MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
A i tema se zove: PayPal (FAQ u prvom postu)
Pitanje:
Da li je tacno kada ja mom ortaku poslajem pare preko PP koji je u Nemackoj,oko 300 eura da kada on bude otisao u banku to da podigne na te pare ce ici porez od 20% koji vazi u Nemackoj ???
Da, ako je Nemacki drzavljanin, ali je u obavezi da plati porez kada bude radio obracun PDV-a koji oni imaju, zaboravih na koji period (placao sam svabi pa znam). Ako je nas drzavljanin nece biti u obavezi da bilo sta plati (slao sam novac "nasima", zagustilo...).
Nije moguce primanje novca na Mastercard, ne samo sa PayPal-a vec uopste. Banka Inteza ne naplacuje odrzavanje deviznog racuna za koji mozes da vezes Visa karticu, mislim da ni ostale banke ne naplacuju, ali nisam siguran.Imam pitanje u vezi kartice za pay pal.
Da li je moguce primanje novca na mastercard karticu, posto mi je najlakse da uzmem karticu u telenoru, a i odrzavanje je besplatno.
Ako ipak ne moze, moracu da uzmem neku visa karticu ?
Kapiram da ta kartica iako besplatna, mora da bude vezana za neki racun, a cije odrzavanje banka normalno naplacuje.
Gde je najmanji harac za odrzavanje racuna ?
Primam male iznose od 50-200$ kvartalno, pa ne bih da placam odrzavanje racuna vise od 1000 dinara godisnje, jer sve drugo gubi smisao za ovako male iznose.
U tom slucaju ostao bih na WU.
Hvala
Sa strane PayPala ili poreske?
Da li je moguce uopste sada imati Donate dugme kod nas? (cini mi se da nije bilo?)
^
Ima li neki poseban razlog (neka finta) zasto za priliv koristis Vizu a za odliv master card?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari