Šta je novo?

Path of Exile

Nisam igrao par dana, malopre usao da odigram malo, ali lag je bio nenormalan. Bas me zanima koliko ljudi igra ovu igru u vecernjim satima.

Mene je sinoc 2 puta izbacilo iz igre i kao da je postojao mali lag,ali nista iritirajuce!

ja danas umalo nisam umro od desync. veceras je bilo ok

ova igra mi je pocela ici na ... nesto je cesto pocela da "puca" i izlazi u win.

Meni uopste ne puca, igram mape satima, sve stabilno.
Jedino onda kad su izbacili 1.0.0 i par dana nakon toga je bilo problema.

@Oki: Pazi da se ne zaletis sa tom kapom :D

raspala igra.ne mogu naci imperial garden ulaz.jednom sam ga nasao opusteno i kad sam zaginuo sad ga nema.odem na youtube da vidim gde je i naidjem na ovo.
[YOUTUBE]IYT276m6obc[/YOUTUBE]

Ja kad stavim tu kapu dps mi skoci sa 150K na preko 200K :)
Ali kad pogines na 91 levelu zbog previse dmg-a tj. reflect-a, izgubis 10% exp onda neces vise da se zaleces, veruj mi ;)
A ta kapa ti kao negativnu stranu daje da primas do 50% veci melee dmg, kad igras jace mape ovo je katastrofa. Eventualno bi mozda moglo da se ukombinuje sa pasivnim skilom Mind over Matter, ali on tek zahteva dodatno ulaganje.

Poslednja izmena:
Mene nije ubio lag, možda jednom... Ali me zato AIMP ubio 3 puta do sada. :)
Iskoči prozor na sred ekrana da je moguć update i ako klikneš na njega on te baci na desktop i dok se vratiš vidiš smo "Ressurect". :p

Kad pročitam ovako nešto odmah pomislim "hoću da budem kao ovaj kul tip!", a onda "ne vredi. uninstall". :d

Ja imam 600dps na level 75.. Računam, ako igram 1-2 sati dnevno.. za oko 7 godina, ispašće nešto od mog karaktera! :D

Mene nije ubio lag, možda jednom... Ali me zato AIMP ubio 3 puta do sada. :)

Kako ja gledam, pravim igračem svako može da se smatra samo ako ispuni dva osnovna uslova:

1) Napaljeno ime za svog karaktera.
2) Kad umreš bar jednom zbog desynca. Poželjno na Merciless kad ceo dan pokušavaš da se leveluješ.

Dali je uopste neko uspeo da dodje do 100-ke?

Ali kad pogines na 91 levelu zbog previse dmg-a tj. reflect-a, izgubis 10% exp onda neces vise da se zaleces, veruj mi ;)
A ta kapa ti kao negativnu stranu daje da primas do 50% veci melee dmg, kad igras jace mape ovo je katastrofa. Eventualno bi mozda moglo da se ukombinuje sa pasivnim skilom Mind over Matter, ali on tek zahteva dodatno ulaganje.

do tada ce ova kapa da se uvali za 2-3 ex i uzece se nesto drugo.. a mozda i dropne nesto gotivno jer sada zaista 10 puta lakse ubijam.. daleko je 91lvl ali za moj 63 ovo je odlicno
inace slazem se sa tobom skroz.. mada i u grupi kada igramo mape ja reflect ne osetim!? ne znam kako/zasto

Namuljao si se a? :)

Dali je uopste neko uspeo da dodje do 100-ke?

Jedna osoba na HC (i ovo se verovatno nece ponoviti duzi period, posto je ta osoba koristila build koji je odmah zatim nerfovan u zemlju), 5 osoba na SC.

@Oki: Ne osetis reflect zato sto ti je DPS jos uvek mali.

Poslednja izmena:
Koji je to build koji je koristila ta osoba na HC ?

Nerfovali su sam spark skill.
@ed_hunter: Mozes da igras dual pa cak i triple-totem :) U 1.0.0 patch-u su ubacili brojne pasivne nodove po celom drvetu koji ojacavaju toteme, tako da sada totemi mogu da budi i jaci samo ako se lepo osmisli build.
I ne moras Spark imas i druge magije.

ja sam probao dual shockwave i smorio sam se totalno. onaj lik na yt postavi dva komada i oni biju preko celog ekrana i što jednom pipnu odma ubiju, a ovi moji biju po metar u krug i treba im po 20 sekundi da ubiju moba. a u više navrata me bojkotuju i mob priđe i bije ih, a oni kuliraju, neće da rade ništa samo stoje. i onda ja moram da priđem i ubijem ih. kuku majko da sam uzeo dva komada onda ne bih mogao ni da ih bijem, mogao bih samo da stojim i gledam kako ih mobovi biju, a oni neće da uzvrate... s obzirom da su totemi u poe živa bića, mogu samo da zaključim da mi se ponekad stvori neki miroljubivi koji neće da se bije, ili neki buntovnik koji štrajkuje

Izašao peč ko nije video, Scion još jači, map boss-ovi daji veći i kvalitetniji loot! :eek:

Ja samo Nemesis igram, trenutno lvl 36 Scion. :p

jebao te steam :p

Kako ja gledam, pravim igračem svako može da se smatra samo ako ispuni dva osnovna uslova:

1) Napaljeno ime za svog karaktera.
2) Kad umreš bar jednom zbog desynca. Poželjno na Merciless kad ceo dan pokušavaš da se leveluješ.

napaljeno ime- checked :D
a sto se desynca tice ne postoji osoba u celom PoE koji je zaginuo vise puta nego ja, thanks to desync, bataljujem igru dok to ne srede, izgubim po 50% XPa koje sam "krvavo" farmovao :(

Nazad
Vrh Dno