Šta je novo?

Path of Exile

Koji glass cannon, o cemu pricas? Pominjes teoretske build-ove koje nisi ni probao, a i sam samo nabrajas sta ne moze da se igra vise i to ti je super... Imam trenutno 3-4 skoro immortal build-a koji mogu kompletan sadrzaj (osim uber Atziri) da igraju. Aegis/ST/BoR blok, ST + Bloodseaker duelist, WoE/BoR duelist i RF/Incinrate. Ali su sve to prakticno isti build-ovi, veliki HP/regen, veliki armor, veliki blok. Ranger-a imam koji je ranije mogao i uber, ali jos nisam respecovao. Ne igra mi se. 2H cyclone sa Atziri sekirom je neigriv i uz 20/20 leech gem i 20/20 Blood Rage nema dovoljno leech-a, moze sa 6L sekirom i legacy Kaoms-om, ali to nemam. CI claw reave shadow neigriv, Arc low life neigriv, ES ne mozes da igras nikako. Na Arc-u imam 6600ES / 364 regen uz 20k dps po tool tip-u, 20/20 leech gem i lighting leech na beltu i oruzju. Zaginuo sam od belih mobova na lvl74 mapi, pack size + fracture modovi. Reave je bio igriv zbog ogromnog leech-a na kandzama, medjutim, sada imam 2,4 leech. Pre sam imao 27%. Mozda bi sa mirror ambusher-om i 6L shavsom bilo drugacije, ali to nemam niti cu u skorije vreme da dobijem. Ostalo vise i nemam volje da probam. Bukvalno sve sto je dobro se iz patch-a u patch nerfuje sve dok vise ne moze da se igra i to mi se nikako ne svidja. I mani se streamer-a, ja imam i druga posla u zivotu, ne igram po ceo dan PoE. Da li stvarno mislis da neko od nas ovde ima neke slicnosti sa likom koji je za 2 nedelje dosao do levela 100? Upravo je problem u tome sto GGG developeri cene igru po njima, a ne po ostatu igraca koji cine bar 99%.

@voka_gsw
Sada, u novoj ligi igram Kinetic blast, 81. level.

Ovo je trenutno drvo. 5L je oklop sa KB i ima LGoH. Nije los, u planu je Acro+Faze uz Lightning Coil (mada, najjeftiniji je 6ex bez slotova), ali opet necu moci ni da provirim kod Labyrinth boss-a. Bice oko 5k HP, ali bez armor-a ce pre ili kasnije da me 1 hit-uju. Pogotovo boss-evi poput pomenutog. Ovako bi trebalo konacni build da bude negde oko 90-92. levela. Nisam jos siguran za Acro, mozda je pametnije da se ode na IR. Dmg na KB-u nije bas onakav kao sto pise, ne racunaju se eksplozije, slican je kao Explosive Arrow, manji dmg, ali dosta brzi. Isti je princip, kad opalis nesto pored zida umre skoro instant.

Ja zaista ne znam kako sa tako uber buildovima i opremom uspevaš da gineš do tačke da odlučno tvrdiš kako je igr neigriva, iako to činjenice demantuju...2H Cyclone neigriv? Sa Atziri axe? ***, to je najpopularniji melee build u 2.0...Reave je najpopularniji 1H build a claws su ubed5ivo najbezbednije oružje zbog ugrađenog leecha/LoH. Kad smo kod leecha, mislim da sam skontao u čemu je tvoj problem (jedan od njih)...previše si se oslanjao na leech da bi preživeo. To je funkcionisalo pre 2.0, mogao si da igraš Rambo stil (u SC, barem) i da se osloniš da će te leech pokriti ali sada je leech nerfovan (bo5e rečeno, promenjen - upoznaj se sa novom mehanikom, komplexnija je, nije sve u %leechu). Više nije glavni "izvor života". I onda se opet vraćamo na endurance charges, Arctic Armor, Decoy Totem, Fortify, Warlord's Mark, Enfeeble, Temp. Chains, etc...koje nisam primetio da pominješ. Ne znam...jedino što bi moglo da objasni to da ti je sve "neigrivo", uprkos opremi koju imaš, je da jednostavno igraš nesmotreno pošto si navikao na faceroll u pre-2.0.

137% life i nula evasion nodova...ne znam kako misliš da preživiš. I opet ćeš zaginuti od belih mobova i žaliti se kako su upropastili i Kinetic Blast...

Pominjem streamere jer igraju istu igru kao ti i ja, po istim pravilima. Nisu oni ništa specijalno, igrači kao i svi drugi, samo imaju bo5i upload od nas pa mogu da streamuju :) I za njih važi isto kao i za nas...plus, gro njih igra HC lige, pa su automatski hendikepirani po pitanju geara u odnosu na Standard. Baci pogled ponekad, videćeš da se igra svašta...neki Rus farmuje Atziri na Warbands igrajući Facebreaker Ice Crash, recimo. Melee build u privremenoj ligi. Farmuje Atziri.

ali su napravili igru tako da bez Acuity ne mozes normalno da igras crit build

WTF? Svašta.

jer pre ili kasnije ces da 1 hit-ujes sam sebe

Pa, sa 137% life i 0 evasion nodova hoćeš, definitivno. BTW, uklonili su Thornflesh (reflect) affix sa mobova u mapama...sad je reflect manja opasnost no što je ikad bio.

a i taj flame dash je malo bagovit, ne znam sto ne naprave da je totalno nebitno gde ti je mis u trenutku kad ga koristis, neka ode koliki mu je max radijus...
ja za te boxove koristim phase run

Flame Dash je bagovit u smislu da te ne izbaci pun radijus osim ako ne pritisneš Shift kad ga aktiviraš. Možda su i ispravili to, nisam pratio patch notes...što se boxova tiče, Smoke Mine je majka (ali zahteva dobar tajming), Phase Run je dobar, Leap Slam, Whirling Blades, Lightning Warp (opet, dobar tajming), Flame Dash (uz pritisnut Shift), Blink Arrow kod strelaca...i, naravno, Decoy Totem i antifreeze pot.

Poslednja izmena:
Ti stvarno ne citas nista, jel da? Reave je neigriv na ES build-u, kapiras? Napominjem konstanto taj ES, ali izgleda u prazno. Jesi igrao nekad CI ili low life, nesto sa ES-om? E u 2.0 ne mozes nista, bar ne sa opremom koju ja imam, a to je vise nego sto ce 95% igraca ikada da vidi, ali to sa tvojim teorisanjem nece da moze jer moras da probas prvo.

Atziri axe jeste najpopularniji 2H build jer je Atziri axe jeftina, a dobra sekira. Inace, najpopularniji u ovom slucaju znaci da ga igraju 8 od svih 10 2H igraca trenutno u igri. Najpopularniji je, stoji.

Thornflesh je uklonjen, ali reflect-a i dalje ima i evasion ti tu ne pomaze puno jer i sa beskonacnim evasion-om ne mozes sve da izbegnes. Da bi mogao da igras bezbedno sa malo vecim crit-om moras da imas accuty, ranije je pomagao VP, ali sada je bolje da imas makar i malo regena. Ja sa mojim dps-om, koji i nije neki trenutno 2 hit-ujem sebe na phy reflect mapi, spasava me LGoH. Na standardu imam strelca koji i sa auto attack ubija samog sebe, a ima i ogroman evasion i acro i 5400HP-a. Ajd sad, kad se tako razumes u KB i crit, ti meni napravi jedan Kinetic blast build sa vise od tih 137% life, a da imas dps bar kao moj trenutni na 90. levelu, plz?

Poslednja izmena:
koliko sam video nugi igra na HC Incinerate low life sasvim ok

Incinerate mozda, trenutno najbolji spell, trebao je da bude nerfovan tako da ne mozes sa echo da ga uparis (pored toga da nema vise shotgun efekta) pa je dmg buff-ovan poprilicno. Ne znam da li je bug ili nesto drugo, imam RF incinerate i stvarno topi sve, mislim da to nece jos dugo moci. Pored toga, i 6L znaci puno. Ja imam Arc/Lightning tendrils, to ne moze sada, mislim, mogu i da pokazem kako izgleda u igri i sta mi radi manji pack belih mobova. Imam ovde ispod postovanu i opremu i build vecine build-ova koje igram, mada nije sve izmenjeno od patch-a, ali opet moze da ukaze na sta mislim.

Poslednja izmena:
Ti stvarno ne citas nista, jel da? Reave je neigriv na ES build-u, kapiras? Napominjem konstanto taj ES, ali izgleda u prazno. Jesi igrao nekad CI ili low life, nesto sa ES-om? E u 2.0 ne mozes nista, bar ne sa opremom koju ja imam, a to je vise nego sto ce 95% igraca ikada da vidi, ali to sa tvojim teorisanjem nece da moze jer moras da probas prvo.

Atziri axe jeste najpopularniji 2H build jer je Atziri axe jeftina, a dobra sekira. Inace, najpopularniji u ovom slucaju znaci da ga igraju 8 od svih 10 2H igraca trenutno u igri. Najpopularniji je, stoji.

Thornflesh je uklonjen, ali reflect-a i dalje ima i evasion ti tu ne pomaze puno jer i sa beskonacnim evasion-om ne mozes sve da izbegnes. Da bi mogao da igras bezbedno sa malo vecim crit-om moras da imas accuty, ranije je pomagao VP, ali sada je bolje da imas makar i malo regena. Ja sa mojim dps-om, koji i nije neki trenutno 2 hit-ujem sebe na phy reflect mapi, spasava me LGoH. Na standardu imam strelca koji i sa auto attack ubija samog sebe, a ima i ogroman evasion i acro i 5400HP-a. Ajd sad, kad se tako razumes u KB i crit, ti meni napravi jedan Kinetic blast build sa vise od tih 137% life, a da imas dps bar kao moj trenutni na 90. levelu, plz?

Dakle, melee nije neigriv...? :)

Tvoj problem je što hoćeš da i da5e imaš damage da facerolluješ sve, kao nekad...ne ide. Ne u 2.0. Čim se ubijaš sa jednim autoattackom, tu nešto nije u redu...treba izbalansirati dmg i preživ5avanje.
Što se KB builda tiče, hoćeš crit, hoćeš sirovi dmg i hoćeš i da živiš sa 137% HP i 0 evasion...mnogo, kume :) Nema se dovo5no poena za sve, nečeg moraš da se odrekneš. Recimo... http://poeurl.com/zuuW4yh
Gubiš: Elder Power cluster (damage), jedan jewel slot, Primal Spirit cluster (mana, nadoknadi se opremom) i malo phys. dmg. Dobijaš: +37% HP, +112% eva umesto 0%, Ballistic Mastery i Revenge of the Hunted (nešto dmg, da se nadoknadi). I opciono Vaal Pact, i da5e vredi za 1 poen. U suštini, menjaš taj Elder Power klaster za ohoho life i evasiona, pa ti vidi šta ti je bitnije...niko ti ne soli pamet kako da igraš, ali je bezveze što ćeš opet ginuti kao blesav i kriviti igru a ne svoje apetite...

Incinerate i da5e rastura, bossovi se malo sporije ubijaju zbog shotguna, ali je jak u majčinu...

Oh, malopre naleteh na jednu foru za castere - da se koristi dagger sa Whirling Blades, Faster Casting i Fortify. Dobijaš movement skill i Fortify buff koji procuješ daggerom...nezgodno je za projectile buildove jer na daggerima ne može da bude projectile speed, ali...vredi. 20% dmg reduction nije za bacanje.

Poslednja izmena:
^Jos ako se ima neki normalan life regen, Whirling Blades + Fast Att + Fortify + Blood Magic su mnogo gotivan combo. Igram Sword Reave build na WB, nije normalno kako brzo se ciste low level mape. :)

1H shield nije neigriv, 2H je neigriv, bar sa priustivom opremom. Nigde nisam pisao o melee, upravo sam popljuvao fortify sistem kao resenje za sve probleme.

Sto se KB-a tice. Bez Elder Power ne moze, taj klaster daje ogroman dmg. Ja igram Shadow-a, ne Ranger-a, a i uz sve te gubitke na dmg-u, koji su poprilicni, ne bi mogao da igram phy reflect mapu, niti da prezivim Labyrint boss-a i slicne. Sta vise, ginuo bi jos vise jer ne bi imao dovoljan dps da odrzavam mobove na razdaljini. Optimalno resenje bi bilo da idem na IR i uz Lighting Coil resim problem phy dmg-a. I dalje ne bi mogao reflect, ali barem ne bi ginuo od 1 hit ranged boss-ova. To sto pricas o balansu ne pije vodu u ovom slucaju.

Previse branis igru i developere koji pokusavaju da je naprave sto vise HC, a nemaju kome tako da je prodaju, jednostavno, vas kojima ovaj sistem odgovara nema mnogo. Igru su i pre ovoga ljudi ostavljali jer je preteska, a sada su je napravili jos tezom.

Poslednja izmena:
1H shield nije neigriv, 2H je neigriv, bar sa priustivom opremom. Nigde nisam pisao o melee, upravo sam popljuvao fortify sistem kao resenje za sve probleme.
2H je i vise nego igriv, ali moras da napravis i koji kompromis. Skoro da nista ne moze da bude toliki faceroll kao sto je pre recimo bio onaj ele buzzsaw. Evo ja igram permastun groundslamera i jedini unique koji koristim je Marohi Erqi koji sam kupio za 5c i sam ga napravio na 5L i to samo zato sto trenutno ne mogu da priustim rare Coronal Maul. Koliko ces imati srece da napravis 5L to je druga prica. Nije igra toliko teska nego su ljudi navikli da igraju flavour of the month (or league) i da se setaju kroz content. Toga vise nema i kraj (ili ima, ali kosta). Uvek mozes da igras neki dual totem ako ti je svaki drugi vid ubijanja previse rizican i neisplativ ili da nadjes alternativna resenja kako bi dodatno poboljsao defense.
Istina je da je igra manje noob friendly, ali to ne bi smeo (ili trebao) da bude tvoj, ni moj, a ni problem bilo koga od nas koji ovu igru igramo vec par godina. PoE community je jedan od najkvalitetnijih trenutno i vecina igraca moze da nadje party, upozna se sa igrom kroz coop, dobije koji savet od iskusnijih igraca. Ako je neko bas zagrizeni solo igrac i totalno asocijalan onda PoE jednostavno nije igra za njega i kraj. Ne moze se svima ugoditi. Igra nije preteska vec jednostavno nije igra za casual igraca, sve ostale kockice se sklope vremenom.

Igra nije preteska vec jednostavno nije igra za casual igraca, sve ostale kockice se sklope vremenom.

Upravo je ovo problem, pre ovog patch-a si imao standard kao casual varijantu i HC za one koji hoce da ulazu vreme u tezi (ne casual) sadrzaj, igraju svakodnevno po vise sati, grindaju do besvesti. Plus lige za neku promenu. Sada imas HC i malo manji HC bez sadrzaja za neko opustenije igranje, a tako da uspe ne moze. Primer ti je Serbia gild, pre patch-a nas je bio 5-6 online, posle patch-a 15-20, sada nas je 7-8. Isto vazi i za friend list-u u kojoj nemam ni jednog iz gilde, posle patch-a je bila puna, sada imam jednog online, a i on je retko tu. Do septembra nece biti nikog, fora je sto i da promene nesto teko da ce se ljudi vratiti. PoE ni ranije nije bila lagana igra, veliki plus je bilo sto nema siemka igraca, ali sada su preterali.

@ ed_hunter3
Dual flame totem je jedan od najpopularnijih build-ova trenutno, ja ne volim i ne igram indirektne build-ove, ali mislim da imas dosta primera na PoE forumu.

Dakle, melee nije neigriv...? :)

Tvoj problem je što hoćeš da i da5e imaš damage da facerolluješ sve, kao nekad...ne ide. Ne u 2.0. Čim se ubijaš sa jednim autoattackom, tu nešto nije u redu...treba izbalansirati dmg i preživ5avanje.
Što se KB builda tiče, hoćeš crit, hoćeš sirovi dmg i hoćeš i da živiš sa 137% HP i 0 evasion...mnogo, kume :) Nema se dovo5no poena za sve, nečeg moraš da se odrekneš. Recimo... http://poeurl.com/zuuW4yh
Gubiš: Elder Power cluster (damage), jedan jewel slot, Primal Spirit cluster (mana, nadoknadi se opremom) i malo phys. dmg. Dobijaš: +37% HP, +112% eva umesto 0%, Ballistic Mastery i Revenge of the Hunted (nešto dmg, da se nadoknadi). I opciono Vaal Pact, i da5e vredi za 1 poen. U suštini, menjaš taj Elder Power klaster za ohoho life i evasiona, pa ti vidi šta ti je bitnije...niko ti ne soli pamet kako da igraš, ali je bezveze što ćeš opet ginuti kao blesav i kriviti igru a ne svoje apetite...

Incinerate i da5e rastura, bossovi se malo sporije ubijaju zbog shotguna, ali je jak u majčinu...

Oh, malopre naleteh na jednu foru za castere - da se koristi dagger sa Whirling Blades, Faster Casting i Fortify. Dobijaš movement skill i Fortify buff koji procuješ daggerom...nezgodno je za projectile buildove jer na daggerima ne može da bude projectile speed, ali...vredi. 20% dmg reduction nije za bacanje.

ne vredi da pricas

2H je i vise nego igriv, ali moras da napravis i koji kompromis. Skoro da nista ne moze da bude toliki faceroll kao sto je pre recimo bio onaj ele buzzsaw. Evo ja igram permastun groundslamera i jedini unique koji koristim je Marohi Erqi koji sam kupio za 5c i sam ga napravio na 5L i to samo zato sto trenutno ne mogu da priustim rare Coronal Maul. Koliko ces imati srece da napravis 5L to je druga prica. Nije igra toliko teska nego su ljudi navikli da igraju flavour of the month (or league) i da se setaju kroz content. Toga vise nema i kraj (ili ima, ali kosta). Uvek mozes da igras neki dual totem ako ti je svaki drugi vid ubijanja previse rizican i neisplativ ili da nadjes alternativna resenja kako bi dodatno poboljsao defense.
Istina je da je igra manje noob friendly, ali to ne bi smeo (ili trebao) da bude tvoj, ni moj, a ni problem bilo koga od nas koji ovu igru igramo vec par godina. PoE community je jedan od najkvalitetnijih trenutno i vecina igraca moze da nadje party, upozna se sa igrom kroz coop, dobije koji savet od iskusnijih igraca. Ako je neko bas zagrizeni solo igrac i totalno asocijalan onda PoE jednostavno nije igra za njega i kraj. Ne moze se svima ugoditi. Igra nije preteska vec jednostavno nije igra za casual igraca, sve ostale kockice se sklope vremenom.

ja sam u hardcore Tempest ligi uzeo level 82 sa CRIT melee buildom sa onim budzavim novim skilom wild strike :D

Poslednja izmena:
predlog za dual flame totem?
Kao sto toxicm rece, dual flame totem ti je najlaganija varijanta sa kojom mozes i mf da igras. Ja sam do skoro igrao dual crit shockweave totem sa reverse knockback rukavicama i setao sam se kroz content jer mobovi ne mogu da ti pridju (osim flickera). Pisao sam pre par strana o tom buildu nesto kratko. Tih par neizbeznih unique itema bi te kostalo 20c. Prelistaj par prethodnih strana i vidi sta je neophodno ili ako te bas interesuje build mogu da ti kopiram tree i napisem neki mini guide. Btw build jeste glass cannon, ali je survivability prilicno dobar zbog reverse knockback detalja.

Hvala za info u vezi dual totem buildova. Ja sam prvo probao dual shockwave, imao sam i jedan carcass jack za to. Posle me je smorilo sto mi mobovi mnogo beze da kazem, tacnije taj shockwave ih izbaci iz range-a, i onda mi je trebalo mnogo vremena da ih ubijem, pogotovu ranged mobove. Pa sam onda presao na dual flame totem zbog toga. Mada mi taj reverse shockwave deluje zanimljivo, jel mozes da objasnis sta je to? Deluje mi zanimljivo posto zvuci kao da ih totemi privlacs umesto da ih odbacuju? To bi eliminisalo problem koji sam imao sa buildom. Ako bi mogao da mi pozajmis rukavice da probam? 20 c ulaganja u taj build mi ne bi predstavljalo probćem, imam par ex u steku cini mi se...

Poslednja izmena:
Ja sam video jedan samo u PvP-u, stavis jedan totem ispred igraca/mobova, jedan iza. Ko fliper bude. ( :
Sa rukavicama je vec malo drugacije ide, tu ih knock back privlaci.

Poslednja izmena:
Meni su lično totem buildovi oduvek bili interesantni, iako ih mnogi ne vole...interesantna mehanika koja potcrtava šta se sve može u ovoj igri...
Nije mi jasno zašto toteme nazivaju dosadnim, braindead buildom kad zahtevaju da paziš na tvoju poziciju, na poziciju totema, gde su sada, gde ćeš postaviti sledeći za 5 sekundi, koga će oni potkačiti, čiji će aggro privući, itd. To sve je još izraženije kod SWT jer ima knockback. Daleko aktivniji playstyle od većine...po čemu je sve to dosadnije od prostog priđeš-udri-udri-udri-mob mrtav-produži-udri-udri-udri...što je gro buildova.
Slično važi i za trap buildove...

BTW, ako planiraš Shockwave Totem, igraj ga kao crit. Ne zahteva mnogo veće ulaganje na drvetu od non-crit verzije a vredi, i sa malim crit% ćeš critovati često i rasprskavati mobove sa Hatred. Takođe, pokupi sve AoE nodove.

Flame Totem uglavnom ne igraju kao crit (mada, može i tako), možda zato što za SWT nemaš gde drugde da utrošiš poene na dmg osim na crit, AoE i standardne totem nodove, a za Flame Totem treba da uložiš i u fire/elemental nodove. Uglavnom, FT je jak i bezbedan i jedan od najbržih skillova za levelovanje.

Primetio sam da neki furaju Incinerate toteme...Spell Totem + Incinerate. Još jače od standardnog Flame Totema, možda zato što je Incinerate veoma jak. Plus si bezbedniji no sa standardnim Incinerate buildom.

hvala na savetima i predlozima, bas bih voleo da probam taj reverse shockwave. Ja prosli put kad sam igrao shockwave napravio sam build tako da sam uzeo onaj skill da mi se evasion pretvori u armor, ali sam shvatio da sam se zaebo, jer mi to nista nije znacilo, posto taj armor kao da nisam ni imao. Sad kazete da je armor malo buffovan, mada ja sam i dalje nepoverljiv prema tome.

Pre 10ak min mi je pao mirror of Kalandra, ako znate potencijalnog kupca javite mi :)

cestitam i ovde :)

Hvala :)

poklonio :(

gz na ogledalu! Šta si na kraju uradio, prodao ga?
Jedva sam uspeo da ga prodam, dok nisam poceo malo da trazim i proveravam, nisam iskreno ni znao koliko je sam mirror vredan i redak, fazon od cele PoE zajednice naslo ga je mozda 10-15 ljudi, bio sam frapiran koje sam srece bio. Vrednost u WB ligi mu je 90-140ex, ali je fora sto niko nema toliko ex, ne mozes da nadjes kupca, stavis da prodajes i javi ti se milion likova samo da ti kazu svaka cast i da se oduseve, posle dugo cimanja javio se neki lik i rekao da moze da sakupi 50ex i njemu sam prodao. ***, mozda sam mogao da cekam i da ga cuvam, ali tom filozofijom uvek mozes da se vodis za sve, uvek moze bolje da se prodje, 50ex mi je i vise nego dovoljno da kupim opremu koju pozelim, sto i radim sada, mada imam neki osecaj da ce mi opet pasti nesto vredno, ortaku sam bio doneo srecu, svaki put kad smo pricali preko steama dok on igra padali su mu unique kao ludi i pala mu je bila i tabula rasa, tako da mislim da sam srecne ruke i ne brine me sto je mirror prodat za mnogo manje nego sto vredi, bilo je ili ga prodas za 50 ili ti ostane u inventoriju dok ne izgubi vrednost (barem ja tako razmisljam, mozda je pogrestno, ne znam).

Jedini problem je sto njemu ne moze da padne vrednost no dobro, izabrao si 50ex mozda je bilo bolje da sacuvas ali ko zna zasto je to dobro ;) svaka cast ponovo

Znas kako, da je u pitanju prodaja za pravi novac, tu bi ga cuvao koliko treba, ali posto je ovo igra i ne mozes finansijski da se ovajdis od ovog itema, onda sam se manje cimao. Sustinski gledano imao sam losu opremu, a bila mi je preko potrebna, posto su mi statsi prilicno dobri i tu nisam vise imao sta da budzim, kombinacija gemova mi je takodje dobra, samo mi je falila oprema, koja je mnogo skupa, a pored mirrora mi nikada nista nije palo niti sam imao cime da kupim opremu. Koliko vec godina igram ovu igru, tesko sumnjam da cu je jos duze vremena igrati, a da cekam da mi se igra smuci pa da prodam za ex koji mi tada nece nista znaciti jer necu igrati igru mi je posebno glupo. Izmenjao sam gomile buildova, bar 20 puta do sada presao celu igru na svim tezinama i igra mi gubi draz, sto mislim da je i normalno, imam odlicnog karaktera kome treba oprema i posle kog sumnjam da cu dalje igrati igru, eventualno povremeno, da se prisetim.

Cena EXA je dosta veca na WB nego na Standard.
Hbg da ti je pao na Standard mislim da ne bi imao nikakvih problema da ga prodas koliko vredi, ovako ti najbolje znas racunicu.

U svakom slucaju svaka cast za drop, ja iskreno prvi put cujem da je nekome koga znam dropnuo taj item.

Ja da sam bio na tvom mestu iskreno bih pokusao da ustedim za neki mirror fee. Verujem da vec ima brutalnih weapons craftanih na WB. :)

ne razumem onda kako moze cena da bude 90-140 kad niko nema toliko? na standard je 200-240. bolje da si ostavio pa nek predje u standard :)

Ne budite naivni da niko nema 90ex, u temp ligama ljudi trejduju/flipuju po ceo dan i skupljaju stotine i stotine exalta. 50ex ti je dovoljno da napraviš, manje više, šta hoćeš. Napravi neki SRS za 10ex, facerolluj sve u igri, uključujući i Uber. Padne ti Acuity.. boom... eto još 100ex. :D

P.S. To da donosiš sreću ortaku me podseti na nešto. Kad sam levelovao svog shadow, igrao sam mape sa jednim likom koji me je zezao da mu donosim sreću. Svaki put kad smo igrali, lik je dobio carto u 78 mapi. A, naravno ... ja nisam dobio carto nijednom. :D

Vrh Dno