Šta je novo?

Path of Exile

Takav je slučaj oduvek u igrama ovakvog tipa. Spawnaju se posle određenog vremenskog perioda da bi mogao da grinduješ ako želiš :)

Mine rade posao sjajno na početnim nivoima! Svaka preporuka!
Noob saveti: Koristite cipele koje vam povećavaju brzinu (cilj je postaviti minu između vas i protivnika i namamiti ga u nju pa vam brzina kretanja dosta znači) i štapove koji povećavaju spell ako koristite "elemental" mine.

Takav je slučaj oduvek u igrama ovakvog tipa. Spawnaju se posle određenog vremenskog perioda da bi mogao da grinduješ ako želiš :)

Smor. :(

Nego, dajte neke slike vaših heroina (ovi što vode rendžere), da vidimo mi početnici šta koristite od opreme. Nalazi se svašta i ne bih da prodam iz neznanja nešto dobro. :)

Auuu, šta mi napraviše neki pobesneli zečevi. :zgran:

Jedva sam nekako ubio onog lika u zatvoru, bežao sam kao pomahnitao u krug i bacao neke mine (kao što je SS i rekao), onako kukavički i na kvarno sam ga omlatio, i taman sam pomislio da idem malo da se relaksiram van zatvora kad me zaskočiše zečevi. :D

Odoh da spavam, preterao sam danas s ovim. :)

Poslednja izmena:
kakvi zecevi :D

Sale KG, nasmejao si me do suza. :)
Prelistaj postove ovde i na online delu, tamo ima PoE topic takodje. Najbitnije ti je da budzis resiste, life i po malo dmg kroz pasivne, a gotovo isto vazi i za gear. Svaki unique item koji ti padne pokazi na guild chatu, pa ce ti neko od nas reci da li vredi cuvati/prodati ili je za vendora. Slobodno pitajte u igri sve sto vas interesuje, neko ce sigurno pomoci.

Ma nemam pojma, spavalo mi se pa mi ličili na zečeve jer skaču (može i kengure :p).

Boyan, moraću malo to da izučavam, do sada sam 85% izučavanja išao ka dmg. Nisam daleko stigao, lvl. 13 tek. :)

Edit: M!ST!CX, da to su ti jarići ipak. :D

Poslednja izmena:
Ajd, ako neko igra sa paladinom da ispise kako je najbolje da se ide. Trenutno forsiram Mace (nosim ili 2H Mace, ili 1H Mace uz neki mac). Forsiram STR granu za sada, na INT sam uzeo prvi skill za regeneraciju mane i dalje ne znam gde, sta? Dizao sam HP, Armor i sada dosao do onog +30 Dexterity skill-a. Jos nisam odlucio ni koje oruzje cu da nosim, ova 2H toljaga razvaljuje, zavrnem se 2x i ubijem 10 moba. Najverovatnije cu nju kao primarnu, plus 1H Mace sa stitom za tankovanje kao sekundardno oruzje. Oklop trenutno stavljam (odokativno) najbolji koji nadjem, gledam da ima regeneraciju HP-a, ne znam da li da forsiram armour, evasion ili onaj shield (trenutno imam od svega po malo). Hteo bih nekog klasicnog ratnika za prve redove, plus po neka korisna magija.

mene nervira sto ima mnogo istih itema samo sa razlicitim kombinacijama boja.
gde moze da se procita sta daje quality na nekom itemu i sl.

nego uzeo sam templara pa me zanima cime on treba da pegla i u kojem pravcu ga treba razvijati.jel imaju likovi neka oruzija koja su samo za njih ili svi pegaju sa cime stignu?

Poslednja izmena:
Izbor karaktera se svodi na to da birate startne karakteristike i ono što je mnogo bitnije - početna pozicija u stablu razvitka. Cilj je da se neki lik što bolje prilagodi nečemu.
Npr Templar ima blizu grane koje vode ka bonusima na totemima, ka bonusima za DMG, HP, elemental dmg (recimo elemental totem)... Templar je loš izbor za lika sa lukom i strelom...
Sloboda u prilagođavanju je velika baš zahvaljujući tom stablu razvitka + na sve to izuzetan izbor "item"-a = gotovo je nemoguće napraviti 2 puta istog lika.

Ajd, ako neko igra sa paladinom da ispise kako je najbolje da se ide. Trenutno forsiram Mace (nosim ili 2H Mace, ili 1H Mace uz neki mac). Forsiram STR granu za sada, na INT sam uzeo prvi skill za regeneraciju mane i dalje ne znam gde, sta? Dizao sam HP, Armor i sada dosao do onog +30 Dexterity skill-a. Jos nisam odlucio ni koje oruzje cu da nosim, ova 2H toljaga razvaljuje, zavrnem se 2x i ubijem 10 moba. Najverovatnije cu nju kao primarnu, plus 1H Mace sa stitom za tankovanje kao sekundardno oruzje. Oklop trenutno stavljam (odokativno) najbolji koji nadjem, gledam da ima regeneraciju HP-a, ne znam da li da forsiram armour, evasion ili onaj shield (trenutno imam od svega po malo). Hteo bih nekog klasicnog ratnika za prve redove, plus po neka korisna magija.

Recimo, taj 2H ti može odlično poslužiti za "gomile" dok bi ti dobar štit dao odličan armor ili čak i resistance protiv "boss"-ova.
Fora je da imaš dovoljan resistance ali i HP kada stigneš do glavonje ali isto tako da imaš i DMG inače nećeš moći da mu skineš onoliko koliko on obnavlja svoj HP. :)

Poslednja izmena:
Kako da se prikljucim bench guild-u?

^
Hvala!:wave:

Pobio sam neke pauke i uvalio mi se neki Maligaro's Spike - http://pathofexile.gamepedia.com/Maligaro's_Spike

Vidim da je povezan s nekim kvestom, samo ja taj kvest nemam otvoren. Ne mogu da ga izbacim iz inventory-a pa me zanima gde da idem da to rešim jer mi zauzima mesto u ionako malom inventory-u.

prethodnu zonu da otrujes drvo koje blokira pecinu

jedan lep item za levelovanje :)
item level 59

Prilozi

• screenshot-0005.jpg
    screenshot-0005.jpg
    914.8 KB · Pregleda: 91
Ostao mi je mrtvi dominus, koji se pretvorio u pauka, i oduzeo sam mu nekih 20% hp-a, nisam stigao da napravim portal, restartovala se citava mapa, pa me interesuje da li je dominus ostao na isto hp-a ili cu morat jos jedno 2 sata da spamujem portove?
Trenutni skill tree, mada mi se cini da cu morati da mjenjam jer mi je dmg 0...

Meni nece da padne bow da valja, nema sanse. Vucem trenutni bow jos od 20. lvl, a sada sam 50. Strasno, dosao pred kraj 2. act-a i imam opake probleme. Najobicnijeg kostura moram da pogodim jedno 5 puta da bih ga ubio. Moze da se igra, al kajtujem kao manijak i sve traje uzasno dugo. A sto je najgore, nikako da padne bolji.

Inace do sada dva unikatna itema pala, 2x RedBeak rusted sword.

Ja sam presao na cruel tezinu. Normal mi je prosao dosta lako kao i svi bossovi. Pri kraju sam prvog acta na cruel, za sad ide ok...
Ako neko nadje dobar 2hand wpn sa 4-5 crvenih soketa linkovanih neka se javlja. :)

@Ivan985: Probaj preko trade chat-a da kupis neki bow. Napisi nesto tipa "WTB good (physical/elemental - zavisi sta koristis) bow up to level 50" i spamuj kroz razlicite kanale (ne racuna se kao spam), javice se neko sigurno.

Hahahaha pade mi treci RedBeak sword, otp. na svakih 15 nivoa mi padne identican unique.

imam neke bows, pa cu ti linkovati kad budem in game, ako ti neki odgovara

Ctrl+alt + klik na item

Vrh Dno