Pisao sam već, kupovao sam klincu taj model dva puta zaredom, crne i plave, jer su mu se svidjale baš te. Oba para su mu se raspala posle par meseci nošenja.valjaju li sta?
stigle 42 i dikrektno sam ih poslao nazad za 42.5 *** knapTokom prošle godine, maja prvi par a avgusta drugi koliko se sećam.
za te pare ima i u Buzz-u![]()
Ако размишљаш о Under Armour, сачувај новац. Покушај да нађеш Lowa. Нису лоша фирма.@ckvrlj a kada si to kupovao bio? ovo je noviji modelvaljda nece. Koji su sada dobri brendovi kontam asiks i mozda new balance uz adidas
p.s prvobitno sam hteo ove https://www.n-sport.net/lifestyle-patike/muske-patike-puma-caracal-2.html jer ne volim nikako taj jezicak na spicu al odustao
Pošto vidim da se baš razumeš koje patike bi preporučio za gradsku šetnju za nas 110kg plus, da su pre svega vrlo udobne i šireg gazišta u predelu prstiju?Ako je šetnja prioritet, nemoj da uzmeš neke od "savijenih" Hoka, bićeš kao na klackalici.
Puma su sa karbonskom pločom, zaista bespotrebno za šetnju, ali im je i cena baš povoljna i s obzirom na oblik, neočekivano su prijatne za šetnju.
Ako mislimo na iste Pegasus Trail kao sa slike, ja ih merkam već neko vreme ali u prodavnicama nisam video da su bile ispod 16.000 tako da je to super cena.
Gde tacno taj outlet?Ako ste već tamo negde, svratite, stvarno su outlet cene. Ja ću svakako svratiti još nekad.
Ako mene pitas, ove.Ja sam te isto hteo, al uzeh prosli vikend ove.
Zegama Zoom Trail
Gde tacno taj outlet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari