jurodivi
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 15.08.2011
- Poena
- 1,165
Koji glass cannon, o cemu pricas? Pominjes teoretske build-ove koje nisi ni probao, a i sam samo nabrajas sta ne moze da se igra vise i to ti je super... Imam trenutno 3-4 skoro immortal build-a koji mogu kompletan sadrzaj (osim uber Atziri) da igraju. Aegis/ST/BoR blok, ST + Bloodseaker duelist, WoE/BoR duelist i RF/Incinrate. Ali su sve to prakticno isti build-ovi, veliki HP/regen, veliki armor, veliki blok. Ranger-a imam koji je ranije mogao i uber, ali jos nisam respecovao. Ne igra mi se. 2H cyclone sa Atziri sekirom je neigriv i uz 20/20 leech gem i 20/20 Blood Rage nema dovoljno leech-a, moze sa 6L sekirom i legacy Kaoms-om, ali to nemam. CI claw reave shadow neigriv, Arc low life neigriv, ES ne mozes da igras nikako. Na Arc-u imam 6600ES / 364 regen uz 20k dps po tool tip-u, 20/20 leech gem i lighting leech na beltu i oruzju. Zaginuo sam od belih mobova na lvl74 mapi, pack size + fracture modovi. Reave je bio igriv zbog ogromnog leech-a na kandzama, medjutim, sada imam 2,4 leech. Pre sam imao 27%. Mozda bi sa mirror ambusher-om i 6L shavsom bilo drugacije, ali to nemam niti cu u skorije vreme da dobijem. Ostalo vise i nemam volje da probam. Bukvalno sve sto je dobro se iz patch-a u patch nerfuje sve dok vise ne moze da se igra i to mi se nikako ne svidja. I mani se streamer-a, ja imam i druga posla u zivotu, ne igram po ceo dan PoE. Da li stvarno mislis da neko od nas ovde ima neke slicnosti sa likom koji je za 2 nedelje dosao do levela 100? Upravo je problem u tome sto GGG developeri cene igru po njima, a ne po ostatu igraca koji cine bar 99%.
@voka_gsw
Sada, u novoj ligi igram Kinetic blast, 81. level.
![]()
![]()
Ovo je trenutno drvo. 5L je oklop sa KB i ima LGoH. Nije los, u planu je Acro+Faze uz Lightning Coil (mada, najjeftiniji je 6ex bez slotova), ali opet necu moci ni da provirim kod Labyrinth boss-a. Bice oko 5k HP, ali bez armor-a ce pre ili kasnije da me 1 hit-uju. Pogotovo boss-evi poput pomenutog. Ovako bi trebalo konacni build da bude negde oko 90-92. levela. Nisam jos siguran za Acro, mozda je pametnije da se ode na IR. Dmg na KB-u nije bas onakav kao sto pise, ne racunaju se eksplozije, slican je kao Explosive Arrow, manji dmg, ali dosta brzi. Isti je princip, kad opalis nesto pored zida umre skoro instant.
Ja zaista ne znam kako sa tako uber buildovima i opremom uspevaš da gineš do tačke da odlučno tvrdiš kako je igr neigriva, iako to činjenice demantuju...2H Cyclone neigriv? Sa Atziri axe? ***, to je najpopularniji melee build u 2.0...Reave je najpopularniji 1H build a claws su ubed5ivo najbezbednije oružje zbog ugrađenog leecha/LoH. Kad smo kod leecha, mislim da sam skontao u čemu je tvoj problem (jedan od njih)...previše si se oslanjao na leech da bi preživeo. To je funkcionisalo pre 2.0, mogao si da igraš Rambo stil (u SC, barem) i da se osloniš da će te leech pokriti ali sada je leech nerfovan (bo5e rečeno, promenjen - upoznaj se sa novom mehanikom, komplexnija je, nije sve u %leechu). Više nije glavni "izvor života". I onda se opet vraćamo na endurance charges, Arctic Armor, Decoy Totem, Fortify, Warlord's Mark, Enfeeble, Temp. Chains, etc...koje nisam primetio da pominješ. Ne znam...jedino što bi moglo da objasni to da ti je sve "neigrivo", uprkos opremi koju imaš, je da jednostavno igraš nesmotreno pošto si navikao na faceroll u pre-2.0.
137% life i nula evasion nodova...ne znam kako misliš da preživiš. I opet ćeš zaginuti od belih mobova i žaliti se kako su upropastili i Kinetic Blast...
Pominjem streamere jer igraju istu igru kao ti i ja, po istim pravilima. Nisu oni ništa specijalno, igrači kao i svi drugi, samo imaju bo5i upload od nas pa mogu da streamuju
ali su napravili igru tako da bez Acuity ne mozes normalno da igras crit build
WTF? Svašta.
jer pre ili kasnije ces da 1 hit-ujes sam sebe
Pa, sa 137% life i 0 evasion nodova hoćeš, definitivno. BTW, uklonili su Thornflesh (reflect) affix sa mobova u mapama...sad je reflect manja opasnost no što je ikad bio.
a i taj flame dash je malo bagovit, ne znam sto ne naprave da je totalno nebitno gde ti je mis u trenutku kad ga koristis, neka ode koliki mu je max radijus...
ja za te boxove koristim phase run
Flame Dash je bagovit u smislu da te ne izbaci pun radijus osim ako ne pritisneš Shift kad ga aktiviraš. Možda su i ispravili to, nisam pratio patch notes...što se boxova tiče, Smoke Mine je majka (ali zahteva dobar tajming), Phase Run je dobar, Leap Slam, Whirling Blades, Lightning Warp (opet, dobar tajming), Flame Dash (uz pritisnut Shift), Blink Arrow kod strelaca...i, naravno, Decoy Totem i antifreeze pot.
Poslednja izmena: