Ništa manje od patika drugih proizvođača, koje ti slično štite noge na mestima koja se jako teško oporavljaju od povreda. Prosto treba da gledaš na proizvod kroz benefit koji tebi donosi, a ne koliko je bitno kako te drugi gledaju.Isao uzivo da vidim Hoka patike i meni su nekako cudne.![]()
Hoce ali ne u Srbiji.Ide lepo vreme, pa se nadam da ce biti i nekih lepih pupusta u toku leta na zimsku obucu.
Samo što mu te patike duplo probijaju zacrtan budžet...@dzidza_bidza
Mogu da preporucim i Pegasus Trail GTX modele. Imam trojku i mogu reci da sam prilicno zadovoljan. React djon kod njih mi je najudobniji od tih "pena djonova", a imam jos i Jordan Delta 1 (isto React) i Adidas Nite Jogger (Boost). Inace, postoje i bez GTX membrane.
Videh da se cetvorka GTX moze naci za oko 17 hiljada trenutno (trojka za oko 19 hiljada - stariji je model i retko gde ima da se nadje kod nas). Stoji da sada za oko 5 hiljada probijaju budzet, ali bi trebalo da bude i nekih vecih popusta tokom leta. A, kao sto @e46glogi pomenu, moze i u tim outletima da se naleti na dobre popuste (proslog leta sam u otletu kod Ikee video Pegasus Trail 3 za oko 10 hiljada, cini mi se bez GTX-a). Inace, primetio sam da su sada patike (isti modeli samo, da kazem, novije generacije) na Nike i Adidas sajtovima (bar ovim evropskim) skuplje za 30-ak evra.Samo što mu te patike duplo probijaju zacrtan budžet...
Pa to je cena da odmah uzmes u svim mogucim bojama.Pegasus Trail, ali bez GTX, su kod IKEA bile 6.600 ili 6.900 dinara.
To je bila cena samo za onu narandžastu kombinaciju boja i bilo je brojeva do US10, a meni je za svaki dan Nike potreban 10.5, za trčanje 11. ***,Pa to je cena da odmah uzmes u svim mogucim bojama.
Ta narandžasto-bela i neka zelenkasta je sad 17.520 din, ostale 21k...To je bila cena samo za onu narandžastu kombinaciju boja i bilo je brojeva do US10, a meni je za svaki dan Nike potreban 10.5, za trčanje 11. ***,
Gde si uzeo i pošto?Juce mi stigle pegasus trail 3 gtx, i u odnosu na pegasus trail 2 isti broj, al kalup manji za 0.5cm.
Pre toga na nozi su mi bile airmax 270 react, kad sam obuo trail, neverovatno koliko je udobnije, lepsi "laksi" osecaj na nozi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari