Već je bila oštećena, ono bi puklo svakako do te mere posle nekog km.da mi onako uniste patiku trazio bih pare nazad
Samo da javim, možda će nekom biti od koristi, odbili su da mi zamene patike jer su nošene jedan dan. Sad cu da popunim onu izjavu o odustajanju od ugovora za online kupovinu i da im vratim. Bas me interesuje sta ce da bude..Ima li neko iskustva sa vraćanjem patika kada se omasi broj a nošene su jedan dan? Kupljene online u Tre*sportu. Imam onaj papir za povrat u roku od 15 dana. Nego malo mi je glupo jer te patike više ne mogu da se prodaju kao nove.
Probao, nije loša, manje kabasta od Nimbusa koji jeste mekaniji ali i preterano, gotovo gnjecav pod nogom. Istčao mi stariji Cumulus 22 za 6500din, tek trebam da ga testiram ali na prvu loptu sam zadovoljan, lepo hvata oko zgloba a ima dosta mesta za prste, u poređenju sa Nike Pegasus koje sam isto probao daleko više prostora u prednjem delu.mozda Asics Gel Cumulus 25, nije bas toliko cushion kao Nimbus, ima i 8mm drop. ili Novablast 3 (malo vise spartanski)
Probao, nije loša, manje kabasta od Nimbusa koji jeste mekaniji ali i preterano, gotovo gnjecav pod nogom. Istčao mi stariji Cumulus 22 za 6500din, tek trebam da ga testiram ali na prvu loptu sam zadovoljan, lepo hvata oko zgloba a ima dosta mesta za prste, u poređenju sa Nike Pegasus koje sam isto probao daleko više prostora u prednjem delu.
I uski kalupi čak i kad se nađe odgovarajuć broj u smislu dužine gazišta.Da, Salomon, Merrell, Terrex.. ima ih na sniženjima ali problem mogu da budu brojevi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari