Drugaru danas otvoren nalog na Bosnu sa internet karticom banke inteze i radi povlacenje novca , za one koji su pitali
Drugaru danas otvoren nalog na Bosnu sa internet karticom banke inteze i radi povlacenje novca , za one koji su pitali
Radilo je to oduvek sa raznim karticama iz drugih država. Sve ima svoju cenu pa tako i ovo dok se jednog dana ne desi čudo pa dođe do verifikacije kompletnog naloga. Oprezno sa takvim stvarima da posle ne bude kuku lele...
Ako ga ugase ugase, vadis novu karticu i Jovo nanovo (uz rizik)
Ako ga ugase ostajes i bez para koje su stigle na nalog.
A sta prodajes?
Na to sam mislio, za svaki sajt gde hoces da prodajes im dostavljas podatke, razlog i ostalo..
U sustini to radi, ali i dalje svi znamo da je PP za sve ovo prava stvarAli moramo da se dovijamo.
Da li je neko spajao , ili mozda zna da li moze da se registruje bosanski nalog s master card telenor banke , posto vidim svi odgovori su vezani za intesa banku i verovatno viza ?
ty
Ahaam..Evo trazim..Koliko sam do sada procitao ako Lomnica_city vidi da sam pitao ima da nadrljam xDPreko Bosne, a vec je pisano o tome na zadnjih nekoliko stranica.
Pozdrav!![]()
Onda znaci da NISI citao, jer prvo bi skapirao zasto sam se iznervirao a drugo odavno bi saznao odgovor i ne bi ni pitao...
@ SyoncMaster
Otvaras nalog na Bosnu , kucas prave podatke kao i broj telefona , provereno sa internet karticom banke inteze radi povlacenje novca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari