Šta je novo?

Path of Exile

zato sto je to samo jos jedna od zabavnih teorija zavera :)
Meni su padali itemi koje sam prodao za 60 i 80e. Drug je prodao jedan za 250.
Mislim da se ozbiljna firma koja zaradjuje desetine i stotine miliona ne bi bavila pilicarskim fazonima da zaradi par desetina hiljada evra.

samo kažem da niko nije imun na pare, to se odnosi na sve od direktora do nekog na kraju lanca koji ima pristup generisanju opreme, npr to se Blizzardu i desilo mada ne direktno, kad su prodali prvu licencu za WOW TCG, likovi su se odvalili od štampanja najskupljih karata, a kad su saznali da će izgubiti licencu, napravili ediciju sa bombama, tako da su imali šta da prodaju.
Dešava se svuda, novac je čudo, kvari ljude ko od šale

Podeljene demo verzije 1.0 novinarima, a NDA na recenzije im ističe u petak. Nadam se da će i nama nakon toga biti dostupna za preuzimanje. Izgleda da sadrži i novu klasu, (neka ženska) a možda i ceo novi akt! (ili je dorađen i ispoliran III akt - nije još sigurno) :)
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/531484/page/1

Dakle: nova klasa, nastavak 3. akta (i najavljen 4.akt), novi skillovi, novi support skill-ovi, novi pasivni skill-ovi, unapredjen pvp, nove lige, guild-ovi, novi item-i...

http://www.onrpg.com/articles/editorial/path-of-exile-1-0-launch-preview/

Ja sam shokiran kol'ko je ovo dobro :)

Apsolutno nisam ocekivao da ce ovoliko stvari da ubace/promene u H&S igru koja je vec bila, za svoj zanr, daleko najnaprednija.

Poslednja izmena:
Završene su Anarchy i Onslaught lige, rare itemi iz njih sad dropuju i u standard ligi kao i Rogue Exiles Encounters. Unique itemi iz navedenih liga više ne dropuju nigde, a najavljeno je i nerfovanje još nekih stvari (npr. Kaom's Heart, onyx amuleti) u finalnoj verziji igre. Da dosadašnji igrači ne bi bili oštećeni svi beta predmeti zadržaće postojeće vrednosti atributa i postaće legacy. Nije navedeno šta će i dal' će još nešto biti oslabljeno, uglavnom za Kaoma se jedan od developera izlanuo pre desetak dana pa je istome odmah skočila cena 100%. U svakom slučaju ko spremi dobru ''zimnicu'' biće mu lakše kad stigne v1.0 za 2 nedelje :)

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/536232
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/527228/page/1

Boze, Warthunder, Eve gw2,Hearthstone i sada još u ovo...

Featuring the new Gardens, Library and Tower tilesets (with multiple areas and quests each), Path of Exile's Act 3 has been expanded to lead up to a new grand finale boss fight with the Exile's main antagonist - Dominus himself. This completes the core story arc and opens Path of Exile up to the addition of new acts with future expansions.

Path of Exile's release is in a few weeks, but that's only the start of its development cycle! Our core development team scaled up from 20 developers to 33 during the Open Beta and we're planning to continue to grow it so that we can keep up a fast pace of Path of Exile content development. We're planning on releasing updates every two weeks, which will include content such as new skills, support gems, Unique items, microtransactions, league modes, balance changes and bug fixes. Our long term plans revolve around expansions each four months that add substantial content or headline features (such as new trade systems) that are timed with the rotation of our four-month challenge leagues.

Ova igra ce da traje vecno :)

evo me na 32 nivou templar do sada mi pao samo The Ignomon od unique itema u standard ligi...
Untitled.png

Sutra finalna verzija i vreme je da se proba igra. Kad nemam Diablo III, dobro ce doci ovo kao zamena. Znaci moze da se igra kao singl plejer fazon?

kakav crni diablo III ovo je igra za klasu iznad diabla...moze sve samo moras biti on line...

Meni se juče baš posrećilo ispao Dream Fragments (plavom Disturbed corpse) i odmah ga zamenio za 3eX-a. :) (dok još traje ovo ludilo sa cenama) Pronašao sam ga sa sekundarnim likom po snazi Ranger lev.71, a ovo mi je treći predmet po vrednosti koji sam pronašao do sada. Pre toga sa primarnim likom, 2H sword Duelista level 77, sam dvaput pronašao Divination Distillate i obe prodao po 4.5 eX. Sve pronađeno u Fellshrine ruins, (tu sam našao i svoj jedini Eternal orb do sada) na Docks-u me baš nešto i ne ide, tu sam pronašao par unique štitova i ništa više. (i nešto end game mapa ) Ovi prostiji unique predmeti (rukavice, čizme, oklopi, low level oružje) padaju redovno, al' to odmah prodam vendoru, ne zezam se s tim.

Prilozi

• screenshot-0021.jpg
    screenshot-0021.jpg
    595.3 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Sutra finalna verzija i vreme je da se proba igra. Kad nemam Diablo III, dobro ce doci ovo kao zamena. Znaci moze da se igra kao singl plejer fazon?

Zamena? Ovo je ultimate H&S RPG, nema dalje od ovoga...

Pa videh da ga svi hvale više od D3, a i verujem da je tako. D3 mi nekako šaren, nije to kao kec ili dvojka.

Pa videh da ga svi hvale više od D3, a i verujem da je tako. D3 mi nekako šaren, nije to kao kec ili dvojka.

Kec je bio suviše "mračan" ali za prvi deo bio je odličan.
D2 LoD je "izuo", teško da sam mogao zamisliti da će se pojaviti ikada nešto bolje.
D3 mi je razočaranje u svakom pogledu. Šaren, zavisi od pravih para...
PoE je nešto što je iz "face lift" D2 LoD preraslo u ono što je D3 zamišljan od strane D2 LoD zaljubljenika.

Poslednja izmena:
pa ni cist D2 nije bio bas mracan. btw D3 RoS ce biti mracan. ali cemu mracan ili ne u H&S? je nisam skoro igrao fluidniji i zanimljiviji H&S od D3

Danas objavljen patch release notes onoga što nas čeka od sutra:
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/545523/page/1

U D3 sam spuc'o oko 1000h aktivnog igranja, a razlog zašto sam totalno prešao na PoE najprostije napisano - igra je kompleksnija, zanimljivija i zabavnija. (+F2P uz 24 character slota)
- od samog početka igre, level 1 najveći noob ima šansu da dobije neki od najvrednijih orbova u igri, generalno igra ima bolji drop
- unique itemi nižih nivoa imaju upotrebnu vrednost i u end game-u
- craftovanje i manipulacija predmetima ultra zabavna i berićetna (nema account bound gluposti, ko voli - može da bude fantazijski kovač i za sebe i za druge)
- bossovi i mini bossovi veoma izazovni i zanimljivi (ideju o Rogue Exilesima da ne pominjemo)
- dugački i sadržajni aktovi (od sutra još duži za 6 dodatnih zona)
- end game mape za farming
- neverovatan Skill tree sa stotinama različitih mogućnosti i buildova
- sjajno rešen gem/skill sistem
- lige i razni eventovi sa lepim predmetima kao nagradama
- itd
Dve jedine krupnije mane po meni su pomalo sterilna atmosfera i konfuzna priča što je stvar produkcije, ali tu već malo ko može Blizzard-u da parira te nedostatak animacije za promenu move/action kursora u borbi. Odnosno ponekad u velikim gužvama kursor je slabo uočljiv pa nisam siguran dal' pokušavan da bijem ili da se pomerim.

Poslednja izmena:
Naravno da blizzard ima sa se naradi da počisti sve gluposti sa kojima su unakazili d3....slazem se da od poe nema boljeg hs rpg

sta ce ti na steamu kad je mozes skinuti za dz sa oficijelnog sajta?

Meni je najveca mana ove igre nekako neinspiritivan dizajn, jednostavno mi fali nesto u atmosferi...
I malo nervira konstantni Fellshrine ruins i Docks farming na nizim nivoima, izadju na nos posle nekog vremena. Tako je bilo i u D3 dok nisu povecali monster density, pa smo znali svaki milimetar Keep Depths II.

Jedva cekam da probam sutra final version, a mogli bi i neki Bench level 1 party sa novim karakterom da napravimo :)

kada izlazi patch? ima neko vreme?

Jedva cekam da probam sutra final version, a mogli bi i neki Bench level 1 party sa novim karakterom da napravimo :)

ja sam za :)

iz iskustva igram uvek tenka u ovakvim igrma i tu se nudim jer cu bild da odradim ok...saljite na pm ko je zainteresovan. nisam igrao partz do sada i rado bih bio u nekom bench partiju :wave:

PoE je stvarno remek delo u odnosu na D3 ali posle 10 sati provedenih na poslu jedino što mogu da igram je D3. Odradim 2-3 run, pokupim XP, eventualno neki leg i odem na spavanje :(

Vrh Dno