer svakako te stare nema vise na mom paypal nalogu.....
Privatni, proveravao sam na PP, ima opcija da ga prevedem u poslovni.
Ne verujem da neće da mi daju precizno objašnjenje zašto i šta treba da uradim da bih sklonio tu zabranu?
Pazi, zatvaraju joj nalog a niti je napravila ijednu transakciju, sva dokumenta odgovarajuća, kartica takođe......
Ne verujem da neće da mi daju precizno objašnjenje zašto i šta treba da uradim da bih sklonio tu zabranu?
ПС: Да одмах не скоче они "Ја користим ПП 5 година, за ово први пут чујем и слично" нека детаљно прочитају ТОС и то је тоПојашњење: Право ПејПал-а јесте да у било ком тренутку може тражити проверу података и верификацију налог, није само довољно "класично" верификовати налог (класично путем картице), него ако је потребно и доказивање идентитета корисника који користи тај налог. Верификацијом путем докумената скидају се још неке забране унутар система, као што је нпр. пренос новца тј. лимит колико можеш дневно повући новца на картицу која је везана за банковни рачун, то је само једна од ставки, а има их још доста нпр. плаћање према другим налозима и слично (више од 2000-3000 еура у једној трансакцији и слично).
Такође није битно колико неко дуго користи налог и колико је налог стар. Неко може користити 5 година ПП неће уопште реаговати, док неко чим отвори налог може проћи ту верификацију, једноставно правила да нема правила у случају ПП.
Било је случајева где више корисника дели једну ИП адресу, систем је то препознао као покушај хаковања тј. недозвољеног приступа. Једна ИП адреса приступа нпр.
ка 50 налога, наравно да софтвер реагује, онда исто случајеви када неко врши приступ из друге државе, може бити тастер за узбуну али и не мора. То су све механизми и предефинисани параметри унутар ПП система као и низ других правила и безбедносних провера.
Ето то је укратко![]()
Прво и основно према њиховим условима коришћења у сваком тренутку могу да ти затраже проверу података, да ли је то одмах након што отвориш налог без иједне трансакције или у току коришћења нема никакве везе, углавном то је аутоматизовано (насумично изаберу налог) и врше проверу.
Како неће да ти дају прецизно објашњење? Да ли су од тебе затражили проверу података који су на налогу - ЈЕСУ. Да ли си доставио тражена документа? Колико се може закључити ниси, па самим тим налог остаје лимитиран (није могуће користити).
Прво и основно према њиховим условима коришћења у сваком тренутку могу да ти затраже проверу података, да ли је то одмах након што отвориш налог без иједне трансакције или у току коришћења нема никакве везе, углавном то је аутоматизовано (насумично изаберу налог) и врше проверу.
Како неће да ти дају прецизно објашњење? Да ли су од тебе затражили проверу података који су на налогу - ЈЕСУ. Да ли си доставио тражена документа? Колико се може закључити ниси, па самим тим налог остаје лимитиран (није могуће користити).
ПС: Да одмах не скоче они "Ја користим ПП 5 година, за ово први пут чујем и слично" нека детаљно прочитају ТОС и то је то![]()
Ljudi, SVE smo im poslali, ali apsolutno SVE što su tražili, i sve je originalno i sve je njeno, i na sva pitanja koja evo već dva dana postavljamo i tražimo objašnjenje, odgovor šta to nije u redu, pitanja da li još nešto treba da dostavimo, molbu da nas pozovu na mob koji smo im napisali itd itd, jedini odgovori su cirkularni PP odgovori koje verujem da automatski šalje neki robot !!!
Ljudi, SVE smo im poslali, ali apsolutno SVE što su tražili, i sve je originalno i sve je njeno, i na sva pitanja koja evo već dva dana postavljamo i tražimo objašnjenje, odgovor šta to nije u redu, pitanja da li još nešto treba da dostavimo, molbu da nas pozovu na mob koji smo im napisali itd itd, jedini odgovori su cirkularni PP odgovori koje verujem da automatski šalje neki robot !!!
P.S: I kakva je to glupost da se ne može više naloga koristiti sa jedne IP adrese, ja radim u firmi sa 10 zaposlenih i možda je neko nekad pristupao PAY PAL-u. Kako bih to znao i zašto zbog toga ja ne mogu da pristupim mom novom nalogu, na kome još nema apsolutno nikakve aktivnosti??? Šta kad se logujem preko mobilnog telefona, to je uvek sa neke druge adrese??? Pa niko nikad ne bi imao nalog ili bi se samo logovao s jedne lokacije sa koje se registruje i ne bi smeo ni sa jedne druge....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari