Šta je novo?

Patike - generalna tema - bez zamene i traženja vaučera - vidi 1. post

Da li je ima neko Dune cipele, vidim ima u Beosportu, je l ok brend, kakav je kvalitet, kupio bih neke chelsea cipele ne znam gde da gledam, posto prvi put kupujem cipele?

Јел зна неко где имају елегантне ципеле или ципеле-патике доброг квалитета али не прескупе? Мсм ове Ф&Ф, Н фешн нарокају цене а квалитет споран... Или ако има тема нека да ме преусмери, пошто нисам нашао ништа кроз претрагу...

Јел зна неко где имају елегантне ципеле или ципеле-патике доброг квалитета али не прескупе? Мсм ове Ф&Ф, Н фешн нарокају цене а квалитет споран... Или ако има тема нека да ме преусмери, пошто нисам нашао ништа кроз претрагу...
Ono sto sam video mada nisu bas jeftine, ali msm da za ok pare dobar kvalitet, Reiker, Alpina, Planika ako imaju nesto, izgledaju ok one Dune London u Beosportu, ali sad nisam siguran, Ecco hvale, ima u temi

@stevan10 možda da pogledaš nešto u Clarks-u u Mileševskoj.

Pogledaj Ambitious brend, ima ih u Planici ima i u N Fashion-u.

Mada ja pikiram kad odem preko da uzmem Premiata, samo da im navatam sad novogodisnji popust. Uzeo drugar vec ih 3 godine fura kaze odlicne, kupio prosle godine jos jedan par istih, kaze nek se nadje :)

Nisam hteo da dajem neke konačne ocene za Tempo koja mi je pukla pred Bgd maraton u aprilu, i bile su nekoliko meseci na ivici kante za otpatke (posle samo 417km). U oktobru, posle Bukurešta, sam rešio da isečem i drugu, pre kante.

Posle 32km zaključak je da ih vraćam u regularnu rotaciju. Sasvim dobro funkcioniše, iako verovatno ima manju propulziju. U sredini jučerašnjeg 10k (lagano za dušu, oko 5+ min/km) treninga sam držao 4:15, na kraju je bilo 4:18, kad se odvezala pertla. Neće još u đubre, biju u donji unutrašnji list, mišić, zaobilaze koleno i tetive, za razliku od Mach 5 koji mi stresira itbs sve više, čim mi popusti pažnja o načinu kako gazim (608km).

1702544344729.png

Posle svega, ipak jeste patika za preporuku, mislim da ojača jako bitan deo noge za trku.

Ako je neko gledao yt kanal Rose Anvil, da li zna gde kod nas imaju da se kupe kvalitetne cipele, kao marke Red wings ili Red back, da mogu dugo da traju, kozni ulozak, da moze da im se menja djon... Pravi li se to negde kod nas?

Kožni uložak se dokupi i stavi u cipelu. Djon može da se menja na svakoj cipeli, samo je pitanje isplativosti takve akcije, a i sve teže je naći obućara koji zna to da uradi kvalitetno.
Kožni djon je dobar kao ideja, ali nije baš preterano upotrebljiv. Brzo se haba, ne trpi vlagu, relativno je tvrd i dosta klizi. Za neke posebne prilike - DA; za obuću za svaki dan - ne bih baš.
Bila je jedna radnja u Sava Centru sa ručno radjenim cipelama, ne znam gde su sad. Verovatno ih ima još koji to rade...
Pozdrav

Ima li neko iskustva sa ovim patikama

ima na yt reviews sigurno. deluju dobro, tpu plate (tesko za te pare da je carbon). jedino drop od 10mm, mozda malo extremnije za mene. ne pise koliko su duboki kramponi, ali spominju drum i umeren trail tako da… ono mozda nisu sad za ovo vreme

Ima li neko iskustva sa loto patikama? koji broj bi trebalo naruciti godinama nosim ADIDAS 42. Al' cini mi se da ili su mi noge otekle ili sam "preso" na 42.5. E sad sta mislite koji broj bi trebao da narucim ove? hvala

Pah sinocke bile 3750 :D definitivno prate forum samo mi cudno petak je vikend a oni dizu cenu

20231208-171143.jpg

Mada to bez nekoliko dana i nekoliko pređenih kilometara ne može da se oceni :)

Uglavnom standardno su uske, da su wide verzija bilo bi idealno...

Posle 2 nedelje nošenja mogu da kažem da sam baš zadovoljan!
Jedini minus je đon, nisam očekivao da će ovoliko da se klizaju čim malo zaledi...
Mnogo se više klizanju nego npr. Timberland 6-Inch čizme!

Ja ti kažem, kako se sneg otopio i preko noći zaledila ta voda čizme lete kao po staklu :)

Mada ja pikiram kad odem preko da uzmem Premiata, samo da im navatam sad novogodisnji popust. Uzeo drugar vec ih 3 godine fura kaze odlicne, kupio prosle godine jos jedan par istih, kaze nek se nadje :)
Potvrdjujem za Premiatu, imam 3 para, prvi par nosim 3 godine i bukvalno su i dalje kao nove, nigde se nisu odlepile i po udobnosti i velicini su mi bas legle, isto imam dva para uzeo na popusti za 17000 preko ff kad su bile akcije

Nsport. naručio patike prošle subote - primio 2 mejla, u prvom primljena porudžbina a u drigom "zapakovano, čeka kurira", naravno nije stiglo jer kurir živi na severnom polu pa dok dođe...

Kakve su Ambitious sad sam video umaju bas lepe cipele?

Portugalski brend, midrange segment, juri ih na popustu 30/40% jer ne vrede po punoj ceni. KG Fashion uvoznik, proveri i kod njih jer su prva ruka pa možda imaju jače popuste (Avangardia).
Hvala, trenutno su 30 posto

Portugalski brend, midrange segment, juri ih na popustu 30/40% jer ne vrede po punoj ceni. KG Fashion uvoznik, proveri i kod njih jer su prva ruka pa možda imaju jače popuste (Avangardia).
Moze pitanje, kada obicno budu veci popusti u radnjama, kada obucu kupiti najpovoljnije?

Najjeftinije stvari su da kupiš kad ti treba.

sta da cekas? dobre su ti i jos 30% jeftinije, da ti daju za dz?

To se slazem, zeleo sam sebe da castim nekim chelsea cipelama, sad su te ambritious 30 posto jeftinije, pa rekoh da li sad da uzmem ili nesto jos da cekam
Realna cena oko koje se kreću je 9 - 10 hiljada, 13, 15 i 18 nisu.

Eto da ti olakšam :)

Najjeftinije stvari su da kupiš kad ti treba.
Eto mudrosti ni od kuda.

Početak februara, uglavnom se povlači roba u magacin i čeka sledeću sezonu, popularni zimski paketi.

Prati nfashion, možda daju 10% dodatno između 8/10 januara, idu plate a imaju problem sa kintom.

2. Krug sniženja ide oko 10.01, 3. (Finalni) ide između 20-25.01.

Zima je krš, snega nema, biće veći popust 99,999% jer je lager prenatrpan. Ako imaš vremena, čekaj :)

Hvala svima, zivi bili

Nazad
Vrh Dno