Telenor banka. Osim što nije Visa nego Master. Jedini trošak je izdavanje kartice 500 RSD. O to je to. Održavanje računa je free. Imaju netbanking, mbanking i bankomate na kojima možeš uplatiti novac. I dinarski i devizni. Ja sam uplaćivao i evre i dinare. Mislim da je devizni ograničen ne evro.Pozdrav
Da li mi mozete reci u kojoj banci ( sem intese ) je besplatno ili najjeftinije odrzavanje deviznog racuna i visa electron kartice?
Nisam probao. MogućeUaplata/isplata deviza jeste ogranicena na evro. Ali sam racun moze i druge valute imati.
Nazalost, nisu, nema maltene uopste price o prodaji preko PayPala. Mogla bi posebna tema da se otvori za to, bila bi mnogo cistija i korisnija?
To se ja pitam kako to nikad niko nije ni pomenuo...Ne mogu da verujem da se u preko 6500 postova ne govori o tome. Pa zar ljudima u ovoj bednoj zemlji, na kraju krajeva, nije u cilju da najpre nešto prodaju, zarade?! Svi imaju viška para i samo troše? Ovo su više retorička pitanja, čuđenje, nikakv prigovor vama..
Nije problem, napraviću ja novi thread baš na tu temu, samo mi je neverovatno da se o tome već uveliko nije pričalo...
A шта вреди кад и продаш нешто а наша пошта ти омогући праћење само до изласка из земље и то је то.
А ти касније објашњавај купцу зашто није добио пакет...
Sent from RMN2
Ne vide banke odakle ti dolaze uplate. Pogotovu sto ti ne povlacis uvek celu cifru mozda, ali svejedno, banka samo vidi da je stiglo od PayPala. Dalje je pitanje gde uopste mozes preko PPa uplatiti kladionice
Ne vide banke odakle ti dolaze uplate. Pogotovu sto ti ne povlacis uvek celu cifru mozda, ali svejedno, banka samo vidi da je stiglo od PayPala. Dalje je pitanje gde uopste mozes preko PPa uplatiti kladionice.
Ne mogu videti sifru tvoju za PayPal, sem ako nisi bas bio glup i ostavio nekom sajtu sifru za PayPal! A za tako nesto ako uradis... no comment
Ali promenom sifre za PayPal se mozda resetuje povezanost sa sajtovima?
Pre bih rekao da je cista predostroznost da se promene sifre na PPu ako su kojim slucajem slicne onima na tom sajtu, jer tako se je jedino lako hakuju sifre. (a ako su hakovali sajt, nasli su i tvoj PP e-mail, pa po sifri sa tog sajta ce probati rucno da pretpostave kakve ti je sifra za PP)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari