Šta je novo?

Path of Exile

Ja cu pokusati da budem online, zavisi od obaveza. Pretpostavljam da igramo Standard? Hoce li ponovo biti Onslaught?

Pozdrav svima,

da li ste mozda razmisljali o opciji pravljenja guild-a s obzirom da je i to jedna od opcija koju imamo sa izlaskom igre?
Ingame community je svakako laksi za komunikaciju nego pojedinacne poruke na forumu, a i igracima koji ce se tek upoznavati sa igrom bi dobro dosla pomoc ljudi koji vec neko vreme igraju PoE.
Vidim da je Versus vec postavio pitanje lige koja ce se igrati, a ujedno i mene to interesuje. Krecu dve nove lige, Dominus (standard mode) i Nemesis (hardcore mode).
I poslednje, da li je iko zainteresovan za igranje PvP-a? Bice opcije 3vs3, 6vs6, turniri i capture the flag mod.
Uostalom, patch notes je izasao, pa ko je voljan moze da prelista. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/545523

pa naravno da ce biti BENCH guild :p

Meni odgovara Hardcore (ili Nemesis), ali posto vec vidim da smo previse miksovani, bolje onda Dominus. Nisam siguran koliko sam voljan za PvP, mislim da cu sacekati malo da vidim kakav je balans u 1.0.0.

Ne znam da li ste vec bacili pogled na promene, ali ovaj novi keystone Avatar of fire deluje poprilicno OP. http://i.imgur.com/YzL1KtX.png evo slike za one koji nisu stigli da vide.
Deluje mi kao da ce Explosive arrow da bude poprilicno dobar build. Nisam siguran u mehaniku tog skilla, ali deluje mi da ce bez Vaal Pacta reflect damage da bude veliki problem.
Slazem se sa Versusom da je Dominus liga najbolja opcija trenutno, iako sam vise za Hardcore.
Ukoliko imate Kaoms chest nemojte ga prodavati jer ce novi Kaoms biti drasticno promenjen (500hp i neki fire dmg ako se ne varam), tako da ce legacy Kaoms biti sve skuplji i skuplji kako vreme bude odmicalo.
Mislim da isto vazi i za Shavronnes.

Poslednja izmena:
bela majica?

ima se moze se :)

Naveo sam da hocu crnu, sa path of Exile logom :)

Pa ne dobija se samo majca :p

800 Points
Divine Supporter Forum Title
Extra 50 points
(Replaces the Extended Digital Soundtrack since you have purchased it already)
Divine Weapon Effect (Video)
Divine Rhoa Pet (Video)
Baby Rhoa Pet (Video)
Path of Exile Logo or Tabula Rasa T-Shirt
Chaos Orb Keychain
2 Path of Exile Stickers

Hteo sam prvi pack gde se dobija nesto fizicki, jeste skupo al sta da se radi, ne kupujem igre svakog meseca :p

meni bela bas kool :) i onda samo ubacujes gemove :)

I meni bela skroz cool, ko ne zna bice u tripu... a ko zna zna :D

Nego, cackao malo po sajtu i forumu pa ne nadjoh nista... ima li negde neki pre-download, ili moramo da cekamo da izbroji jos ovih 16h?

Kazu da je ovako zbog "suspensa" tj. da ne znas sta ti se sprema iza coska :)

Benchmark Anarchy TeamSpeak3 server ponovo radi.
Ako ste voljni, možemo preko njega vršiti glasovnu komunikaciju.
Adresa: 50.87.16.74
Šifra: sifra

---------

Šta dobijam ako igru igram preko Steam-a?

Eventualno ce dodati achievements i trading-cards, to je to za sada. Uglavnom ne isplati se. :)

bogme velik patch :)

Palim Teamspeak kad se server podigne, vidim jos uvek je offline.

EDIT: Izgleda da je server online, ali dobijam iznenadne disconnected errors.

Poslednja izmena:
Serveri su preoptereceni, i ja sam dobio 4-5 random dc-a.
Krenem explosive arrow build i kako sam usao u The Coast (ex Terraces) tako mi padne Silverbranch bow. :) Jeste crap item, ali s obzirom da se krenulo bez icega i da mi bas nesto tako treba RNG je vise nego dobar. :)

download zadnjih 100MB 30kB/s... :|

Kazu da je ovako zbog "suspensa" tj. da ne znas sta ti se sprema iza coska :)
Kapiram, ali mislim da to može da se reši i na drugi način. Da su makar dali slobodu pa da podesiš kako ti odgovara. Poslednjih mesec dana sam je igrao u prozoru, dok mi nije puko i rešio da probam nešto drugo.
Mislio sam da će uraditi nešto po tom pitanju dok stigne do finalne verzije, ali izgleda ništa od toga ni u budućnosti.

Evo malo da parite oci:

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/535207/page/1

U ovom threadu je lista mirror worthy itema koje su ljudi kraftovali. Da bi se dobio jedan takav item, potrebno je potrositi mnooogoo exalted, eternal, divine i drugih orbova. Zbog toga je i cena mirrora toliko skocila (drugi razlog je taj sto mirora ima jako malo, sansa da padne je ravna nuli) jer sa istim mozes da imas jedan end game item.

14K+ igrača na Steamu :banana:.

Imao sam čast da mi developer na Steamu potvrdi tvrdnje :d.
http://steamcommunity.com/app/238960/discussions/0/792924412322084809/#c792924412484006932
Šta dobijam ako igru igram preko Steam-a?
Dobiješ kompletnu Steam integraciju i možeš bez problema da spojiš nalog.

Eventualno ce dodati achievements i trading-cards, to je to za sada. Uglavnom ne isplati se. :)
Bolje ne kucaj ako ne znaš.

Achievementi i kartice su već dodati.

Dobiju se superiorni Steam serveri i sve prednosti Steam integracije.

Za arhivu:

Bolje ne kucaj ako ne znaš.

Achievementi i kartice su već dodati.

Dobiju se superiorni Steam serveri i sve prednosti Steam integracije.

Napisao sam eventualno zato sto nije jos bilo online na Steamu. Moze li primer jedne prednosti Steam integracije i molim te dokaz da Steam dobija svoje servere za PoE? Kako onda GGG planira da mi igramo zajedno ako ce biti poseban odvojen gateway?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno