Šta je novo?

PayPal (FAQ u prvom postu)

Kompletna usluga PayPal-a biće dostupna u Srbiji osmog oktobra, potvrđeno je za B92 u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija.
Putem svojih Pajpal naloga stanovnici Srbije moći će da:
– primaju/šalju novac na ime prodaje robe ili pružanja usluga
– primaju/šalju novac na ime “Request Payment” usluge
– primaju/šalju novac od strane kompanija, profitnih i neprofitnih organizacija.
Provizija koja se tom prilikom naplaćuje od strane Pejpala zavisi od zemlje iz koje korisnik šalje novac.samo da saznam kolika je provizija.

Је л' додавао неко недавно Мастер картицу Теленор или неке друге банке на PP i GW? Оно што је PP скинуо, 1,5$ за потврђивање картице је враћено. Постоје још две трансакције од по 1$ према PP и GW, настале током додавања картице које још стоје на чекању. Колико ми је познато, ове резервације до сада нису биле пракса, могуће је да има неке везе са омогућавањем примања новца преко PP, или са тиме што је ово Мастер картица. Ако неко зна о чему се ради, нека пише.

dodao sam ja mastercard od telenora i vraceno mi 1.5dolara posle 5 dana.

ipak cu vise raditi isplate zarade sa netellerom.sa paypalom cu ipak vise raditi kupovinu sportske opreme preko spoerdirekta.

Pitanje:
Kada nesto treba evrima da platim preko paypala da li trebaju neka posebna podesavanja da se odrade na samom acountu ?
Izvinjavam se za noob pitanje ali sam citao negde u nekoj temi da mora da se podesi nesto da konverzacija ne bi bila po kursu banke,ili nesto slicno toj prici..

Poslednja izmena:
Serbia Domestic payments:
Standard Rate:
3.4% + Fixed Fee
Merchant Rate*:
From 2.4% to 3.4% + Fixed Fee
International payments:
See table below.evo naknade.

svakog prvog u mesecu se radi automatski transfer sa Paypal naloga na racun u banci bez provizije, a ako sam zatrazis isplatu onda placas izvesnu proviziju...

to sam dobio odgovor od jednog admina facebook admin paypal srbija.

Ako ce stvarno pustiti 08.10 onda cemo mozda dobiti u toku popodneva opcije jer je ipak razlika vremena tamo i ovde...

Ovakav doček omogućavanja opcije primanja novca i euforija koja vlada treba odmah proslaviti ispred skupštine Srbije :) po komentarima eto nama izlaska iz krize :)

@masic - Možeš sve u jednom odgovoru da napišeš, nemoj za svaku rečenicu poseban odgovor.

Osvanuo i taj čuveni 8. oktobar, ja ne vidim da se pod Limits pojavilo išta novo, samo Sending stoji.

Jos nije poceo ni radni dan u Srbiji (tek je 10h), a kamoli u Americi :)
A i jos nije gotov 8. oktobar! Polako... bice to do kraja 8. oktbora. (nisam rekao koje godine :D)

Cini mi se da ovde neko napisao da ce doci najkasnije do 10.10 zbog korekcije stvari ali je napiaso sigurno :)

Od kud vama ideja da neko ko moze da ima tu informaciju uopste posecuje forume?:)

Iz paypala su saopstili da oni nisu najvaljivali nikakve novine po pitanju Srbije.

I to su davno rekli :)

Pitanje:
Kada nesto treba evrima da platim preko paypala da li trebaju neka posebna podesavanja da se odrade na samom acountu ?
Izvinjavam se za noob pitanje ali sam citao negde u nekoj temi da mora da se podesi nesto da konverzacija ne bi bila po kursu banke,ili nesto slicno toj prici..
Evo kako to da uradis:
Paypal account

Profile tab

My Money >

My pre approved payments -----------------> klikni Update

Na desnoj strani ekrana klikni na Set Available Funding Sources

Sa desne strane klknes na Conversion Options

Obelezis: Bill me in the currency listed on the seller's invoice.

Na kraju kliknes na Submit i na kraju samo SAVE.
To je to, nadam se da sam ti pomogao.

Dodje dodje samo sto nije . Evo iza ugla je .

Meni danas pod limits bila i opcija da primam ali sa limitom -0.01e na dan. Ne znam da l je toga ranije bilo tu. Međutim, toga više nema, tj ništa sem sending više ne stoji na limits. A danas je bilo ispod sending ovo što je u prilogu. ???
Untitled.png

Kod:
Dear Marko,

Good day. My name is Maricel from PayPal Customer Support. I hope you are doing well today.
I appreciate that you have considered our service as your online payment processor. I would like to take this opportunity to welcome you in our PayPal Community.

Mr. Marko, yes we are in the process of expanding our services to all countries to enjoy sending and receiving payments using PayPal.

At this time, we are not able to give you the specific date as to when this will go live but we will surely inform you as soon as it is confirmed. We are currently waiting for an update from our relevant department regarding this roll out.

I am hoping for your understanding and patience on this matter.
Thank you for choosing PayPal. We appreciate your business.

Sincerely,        
Maricel
PayPal, an eBay Company

slaba vajda od svega toga

Effective Date: October 8, 2014

The list of countries covered by the PayPal Receive Funds and Automatic Transfer Agreement is amended as follows:

Albania, Algeria, Antigua and Barbuda, Barbados, Belize, Bosnia and Herzegovina, Dominica, Egypt, Fiji, French Polynesia, Grenada, Lesotho, Malawi, New Caledonia, Palau, Saint Kitts and Nevis, Saint Lucia, Seychelles, Trinidad and Tobago, Turks and Caicos.

Samo sam se zbog ovog ulogovao...

Nazad
Vrh Dno