Kupio pre 4m te. Crne.![]()
Ove vrede svaku paru.
Imam crne koje nosim već drugu sezonu. Mrdnule nisu. Odlične za ovakvo prohladno vreme sa povremenim padavinama. Udobne, tople, za moj ukus i lepe. Jedina mana im je što ako se uzmu knap, kao ja što sam (tesne su mi sa debljim čarapama), unutrašnja postava na peti je podložna habanju. Mislim da je bolje uzeti za pola broja veće i nositi ih uz deblje čarape.
Ovo sa pritiskanjem prstiju odozgo potvrđujem, bilo je u početku čudno, ali brzo se prilagodilo (razgazilo). Ove moje nosim drugu sezonu, od oktobra do marta, prelazim veliku kilometražu svakodnevno, i dalje su kao nove osim što se poderala unutrašnja postava na peti. Za težu zimu i sneg nisu. Obzirom na cenu koju sam platio, prilično su me zadovoljile.Takođe kalup je čudan, obično nosim širu obuću ali ovde nemam taj problem, pritiska prste odogozgo, tako da kalup nije uzak nego pre plitak, ali samo u delu oko prstiju, ris i ostatak je veoma dobar. Đon je na snegu bio ok, ali na mokrom /zaleđenom betonu i pešačkim prelazima je osetno klizaviji u odnosu na Adidas đon sa Terrex modela.
@stevan10 , da li može da se koristi za šetnju? Ove moje Nike Tempo Next% nema teoretske šanse, noga nikakav oslonac nema dok ne potrče, ali onda su ful.
Decathlon.Sta predlazete za planinarenje, setnju, a da ne probija neki extreman budzet. Nesto za pocetnike.![]()
Da se nadovežem na @FM Balkan preporuku za Decathlon. Uzeo sam ove prošle godine i prezadovoljan sam https://www.decathlon.rs/muske-pati...modelcolor-8569906/demodelsize-272uk_12_eu_47 plus su sada su još i na popustu. Đon lepo drži sve podloge. Lako se prljalju, ali se lako i čiste. Probaj i jeftinije modele, mada za 6000 din su odlične. Ortak je uzeo ove https://www.decathlon.rs/muske-cipe...modelcolor-8734586/demodelsize-272uk_55_eu_39 i isto je prezadovoljan.Sta predlazete za planinarenje, setnju, a da ne probija neki extreman budzet. Nesto za pocetnike.![]()
Ma kakav deda Šek, koje nosi Joker?
Uzeh i ja malopre... Imao sam 10% dodatnog popusta i izasle su me 10.745 din.Биле су за 10,5К за дан заљубљених и продужено до синоћ, а од данас 12,5К мада је и то добра цена...Pogledajte prilog 377208
Čim imaju karbonsku ploču, po definiciji nisu predviđene za dugotrajnu upotrebu.Po reviewima na netu, nisu baš dugotrajne.
Ja sam uzeo Cliffton 8 i mogu samo da potvrdim ovo. Osetio sam kukove da mi se vraćaju na mestoPre neki dan sam kupio Hoka Mach 5 patike i raspametio se. U tri dana sam prešao 20, 25 i 22km peške, a noge kao nove. Ništa udobnije nisam nosio u životu.
?Ne znam koja fora sa ovim nsportom da drze 20 modela koje nemaju na stanju. Plus svuda neki popusti samo kod njih nista![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari