Evo me na Merciless tezini(najteze) i 58 lvl,sad je vec dosta teze i jako se mora paziti jer svasta mi izlece tipa melee mobovi koji se stvori na tebi i skida 1/3 Energy shielda po udarcu.Smrt skida sad po novom 5% xp-a,a skidalo je 10% na Merciless tezini.
Ressistovi su jako bitni,realno ispod 40% neke bossove nemozes ni preci.Sa partyjem se dosta brze leveluje i prelazi igra,nego solo.
Skidalo 15% na Merciless, sada skida 10%.
bump
[youtube]WlzN-GcbkNk[/youtube]
:d
Kad Blizzard moze da prodaje iteme za 250 evra i da ih posle izlaska update-a ucini bezvrednim i tako pljune u lice svojim igracima na najgori moguci nacin, zasto mali GGG ne moze da ubaci Razer otiske?![]()
Au koje nepoznavanje
Ne prodaje Blizzard iteme vec igraci jedni drugima, kao i u mnogim drugim igrama, pocevsi od Diabla 2.
Isto tako se i u POE kupuju itemi, samo ne preko AH u igri, vec preko foruma... To sto vecina noobova to ne zna, ne znaci da ne postoji trziste.
Ma ja sam ugrabio priliku da prodajom golda za evre poreko rmah-a sebi obezbedim iskljucivo kupovinu ekspanzije "za dz" jer mi se nije davao pravi kesh za ekspanziju za nalog koji ne glasi na moje ime [ kupio sam bnet nalog od coveka odavde sa foruma i da hocu nisam siguran kako bih svoj paypal povezao na tudje ime itd itd ]
Ma znam ja sve to. Ali ne pricam o prodavanju itema van sistema sto postoji u D2 i PoE.
Onaj ko kupi item van igre je na svom i sam preuzima rizike koji idu sa tim i takve ne treba zaliti.
Ali ako item kupis legalno, preko igre, onda je to druga stvar i tada firma koja je to izmisliala preuzima na sebe odgovornost, tj. tako bi trebalo.
Uostalom, od svake transakcije uzimaju procenat.
Ja prvi kao igrac ne zelim da zbog nekoga ko daje pare, da igra ispasta. Zelim da se vremenom dodaju jaci itemi i da stari postaju jadni, a ne da slucajno u ekspanziji ne sme da se pojavi bolje oruzije, jer su zaboga ljudi kupili svoje virtuelne sekire za prave pare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari