Šta je novo?

Payoneer - informacije i iskustva

Koliko kosta povlacenje novca sa payoneer naloga na mobi racun(ili racun neke druge banke u Srbiji), da li je neko u skorije vreme radio withdraw?

1000usd povukao, 960 leglo u banku. Mislim da se menja cena transfera u odnosu na sumu.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Da li mozete da dobije chat podrsku kao ranije? Nesto su izmenili ne mogu da ih kontaktiram.

Контактирај их на Фејсбуку - мени су тако помогли у два наврата.

Koliko ste cekali na odgovor(Ponovan rad kartice) u vezi dostavljanja dokumenata sa imenom i adresom?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Sto se tice skorasnje verifikacije adrese, cekao par dana, kontaktirao support (cekao sat, dva da me spoji sa nekim), covek pregledao, kaze u redu, poslacu timu koji to gleda i kaze moze ili ne moze, ja reko dobro i posle 3-4 dana mi stigao email da je prosla i da je sve u redu. A poslao sam sliku najsvezijeg racuna Supernove, i to je to.

Pre neki dan sam nasla link chata, i cekala oko 30 min, imala sam bank statment i istog trenutka su verifikovali. :D

121420184-637721116862223-6606574523741936531-n.jpg

[YOUTUBE]QYSYAHDKtvM[/YOUTUBE]

Izvor je navodno poreski inspektor iz Jagodine, ovih dana će biti ozvaničeno. 15 inspektora je navodno išlo nedavno na obuku za poresku kontrolu freelancer-a, dakle kreće...

Za one koji misle da nema ništa oko ovoga - tako se mislilo i za test samostalnosti kad su se pojavile prve glasine prošle jeseni.

Poslednja izmena:
Jel ima link negde do ovoga?

Poslato sa Huawei P30 Pro

Ne, jer nije još zvanična informacija.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Good luck with that... Teraš klijenta u kriminal, teško će ti ko prihvatiti tako nešto.

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

“Valjda?”

Placas na svaki dinar

Da, ali pausalac postajes kad se prijavis poreskoj pri pocinjanju obavljanja delatnosti. Ne znam kako ce vas klepati i koliko unazad.

Može li se otkriti ako se samo podiže sa bankomata? Prebacivanje na račun je jasno da ne dolazi u obzir.

Može li se otkriti ako se samo podiže sa bankomata? Prebacivanje na račun je jasno da ne dolazi u obzir.

Koliko si u ovo siguran? Pitam jer sam jedino preko PayPala radio do sada, a vidim PP ne spominju u listi platformi. Sa PayPala povlačim na račun u banci. Da li onda ide plaćanje poreza na lični dohodak (10%)? Jer PayPal nije klijent, kako može iko dokazati da su meni te pare legle od nekog klijenta, ili fizičkog lica, na primer baba Stanice iz Toronta? Ne bi trebalo da mogu da oporezuju korisnike PayPala kao frilensere baš zbog toga ali možda grešim?

Da li se moze prebaciti sa PayPal-a na Payoneer? Ne mogu da nadjem Routing number (i onaj 2.)

Da li se moze prebaciti sa PayPal-a na Payoneer? Ne mogu da nadjem Routing number (i onaj 2.)

Nasao sam routing i account number ali me zeza i dalje, nece da prihvati.

Sto se tice Paypala i poreza, kako oni mogu da znaju da li su te pare zaradjene ili si npr. u nekom ranijem periodu uplatio na paypal nalog novac i onda ga povukao nazad.

Algoritam je jednostavan: sve uplate su zarada ako nemaš dokaz za suprotno.
Pozdrav

Разговарао сам са службеницом из пореске. Навела је да је порез фиксно 20 посто, ма која да је сума у питању. Сад, не знам да ли ова свота опорезивања важи за све или за нас који смо редовно запослени. Свакако ћу отићи до пореске ових дана да се распитам. Новац са Payoneera повлачим на девизни рачун, тако да не би било добро да не пријавим приходе.

Ne moze samo porez 20%. Postoje uz to i obavezni doprinosi u visini od 26%.

То ми није навела. Све у свему, с обзиром на то да онлајн не зарађујем пуно, генерално ми се не исплати да било шта радим ако ће узимати толико.

Разговарао сам са службеницом из пореске. Навела је да је порез фиксно 20 посто, ма која да је сума у питању. Сад, не знам да ли ова свота опорезивања важи за све или за нас који смо редовно запослени. Свакако ћу отићи до пореске ових дана да се распитам. Новац са Payoneera повлачим на девизни рачун, тако да не би било добро да не пријавим приходе.

Je li rekla koliko dugo retroaktivno bi trebalo da se isplati? To nigde nije navedeno u obaveštenju.

Nema tu sta da se misli. Obaveza postoji godinama unazad. To sto su sada izdali to saopstenje je samo da napomenu sve koji to do sada nisu placali.

Nazad
Vrh Dno